Самандов: Всички трябва да са готови за третия мандат

Обяви приоритетите за България
10 яну 2023 15:31, Росен Стойчев
21
Самандов: Всички трябва да са готови за третия мандат
Снимка: БГНЕС

 "Лукойл" ще получи 450 млн. компенсации за 2023 г. Те имат ли нужда от тях? Говори се, че дори надписват цените. Всички свръхприходи трябва да бъдат преразпределени към малък и среден бизнес и домакинствата, за които може да има енергийни ваучери или директна компенсация. Всяко домакинство може да получи по 1000 лева, някои дори повече, ако се въведат и допълнителни критерии.

Още по темата
 Това каза за Нова Нюз Георги Самандов от "Български възход".

По думите му през последната 1 година са се излели компенсации без никакъв видим ефект. "30 компании в страната са получили 3 млрд. от общо 10. При правилно изземване на свръхпечалбите, в хазната ще влязат допълнителни 3 млрд. лева. Шенген, Еврозона са сред приоритетите на България", заяви той.

Според него всички формации в парламента трябва да бъдат готови за третия мандат, както е и "Български възход". "Ще говорим с всички при ясни правила и политики. Ще започнем по обратен ред на големина на групите - първо ДБ, БСП и така до ГЕРБ. На първо място е важно да  дадем икономическа стабилност на страната", коментира Самандов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Този защо говори от името на всички. Аз например не съм готов да получавам нито третия, нито следващите мандати. А и изобщо не искам подобно нещо. Никой нормален, мислещ и богат българин не иска да управлява фалиралата България. Да ви е честита Новата 2023 г.
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако се отиде на избори *** ще гласуват масово за Възраждане и ГЕРБ.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо заврения зет Пепеляшко, живеещ е Драгалевци още е на свобода. Трябва да бъде съден за всяко едно предприятие. Специален прокурор трябва да има за Пепеляшко.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България липсват елементарни Човешки Права!
8
0
 
1
 
! Отговори
Колапс преди 1 година
В България съществуват Бригади на Смъртта като в Хаити, забравете за икономика с Гешев, Борисов, МВР, ДАНС работещи в симбиоза с мутри!
7
0
 
2
 
! Отговори
на кукуво лято преди 1 година
6
0
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
Къса излезе патерицата. 6 гласа не стигнаха. Ся и да дадат на Янев мандат, все тая.
5
1
 
5
 
! Отговори
Хамерикана преди 1 година
Още когато им поправиха гласовете и ги вкараха в парламента се разбра ,че ги гласят да съставят правителство. Сигурен съм че ще направят мандат и Янев ще е министър. Ако някой не го е разбрал това още преди месеци значи е напълно сляп и ***!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото по-бързо върнат мандата, толкова повече пари спестени за данъкоплатеца.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вървим към нови предсрочни избори. С тези партии нищо добро до сега, защитават личните и партийните интереси плюс чужди.Възход вече 33г. нема, но има празни обещания гарантирани с беднотия и корупция.
2
2
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ако получите мандата веднага го връщате не ставате всеядни сте не сте сиподбрали сполучливо групата янев излезе нестабилно момче избори до дупкадокато случим
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Сандов къде се покри зеленото-да спасим почвата на Украйна, или как беше ;))