Пандов, ПП: Подаваме ръка на широк кръг формации

Решението е общо за местните и за парламентарните избори
30 яну 2023 09:29, Елка Василева
68
Пандов, ПП: Подаваме ръка на широк кръг формации
Снимка: архив, БГНЕС

"Продължаваме промяната" подава ръка за обединение към широк кръг от формации и каузи, както за парламентарните, така и за местните избори. Това заяви пред БНТ доц. Васил Пандов от ПП.

Той допълни, че подкрепата за обединение с "Демократична България" е единодушна сред представителите на "Продължаваме промяната".

Според него различията между двете формации относно разходването на държавния бюджет са преодолими.

"Не се обединяваме, за да разпределяме власт, нито за оцеляване. Ние се обединяваме, за да дадем надежда. Цената, която е заложена, политическата и не само - цената за българското общество изисква експертите по бюджет от двете формации да седнат на една маса и аз вярвам, че те ще намерят правилната формула за постигане на тези политики“, каза Пандов.

„Ние протягаме ръка към широк кръг формации и каузи, които биха могли да застанат зад това обединение. Решението е общо, както за местните, така и парламентарните избори. Разбира се, при местните избори е друга технология, но общото е необходимостта от обединение и промяна", посочи доц. Васил Пандов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
17
 
! Отговори
Изнервен преди 1 година
Добре, де, ама нали съвсем доскоро бяхте на власт? И ви видяхме какво сътворихте и колко изкарахте. Пак ли ще се пробвате да ни довършите?
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не че нещо,ама това доцентче от кой пол Е?
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе вие си подавайте ръцете,лошо няма,ама от нас избирателите ще получите само шутове!
34
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разписахте плана за възстановяване с който обрекохте Мариците на закриване,като по тоя начин ощетявате България ежегодно с осем-десет милиарда лева и сега се чудим как да излезем от тоя батак,раздадохте субсидии на бизнеса на стойност десетки милиарда лева и той в знак на благодарност ни съдира кожите от гърба с цени,блокирахте увеличението на МРЗ,помогнахте безславно по казуса Македония и сега ни се качат на главите!Та за какво трябва да ви удостоим пак с честа да ни "управлявате"????
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продължаваме Промяната ,направиха промяна на парите ми,като ги намалиха с високата инфлация.Шарлатани от всички страни,обединявайте се.Ще гласувам за всеки,който обещае разследване на шарлатаните и ефективни присъди за мошениците и крадците.
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новия морал в политиката дойде. Не го давате често кирчо. Липсват ми изразите "не е вярно", "не съм казвал такова нещо", "ще ви съдя". Шоуто трябва да продължи както се пееше.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо,ще има ли и за нас пица с кристали?Не може само в министерския съвет ,или в мола.Иначе трудно ще събереш 20000 човека.Няма кристали,няма гласове и обединение.
30
0
 
13
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
КОИ СА ТЕЗИ?? КАКВА ИМ Е ПРОГРАМАТА, С КАКВО Е ПО-ДОБРА ОТ ТАЗИ НА ГЕРБ, АКО ИЗОБЩО Я ИМАТ? ЗА КАКВА ПРОМЯНА ГОВОРЯТ - КОЕ ЩЕ ПРОМЕНЯТ? КОНСТИТУЦИЯ, КОДЕКСИ, КОИ ЗАКОНИ? ТЕ БИЛИ ЧЕСТНИ, ЗНАЕЩИ, МИСЛЕЩИ ЗА НАРОДА И ИДВАТ ДА ГО СПАСЯТ! СРЕД ПЛЕЯДАТА "СПАСИТЕЛИ" ТЕЗИ СА НАЙ-ЛЪЖЛИВИТЕ И НАЙ-НАГЛИТЕ. ШАЙКА МЕЖДУНАРОДНИ АФЕРИСТИ, НАЕТИ ОТ НЯКОГО ЗА НЕЩО. ПРОМЯНАТА СЕ ВИЖДА - СПРЕНИ ПЪТНИ СТРОЕЖИ, СПРЕНИ РЕМОНТИ, НАЙ-ВИСОКА ИНФЛАЦИЯ, ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ, ПОЛИЦИА И АРМИЯ ОТМИРАТ. ТОВА Е ПРОМЯНАТА!!!
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега Полярния търси 20000 члена на партията си.Просто иска да си ги купи,но ще плаща след спечелени избори.Ясно с чий пари.Пълен Позор и абсолютен провал на шарлатаните и мошениците.
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обединение за държавната хранилка.Съжалявам ги подлъгалите се на хищниците от Харвард.Те ще измамят всеки,който им се довери.Измамиха народа,но измамиха и коалиционните си партньори.Дадоха им няколко важни уж постове,но си направиха паралелно управление,като ги прескочиха и ги направиха маргинални и смешни.Външен министър,който не знае какво договарят паралелно от него.Така бламираха и Караджов и донякъде Нинова,или по-точно избирателите и.
27
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много искам да гласувам за ПП и ДБ но нямам желание.Не искам скъп бензин и газ,не искам и да затварят централите.Не искам да гледам самодоволната физиономия на патологичния лъжец и лунатик,който излага България навсякъде,където се появи.Не искам това нещо да говори и замърсява езика ни с лапсуси и куролации.За 7 месеца,направиха повече гафове и фалове от Борисов за цялото си управление.Клоуни.
26
1
 
8
 
! Отговори
маалии преди 1 година
До 14 Българче Тоя яко се е натресъл!!!:))
25
1
 
18
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Как ги нападате само!! Не така!! Те просто искат, всички големи престъпници да се съберат в един картел, за да си делят баницата поравно и да не оставят нищо на народа си, все още има по-някоя троха за българите. Но пък така после, на народа, ще му е по-лесно да ги гони с камъни.
24
1
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
напиша ли парапет и коментарът се изтрива на секундата този саит няма ли да гозакрият наи после
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, чухме , че искате третополова коалиция да правите. То беше ясно. Щото поотделно няма да сте в парламента след идните избори
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обединение на шарлатани и слуги на олигархията.Обединението е на ламтящите за власт и пари некадърници и аматьори.Пълен цирк.В политиката можем да се нагледаме на всичко. Това наистина е политически башибозук,който ще се самопогълне,докато не изчезне и се превърне в различни секти и разсейки.
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
малко инфо: В Русия се чуват гласове да се спре доставката на нефт за Лукойл в Румъния и в България, за да не се злоупотребява с проиведеното гориво, пращайки го в Украйна, Въпреки че подобна стъпка е в икономически ущърб на Русия.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадливите и лъжливи комунисти се обединяват под зоркия поглед на другарката лъжа и кражба.
19
3
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
И обединени и разединени ,все една стока сте Видяхме ви "моженето" само за 6 месеца. Добре, че се появи един дълъг спасител на България.
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кръвожадни яничари.