Николов: Започвам да си обяснявам опитите за промяна в прокуратурата

Коментар на актуалните теми
Обновена: 18 яну 2023 23:09 | 18 яну 2023 23:05, Росен Стойчев
9

"Нексогейт" е от мащабите на "Панамагейт". Някои се опитват да заметат темата под килима. Особено тревожно е, когато става въпрос за финансиране на част от българския политически елит.
Още по темата
Това коментира депутатът от ГЕРБ-СДС Димитър Николов в студиото на Bulgaria ON AIR.

"Това е нова политическа пирамида, която е по-страшна от финансовите. Тук говорим за изграждане на политически проекти по корпоративен модел. Трябва да се разпореди данъчна проверка какви доходи трябва да имат тези хора, за да отделят 13-20 000 лв. на година за дарения", посочи целта на бъдеща проверка народният представител.

Пред Bulgaria ON AIR той коментира и проверката на прокуратурата срещу бивш вътрешен министър. Припозна в съобщението Бойко Рашков.

"Започвам да си обяснявам защо имаше една припряност за саморазправа с прокуратурата. Той за малко да оглави антикорупционната комисия - звучи като да сложим лисицата да пази кокошарника. Надявам се той да не използва юридическите си познания и да прибегне до вратички в законите. Това е министърът, който носи също вина за това държавата да се забави с години, да се движи на две скорости", заяви Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прочети доклада на GRECO и всичко ще ти стане ясно, защо са опитите за промяна на прокуратурата.
2
13
 
13
 
! Отговори
sd преди 1 година
От Ню йорк претенциите към nexo са доста скромни - нарушения на лицензионния режим. не се искат нито арести, нито екстрадиция. Това е димка на гешефтатурата и мръсната игра на герб. Бойко е съсипал съдбите на много хора и знае че без властта ще го застрелят като куче.
1
14
 
12
 
! Отговори
sd преди 1 година
какво друго да каже депутат от герб? Омраз!