Скандалът Nexo бил за отвличане на вниманието от третия мандат

Бил пиар акциите на прокуратурата и ГЕРБ
85
Скандалът Nexo бил за отвличане на вниманието от третия мандат
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Чрез скандала Nexo се разсейва вниманието от съставянето на кабинет и разглеждането на законопроекта за главния прокурор. Този законопроект е ключов за довеждане до промяна в България. Това заяви депутатът от ПП Калина Константинова пред Нова телевизия.

Още по темата

По думите ѝ скандалът с криптобанката Nexo е една от пиар акциите на прокуратурата и ГЕРБ, целящи да се дискредитират лица от ПП и ДБ.

„Целта е да се обезверят хората, че когато няма доказателства за каквито и да е злоупотреби с обществен ресурс, се измислят някакви връзки и внушения, с които да покажат, че всички сме еднакви, че това е още от същото и има нещо нечисто. Но мисля, че хората могат да видят отвъд фасадата, която цели да разсее вниманието от важната тема. А именно съставянето на кабинет и разглеждането на един от най-важните антикорупционни закони, този за контрол над главния прокурор”, посочи тя.

Константинова коментира и появилата се информацията за бивши и настоящи депутати от ПП, чийто имена бяха замесени в скандала с криптобанката. „Настимир Ананиев е участвал във фирма, която няма нищо общо с Nexo. тя дори не е развивала дейност и няма нищо общо. По същата линия можем да кажем, че Тома Биков и Даниел Митов са точно толкова свързани с изпълнителния директор на Nexo, колкото и Настимир Ананиев, защото те са били в изпълнителния орган на тяхната обща партия. Това са внушения, които нямат нищо общо с действителността”, категорична е Константинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Калина Костадинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Калинке , точно така е даже ,всичко това е организирано специално срещу теб от Путин ,защото се знае че ти си алфата и омегата на демокрацията и евроатлантическите ценности
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни глупости. Акцията срещу Нексо е координирана, т. е датата на реализация е избрана от Европол. Нали не смятате, че на тях им пука за трети мандат.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ако Гоумият брат отвъд океана не беше "намекнал" на нашите службици за NEXO, още щяха да си живуркат и богатеят, та това че било за отвличане на вниманието е бош лаф работа :)
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
олиото от 1 на 5лв, хляба на 2 лв, горивата на 3,60, всичко е от герб за отвличане на вниманието.
45
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
София падна,гейбърите вият на умряло
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахааа.Радеф им го тури на всички,гласящи се да управляват без легитимност.С БСП няма шанс за никакво управление и ще се ходи на избори.Това е приемливия вариант.Избори до дупка излизат по-евтино от управление на безродниците-шарлатани.
43
3
 
12
 
! Отговори
Бай Кольо преди 1 година
Излиза, че ЦРУ, германските и англйските служби си правят пи ар акции, за да прецакат Прокопиев и неговте проксита Кирчо и Кокорчо. Това просто е откровена глупост! А тези, които гласуваха за Промяната, да се замислят, колко лесно клъват на празна кука. При това не веднъж, а цели четири пъти подред.
42
2
 
11
 
! Отговори
Хахаха, преди 1 година
неадекватната шарлатанска калинка пак се изказа в стил "а ла Про100Киро" :) Само едни други щедро платени евроатланДици от Дъ(й) бъ са сравними по умнокрасивитет с тези шизита...А уж протестираха срещу тиквуня две години подскачаха и хвърляха развалена риба.Просто няколко вариации на Греб,без значение как се самоназовават!
41
5
 
20
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Калинке стига повтарв опрките на провалилата , но и нр регистрирана твя партия! Нима ще кажеш че и осемте щата на САЩ начело със щата Ню Йорк и Великобритания които водят рязследване са на ГЕРБ? Засрами се Калинке ако бяха точни , нямаше да се крият в Дубай! Но нищо друго не може да се очаква от комунистите и техните отрочета!
40
1
 
14
 
! Отговори
123 преди 1 година
Това не е скандал, а измамна крадлива пирамида в особено големи мащаби! Умрел ви е някой за третия мандат, все крадливи мурдари ще се наместите у парламента, то е ясно!
39
1
 
10
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Който е получавал мръсни пари сега да си бере грижата и да се подготвя
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигутно 80% от хората въобще не се интересуват от мандати, депутати, президенти,резиденти и всички останали подобни политически фигури и фигуранти.
37
1
 
14
 
! Отговори
По същество преди 1 година
За това всяка медия, всяка статия и всеки пост са ги вързали като свински черва. Не може да се съсредоточим на престъплението, корупцията, конфликта на интереси, НЕ! Трябва да е политически мотивирано, че да има причина, че да се откажат всички. Никакви такива. Затворите и справедливост.
36
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Калинке, сигналът до нашата ПОРкоратура дойде от чужди служби...ако зависеше от нашите щяха не 93 милиарда оборот да мине там ами десет пъти повече...А на въпросните чужди служби хич не им дреме за ПП, Герб или ДБ...тъй, че не търси под волът теле и не скачай като гузна, негонена че ефектът е колкото по ровиш в една фъshкия толкова по да се размирисва...
35
4
 
8
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Помня филма за джими хофа който влиза в затвора и е осьден в сащ защото приема сьмнителни пари като случея с - дай бг
34
3
 
13
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
В любимият сащ на пп и дб вземеш ли пари от мафията и те раскрият влизаш заедно с тях в панделата
33
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Акъл от такива, които ги опипват публично не искаме!
32
15
 
6
 
! Отговори
До 28 преди 1 година
Защото Рашков,когато е придобил жилищата си,не е бил действащ политик,а бизнесмен.За разлика от оня в Банкя,който е превърнал къщата си в трезор за милиарди,докато е бил на власт.
31
5
 
20
 
! Отговори
лол преди 1 година
Очевидно Съедините Щати завеждайки дела срещу нехо искат да осуетят 3тия мандат в бантустан? Надминахте себе си
30
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не стане така,че накрая тази фирма да осъди прокуратурата и всички ние да платим сметката.Защото всяко разследване трябва да се огласява,когато е завършено и има какъвто и да е резултат.Другото е внушения и манипулации.