Рашков: Това е отговор за търсенето на отговорност от главния прокурор

Коментар за действията на прокуратурата
18 яну 2023 18:20, Росен Стойчев
69
Рашков: Това е отговор за търсенето на отговорност от главния прокурор
Снимка: БГНЕС/EPA

"Трябва да питате прокуратурата, това е източникът на информация. А може да питате източникът, от който е тръгнала информацията към прокуратурата". Това обяви Бойко Рашков пред БНТ.

Той коментира, дали е бившият вътрешен министър, за когото Софийска градска прокуратура е започнала проверка по сигнал за осуетяване на наказателно преследване. Рашков каза пред медиите, че на този въпрос трябва да отговори прокуратурата.

Още по темата


"Това продължава като отговор на моето участие миналата седмица в съвместно заседание на правната комисия, на което беше разгледан комплект от законопроекти за изменение и допълнение на НПК, включително процедурата за търсене на наказателна отговорност от главния прокурор. Всички проекти, които бяха подготвени от парламентарни групи, бяха подложени за обсъждане, но не стигнахме до края поради напредналото време", каза Рашков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
8
 
7
 
! Отговори
ИВАН МАНАФА преди 1 година
ЦЯЛАТА. НИ СЪДЕБНА. ВЛАСТ(СЪД,ПРОКУРАТУРА БАРАБАРС. ВОЖДА)СЛУЖБИ. ПРОПИТИОТ. РУСКИ. АГЕНТИ,) СА. НА ЕДИН. ПИЕДЕСТАЛ, С. ЕДНА ГОЛЯМА. ТАБЕЛА** МАФИЯ**. А. ЗА КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ ( ГЕРБ, БСП, ДПС, ***- МОСКОВСКО,ВЪЗХОДЯЩИ. МИЖИТУРКИ) ТЕ. СИ. ЗНАЯТ НЕ. СЪД. А. ТРИБУНАЛ.
31
2
 
7
 
! Отговори
Варан преди 1 година
Всички мутри да духат супата!
30
11
 
9
 
! Отговори
Чичовци преди 1 година
Плешивите прасета и плешивите свинки с перуки населяващи Българската Прокуратура у нас и на вън са дяволските изчадия на внедрилите се в тях Мафиотски Структури.Лицемерието не ги освобождава от съпричастност с Мафията.Това е всеизвестен факт и въпросът ни е:Унищожение или угодничество спрямо BG Прокуратура?!...
29
3
 
17
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
РАШКОВ, КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИШ - НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО НАПРАВИ. АЛЧНОСТТА УБИВА! ДОРИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ.
28
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИЗВАДИ ПЕНИСА НА БОРИСОВ ОТ УСТАТА СИ БЕ ***......!!!
27
3
 
21
 
! Отговори
ИзчезниНаглец преди 1 година
По времето на"прехода" Рашков въртеше броеницата, ходеше на лов по развъдниците с Бай Иван(Татарчев ), а Цецо Наглецо,наричан още Ловецо от с.Дерман ци, известен в още пет-шест партизански имена уреж даше гуляите.Не ги интересуваше Закон,не ги ловеше Морал.Много пиене изпиха,много мезета изядоха, много народ беше изтрепан,ама натрупаха и пачки от борчетата,затваряйки си очите като началник на следователите. Сега се сетил държавата да оправя, след като отдавна е оправена от айдуци и от момошениц
26
29
 
3
 
! Отговори
В. преди 1 година
Рашков знае всичко в държавата. Неудобен е на много хора. Не е мижитурка в адвокатурата като Богомил.
25
4
 
27
 
! Отговори
Стела преди 1 година
Тоя наглец Дамаджаната , ,,бореца" срещу мутрите,се бореше ,като по кръчмите си пиеше ракиите с тях.Като спечели толкова колкото му трябва ,стана редовен посетител в казиното на оня бандит дето залегна в Дубай Черепа.Вуня от всякъде но нагло перде.А тия които му вярват ,или не са в ред, или са като него.Друго не може да бъде
24
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигнала е същия като на тиквата дето му скроихте. Който копае гроб другиму сам пада в него. Рашеее скоро ще ти сложат прангите и на теб. :))))
23
2
 
27
 
! Отговори
Валя преди 1 година
Хора,не разбрахте ли,че променкаджиите са мошеници.Те си имат опорки ,схеми,които непрекъснато ни набиват -Борисов,Гешев и за друго нищо не говорят.Просто Борисов и Гешев им пречат да се вихрят както те си знаят.Е до кога ще ги търпи ме,не ви ли писна вече?
22
2
 
26
 
! Отговори
Тц,тц преди 1 година
Готино е да гледаш, как лази този червей! Всесилен за 7 месеца, а сега на път да стане за резил.Съдбата е странно нещо,връща като бумеранг всичко,което ти е подарила,когато си прекалено алчен и заблуден.. На кого ще останат 20-те имота,ако този път "танковия инспектор" се окаже на насрещния стол,този на обвиняем?
21
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слушате ли го този "честен" човек? Аз не мога да си представя толкова много лицемерие, алчност, двуличие, гьонсуратлък и каквото още се сетите, да може да се събере само в един човек! Но може! И този човек се казва Рашков! Ставайки министър, този престъпник разсипа толкова съдби на честни полицаи! Но другото е втрещяващо! Днес тази твар обяви, че не може по медийни публикации да се правят разследвания!?!? Същият, който не спира да повтаря за кюлчета и къщи в Барселона!?! Които са медийни афери!
20
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега светна ли ви защо Асен Василев толкова много държеше на свой шеф на БНБ, сега навързахте ли нещата или още жокери да вадя? Защото искаха БНБ под контрола на ПП, за да не може Народната банка да проследява трансферните потоци с мръсни пари. Защо ПП и ДБ закриха спец съда и всички дела срещу олигарсите заминаха, защо толкова яростно искаха да махнат Гешев, защо ПП искаха да назначат комунистическият следовател Рашков за шеф на КПКОНПИ???????Защо ли, за да си вършат далаверите необезпокоявани.
19
2
 
29
 
! Отговори
вили преди 1 година
До Анонименами той дамаджаната е комунист, може ли сам да се мачка
18
19
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До Гербер: Кой спечели изборите? Ми никой - с по 22-23% и надолу всички са губещи.
17
4
 
40
 
! Отговори
Хейтър преди 1 година
Крайно време е тая крадлива *** да бъде осъдена. Далеч съм от мисълта че ще е ефективно, но и условно да е, все е поне морално порицание. Сигурно от главния прокурор е получил и 19-те (дали не бяха повече) си имота.
16
1
 
28
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
30 дописнико твоят образ е комунистически следовател от татово време 30 дописнико
15
4
 
43
 
! Отговори
Елементарно преди 1 година
Значи почвам да крада и веднага след това атакувам главния прокурор. Ако ме подгони за кражбите, го обвинявам, че ме репресира заради това, че му търся отгорност.
14
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дамаджаната се претисни за градинаря си, утре ще падне от високо.
13
4
 
39
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
До 28. Ха-ха-ха, ама то само с гола омраза към Борисов не става бе, пич. Май си забравил кой спечели изборите. А и мнението на невзрачни оххлюв като теб няма значение.