Тома Биков: Нови избори няма да решат проблема

ОТ ГЕРБ не са се юрнали да участват в правителство
Обновена: 13 яну 2023 08:46 | 13 яну 2023 08:43, Нели Христова
104
Тома Биков: Нови избори няма да решат проблема
Снимка: БГНЕС

Не сме се юрнали да участваме в правителство, смята Тома Биков от ГЕРБ по NOVA. Според него трябва да се види първо къде отива третия мандат и след това да се говори.

"Тази квазиреволюционна енегрия от последните 2 години вече се изчерпа", категоричен бе той.

ГЕРБ имали доста сериозни притеснения въобще от ПП, не само от лидерите на формацията.

"Няма да подкрепим некомпетентни законопроекти, независимо какви лозунги стоят зад тях. Трябва да се направи сериозна съдебна реформа, а не след 2 години пак да я поправяме", допълни той.

Според него аферата "Нексо" тепърва ще се развива и се проверява дали не е финансирана кампанията на ПП. И ако това се бе случило с ГЕРБ, сега това ще е първа новина, а не да се крие. А господин Настимир Ананиев е съдруник на г-н Тренчев, заяви той.

"Нови избори няма да решат проблема. България трябва да има антикризисна и проевропейска насока", допълни той.

Според него ако ПП и ДБ отидат заедно на избори, то това означава край на съществуването на ДБ.

Той смята, че ще има нова бомба и след разкрития как е подписан плана за развитие от страна на последното редовно правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само Революция или специална военна операция могат да решат проблема. Имате голям проблем с нацизъм и военнаФатмашка диктатура. Трябва ви денацификация и да махнете военната диктатура. Може по два начина - или с революция, или с война и бомбардировки. Вие си изберете по кой начин предпочитате да ви денацифицираме.
30
0
 
8
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
Верно е Биков! Проблема е Бойко Методиев Борисов. Направете си конгрес и го отстранете тоя проблем!
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все още не са ни представени официални документи, които еднозначно да посочат претенции към Nexo. Компенсира се обаче с ненужно показна акция, с участието на лица, които отказват да се легитимират и часове наред не са показвали заповед за претърсвания.Задържани са хора, без да има поименни заповеди за задържането им. Всичко случващо се до момента е в остър разрез с установените правни и процесуални норми, показващи тоталната некомпетентност на провеждащите тази срамна акция и са недостойни за една правова държава.Както винаги компенсациите, които България ще изплати след заведените и с
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе Кравов, Nexo какви държавни поръчки са спечелили, кои магистрали се строили, какви концесии са взели, колко далаверки с руската мафия са врътнали? От българска гледна точка даваха работа на доста хора.
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пак ще плащаме за сийка и герб
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оплескана история с това нексо! Щом дори и Хампарцумян твърди,че това не е банка и криптото не било валута.....Чудя се онези неграмотни разследващи и проверяващи кого ще питат какво да правят.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А какво стана с 60-те млн.лв., за Лот 5 на магистрала "Хемус", изтеглени само за един ден от банка без предварителна заявка, в сакове и чували.?! - за тях НИ У, НИ ДУ..... .ама ви крадлива гетберастка дае...
24
0
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
При едни следващи избори,на Боко Кюлче Чекмеджанов,съвсем ще му се изпразнят...чекмеджетата. Далеч от власта,не може да ги...пълни,а там му е...силата. Тези са пред пълен...фалит.
23
1
 
5
 
! Отговори
За БикоФ преди 1 година
Само факти. Един от "политиците", които смятат, че могат да ни сочат пътя, в завършил СПТУ в Бургас, а понеже не е приет в НАТФИЗ се записва в Благоевград, където се открива специалност "актьорско майсторство" без изпит. Записват всички неприети в София. Значи един неосъществен актьор се самонастани на голямата сцена и се изявява като Роналд Рейгън. Боже опази! Очаквайте факти и за Деница.
22
1
 
1
 
! Отговори
пена преди 1 година
Аз лично, обещавам на всичките ск*п*ни политици и по-ск*п*ни протестъри, че ще гласувам за същата партия докато не се научат да се държат като възрастни хора а не като деца.
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен старец преди 1 година
Нито пък вие Биков, нито пък вие ще решите проблема. 12 години бяхте на власт и нищо, ама нищо не направихте - бихте се в гърдите за едни магистрали които са забулени в дълбоки далавери. Никаква социална политика, нищо за народа - заплати, пенсии, помощи... Всичко на абсолютния минимум, само и само да се угажда на маститите бизнесмени които стоят зад вас...
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ОПАСНА ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ
19
2
 
8
 
! Отговори
Мафията ГЕРБ преди 1 година
Варна на ГЕРБ даде 150 милиона за електронни билети и автомати, сега ги махат! Борисов е кр_адлив Терорист!
18
3
 
3
 
! Отговори
М преди 1 година
"Нови избори няма да решат проблема. България трябва да има антикризисна и проевропейска насока", допълни той--------- Проевропейската посока разбрахме че води към пропаст. Когато е дефектирал хардуера проблемът не се решава с рестарт на софтуера а с нов компютър. Казано за нас- нова политическа ориентация, нови съюзници, нова Европа и международен съд за причинителите на световните проблеми.
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ще го решат защото масово ще гласуват за възраждане. пп дб директно в затворите
16
3
 
2
 
! Отговори
Твоят преди 1 година
проблем определено няма да го решат!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На нови избори пак ще е същото.Сащисаните пак ще се намесят макар че сега без машинките ще им е по-трудно,но ще ни правят пропаганди.Ако случайно се провалят в пропагандите може Майдан да ни организират...По-добре са се обединяват както вчера когато е за интересите на България без да слушат какво им говорят от разни посолства.
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо всички гну сари са в ГЕРБ?
13
6
 
8
 
! Отговори
Нови избори преди 1 година
Време е за Възраждане на България!
12
7
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Точно нови избори ще решат пробмема - излизане от ЕСНАТО!