Окончателно: Иван Белишки остава под домашен арест

Синът на кмета на Панагюрище ще е с електронна гривна
2 фев 2023 12:08, Йоана Цонева
38

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийският градски съд пусна с електронна гривна и под домашен арест Иван Белишки, обвинен, че два пъти се е заканил с убийство на депутата от "Възраждане" Стоян Таслаков. Младежът е син на кмета на Панагюрище Никола Белишки.

Иван Белишки многократно е изпращал съобщения във фейсбук с неприлично и нецензурно съдържание към Таслаков, обясни съдия Николай Младенов, пише "24 часа".

Но каза, че това е по-типично за млади хора, когато се опитват да наложат тезата си. Затова го пусна с електронна гривна.

Още по темата
Преди това обясни, че на 17 януари двамата се засели близо до ул. "Нишава", на която улица и двамата живеят. "Ей боклук, ще те убия", казал Белишки. Седмица по-късно извадил газов пистолет и казал на депутата: "Ей сега ще ти е... а майката' и насочил оръжието към Таслаков.

Решението е окончателно. Преди заседанието кметът на Панагюрище Никола Белишки каза, че още от април миналата година Таслаков пуска сигнали срещу неговия син.

След като чу решението на съда, Иван Белишки нарече "Възраждане" "терористична партия".


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
на всички ловци да се дава парична награда за чифт уши от депутат или член на възраждане като за вредители.в даденият казус подсъдимият трябва да носи отговорност колкото за убийството на *** което за съжаление не е извършено.
24
2
 
3
 
! Отговори
Ха,ха,ха преди 1 месец
ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА. ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА КЛОАКА. *** ПАЗЕНИ ОТ 4 ВОЕННИ ОКУПАЦИОННИ АМЕРИКАНСКИ БАЗИ.
23
6
 
3
 
! Отговори
Румен преди 1 месец
Панагюрище град на български революционери .От тук тръгва Съединението на България. И нормално е хората да си обичат Държавата. Не е нормално да обичат друга при това агресор
22
1
 
1
 
! Отговори
Румен преди 1 месец
До21 анонимника. Ти от статуквото ли си? И се страхуваш от истината да се каже . Или се страхуваш да не паднеш от положението си.
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така като го гледам е на два шамара, пуснал брада като талибан, а сигурно си бръсне краката. Жалко че не е при бай Ставри, щеше да му хареса.
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Синче на герберски кмет, какво очаквате. Този в щатите щеше да получи ефективна плюс обществено полезен труд и задължителни посещения при психиатър.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руменчо явно иска той гривна.
18
18
 
6
 
! Отговори
Румен преди 1 месец
Тия от Възраждане наистина си търсят боя. Гледам ги как нахално се заяждат с хората и събират подписи против еврото и членството ни в НАТО. А може и на ЕС И НАТО да им писне от двойната игра която се играе от партиите. И да ни оставят на прегръдката от чеченската и руска специална операция.
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Николай Младенов Пуска потенциални убийци и явни наркомани на свобода , да тероризират народа, докато той прибира магистратска заплата от данъците!
16
8
 
1
 
! Отговори
Понеже преди 1 месец
Понеже ходи да слогува(не да се сражава) на нацистите във укройна му е позволено всичко! Дано Владко скоро натисне копчето и да се приключва тази гавра със земното население човеците са изчерпили земния смисъл на присъствие!!
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като сме мади може да вадим пистолети на разни хора за да си наложим тезата, така ли господин съдия Продаден Коримпиров?!?!?! Дано някой насочи пистолет към най-близките ти, за да видим после как ще си налкагаш тезите!!!
14
2
 
4
 
! Отговори
Чист Евроатлантик преди 1 месец
и 100% се е доверил на разума и гласува за Криптосектантите
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този си е някакъв наркоман.Преди два месеца бил налитал на бой на полицаи.Обществено опасен си е.Като махне наркотиците ще стане нормален.
12
3
 
19
 
! Отговори
Натовеца преди 1 месец
Недоклано фашистче говорих си си него ,като му изтече телефона в интернет ,много елементарно парче ,нещо ме заплашваше и мен в дире щял да ме положи незнам си какво ,*** малко !
11
0
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
какъв е този рун-гел
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
блудния герберски син така е свикнал - заплахи, убийства, далавери
9
0
 
16
 
! Отговори
Божкееее..... преди 1 месец
Къф е тояУрунгел...?????
8
1
 
2
 
! Отговори
100% бай Ганьо до 7 преди 1 месец
Според мен той ще разпори твоята с обрязания си ***
7
1
 
12
 
! Отговори
Ядрен Вампир Z преди 1 месец
Осама бил гладен.Тоя като нищо утре ще се вьриви в някоя църква
6
3
 
19
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Луд нацист.