Денков: След изборите ГЕРБ, ДПС и БСП ще управляват заедно

Бяха заедно и за изборния кодекс
20 яну 2023 19:24, Росен Стойчев
147
Денков: След изборите ГЕРБ, ДПС и БСП ще управляват заедно
Снимка: БГНЕС

Депутатът от "Продължаваме Промяната" Николай Денков критикува БСП, ГЕРБ и ДПС, след като стана ясно, че от левицата ще върнат третия мандат неизпълнен, съобщи БНТ.

Още по темата


"БСП връщат мандатa, казаха, че първата и втората сила носят отговорност. Tова е естествен завършек на събранието. ГЕРБ, БСП и ДПС по Изборния кодекс бяха заедно, днес смениха шефа на Сметната палата, събраха се заедно и на следващи избори ще управляват заедно. Същите избраха и председателя на НС. Защо сега не направиха кабинет? Това че казаха, че ще върнат мандата, има своята логика, че нямат подкрепа, но е и добро оправдание, че връщат в понеделник мандата, защото няма да минат важните закони", заяви Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
6
 
! Отговори
Кой ти каза преди 1 година
Абе какъв академик си, щом се хващаш на тази въдица , бе ! ? Някой да е говорил , че ще се коалира БСП с герб...какво се вторачихте в БСП. Те ли са ви трън в очите. Май забравихте в ПП, че се пръкнахте заради нетърпимостта към лъжите и простотията на лидера на ГЕРБ. Ама сега са ви удобни гербавите заради любовта към украинските бандерци и мижите пред тях като заслепени от слънце.
87
3
 
5
 
! Отговори
Ужасена преди 1 година
Голямо объркване настава. Чета и коментарите и не мога да повярвам. Как така - БСП нареждате до герб. Там не им е мястото. От там до вчера ги анатемосваха - ,,червени ***", ,,убийци" , ...Днес лъжеца и лицемер ББ ревна , че сега са се променили . Присламчи се към тях. От друга страна ДБ ги мразят изконно. И те не знаят кой път да хванат . Останките от някакви ,,демократи" възкръснаха от нищото покрай ПП. Те пък начело с някакви пришълци ни взеха за много наивни . Остава само надежда в БСП
86
1
 
10
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Тоя изобщо защо се занимава с политика, а не си стои в БАН? А, да, сетих се, заплатите в БАН са ниски... :)
85
1
 
8
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Това го знаем всички и така трябва. Стига експерименти.Писна ни.
84
2
 
15
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Това прозрение да не би да е плод на осъзнаване,колко сте зле,че сте некадърници ? Със лъжи,схемички,интриги, наглост,злоба никой не е стигнал далече,та и вие .сте до никъде.Отвръщавате това е истината .Продъбжавайте в същия дух
83
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Денков, след изборите ПП ще поведете народа! Ти ще станеш председател и трябва да обединиш образованието. Покажи на дебелия от Банкя как се управлява! Буци ще пръхти от кучкарника, а ти ще положиш основите на нова България.
82
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Май ДПС и ГЕРБ са развързали мисиите предизборно за платени драскачи в днес.бг. Работете, сега ви е паднало, ден година храни.
81
14
 
10
 
! Отговори
Чичовци преди 1 година
Мишките и Мишоците от Гробарският отбор,заедно с мюсюлманско-еничерския и руските *** не само,че не искат,не могат ами и ламтят завласт за да могат да крадат,безчинстват и лицемерничат в несвяст по света и у нас.Герб-СДС,ДПС,Бсп-възраждуне и НДСВ.
80
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако това стане, никога няма да се оправиме, това значи че слабoумните са много в тая държава, да му мислят нормалните.
79
4
 
10
 
! Отговори
КлубДондуков53 преди 1 година
Най-високоплатени професии в България за 2023 година: 1. Шофьор на районен кмет от ДБ 2. Щерка на районен кмет от ДБ 3. Офис мениджър във фирма свързана с ДБ
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И бившите реформатори прекръстили се *** Демократична България също са в списъка. Всичките им предложения за закони бяха единудушно подкрепени от ДПС и ГЕРБ, пък и крепиха няколко правителства на Борисов.
77
9
 
8
 
! Отговори
БУНГУР преди 1 година
Няма да допуснем Коалиция ''30 години БЛАТО'' = ГЕРБ, ДПС, БКП (БСП), Стефан ЯНЕВ = наин наин , НИКОГАААА !!
76
3
 
14
 
! Отговори
Ваня преди 1 година
Леле,на тоя са му потънали гемиите.,,Голема" трагедия .Лу....Да работа .И това било академик.Вие сте болни бе нормален мозък не може да мисли така
75
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП ще пенсионират комуниста Бойко Методиев Борисов!
74
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ?!? Дали сме очаквали такова падение от АКАДЕМИКА??? ЖАЛКО,МНОГО ЖАЛКО!
73
0
 
3
 
! Отговори
Кан преди 1 година
Слагайте плюсове на положителните и отрицателните коментариза ПП, ДБ и БСП, за да обърквате стратегиите на политкмейкарите. И ще четем още по големи глупости от тях.
72
2
 
14
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Академик оракул Денков! Всичко знае само дето на никой не е потребен вече.
71
4
 
23
 
! Отговори
Диоген преди 1 година
След издънката на криптобанката NEXO, следва срив на нейния храненик - криптопартията ПП и апендикса ДБ!
70
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Денков,не се тормози толкова! Ако управляват в полза на народа,то зашо не!? Приятелчетата ти доказаха,че не стават за нищо! А,моля,моля!- Стават за да печелят само за себе си и то задкулисно с много лъжи и лицемерие!
69
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЛАВА НА КИРИЛ ПЕТКОВ И АЛЕН ВАСИЛЕВ. СПАСИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ ТРЯБВА ЗА ТЯХ ДА ГЛАСУВАМЕ