Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив заради строеж на стадион

Не може да се справи с проблемите на града, смята той
303
Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив заради строеж на стадион
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Реакцията на партията относно сближаване с БСП е изключително остра. Те са наши идеологически противници, имаме различия, не искам да ги обиждам, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той призова Христо Иванов предварително да кажи дали ще се коалира отново с БСП.

"Представям си как Христо Иванов и Асен Василев се събират да правят бюджет, тъй като са толкова различни като политически субекти“, каза още Борисов.

Той припомни, че близо 5 млрд. лв. са взети директно от джобовете на българина по време на управлението на „Продължаваме промяната“.

"И по-точно през резервоарите на колите на българите… Истината винаги излиза наяве каквато и да е“, каза Борисов.

Кметът е малко по-деликатна работа от другите длъжности. Той трябва да бъде консенсусна, защото трябва да работи със съветниците, заяви лидерът на ГЕРБ. "Всеки трябва да бъде сигурен, че ние сме най-честните и най-прозрачните", добави той.

Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров, защото не може да се справи с проблемите на града под тепетата.

Лидерът на ГЕРБ коментира и евентуалното обедниение между ПП и ДБ. Те се обединяват, защото знаят, че са по-слаби от нас, а са по-слаби, защото управляват лошо, добави Борисов.

"Повече лъжи няма да толерирам", категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АКО ЗИКО е истински кмет на Пловдивчани няма да си подаде оставката,заради шепа платени фенове на ТИ К В А Т А.
196
4
 
15
 
! Отговори
Дайте да си го кажем преди 1 година
ГЕРБ разцепи България на Княжество България и Източна Румелия. 12 години тенденциозно е развивала само Източна Румелия.
195
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този път номера с ДРУГИТЕ СА ВИНОВНИ нямада мине,защото Вие си го избрахте господа отГЕРБ.Такива са Ви всичките кметове корумпирани и некомпетентни.Свършиха се баламите,които Ви вярваха време е за нови и можещи личностиСБОГОМ АМОТЬОРИ.
194
1
 
12
 
! Отговори
Султан Ердоган преди 1 година
До къде стигнахме с подготовката на Източна Румелия за доброволното и предаване на Османската Империя от генерал Бойко Борисов и ГЕРБ?????
193
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пловдивския кмет физкултурник - какво очаквате от него- и той като началника си от банкя - *** - какво сте очаквали - да му мислят пловдивчаните дето на времето не са мислили
192
1
 
9
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
БОЙКА КАДЪНА ЛАТО СИ ОТВОРИ УСТАТА ЧУВАТЕ ТОВА КОЕТО ЕРДОГАН И Е НАБИЛ ПРЕЗ НОЩТА ПОД ЗАВИВКИТЕ. СУЛТАН ЕРДОГАН Е ОБЕЩАЛ НА БОЙКА КАДЪНА КОГАТО ЮЖНА БЪЛГАРИЯ БЪДЕ АНЕКСИРАНА КЪМ ТУРЦИЯ КАКТО КРИМ БЕШЕ АНЕКСИРАН ОТ РУСИЯ ДА Я НАПРАВИ БАШ БАШ БЕЙЦА, С 100 АВГАНА КОИТО ДА Я ПАЗЯТ И ДА И ЧЕШАТ НАГОНА ВСЯКА ВЕЧЕР. ЗАТОВА БОЙКА КАДЪНА ТЪРЧИ КАТО БЯСНА И СЕ МЪЧИ ДА ПРОГОНИ БЪЛГАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ПОЛУЧИ 100 АВГАНА.
191
1
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
БОЙКО КАДЪНА, ЕВТИНА УПОТРЕБЕНА ЛЕКА ЛЕЛКА ОТ ПОЛИТИЦИ СЕ ВРЕ КЪДЕТО НЕ И Е РАБОТА, БОЙКА КАДЪНА ЦЯЛА АНАДОЛА СЕ ИЗРЕДИ НА НЕЯ, НАЙ ЖАЛКАТА КАДЪНА ИЗПЪЛЗЯЛА ОТ ХАРЕМА НА ЕРДОГАН. ЦЯЛ ЖИВОТ БИЕ ТИКВА В КРАКАТА НА ГОЛЕМЦИТЕ, А НЕ СЕ НАУЧИ, ЧЕ ПОЛИТИКАТА НЕ Е ЗА КАДЪНИ, ДА ХОДИ ДА МИЕ КРАКАТА НА СУЛТАН ЕРДОГАН.
190
4
 
4
 
! Отговори
Анонимем преди 1 година
България се обедини срещу случайниците шарлатани и ще ги смаже на избориге.
189
1
 
6
 
! Отговори
Хахахах преди 1 година
Хахахха много кyx тоя бахахахаха
188
2
 
14
 
! Отговори
Съединение = Сила преди 1 година
България се обедини в омразата си срещу Бойко Борисов и ГЕРБ. БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ГЕРБ.
187
1
 
10
 
! Отговори
Pi ar Sevi Boiko преди 1 година
А на София кога бе Тикво?
186
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТИ К В О когато народа ти поиска оставката изпрати полицаите де ги бият,сега бой по-твоята ***.
185
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички герберски кметове са за уволнение, няма един кадърен. Във всички държавни фирми ръководители, директори все са на герб и дпс, как така се случва. Държавата се движи стремглаво надолу. Енергетиката е завладяна от тях и некадърността им ще съсипе всичко. Всички тези ръководители се вживяват като някакви чорбаджии и се измислят какви ли не смехотворни новости. Явно някой иска да си напазарува и това по познатата схема.
184
4
 
9
 
! Отговори
Тулупа в "раира преди 1 година
Надявам се следващото редовно правителство което ще бъдена "Възраждане", най-сетне да се осмели /след 32 години беззакониеи анархия в страната/, най-сетне да потърси сметка от главнитенационални предатели и виновници за това трагично положениевъв външната ни политика.Тези които гласуваха с "две ръце" за френското предложение вНародното събрание - ГРОБ, ДъПъ, ПъПъ и ДъПъСъ !
183
9
 
3
 
! Отговори
Анонимем преди 1 година
Абсолютно прав. С шарлатани да си нямаш работа.
182
9
 
16
 
! Отговори
Яна преди 1 година
Само в България може да се гледа на бивш пожарникар и мутра като на сериозен политик. Периода от 1944 до 1989 е първото руско робство. А периода от 1989 до 2023 е второто руско робство в България.
181
8
 
16
 
! Отговори
Спасов преди 1 година
Борисов грабеше България както Путин грабеше Русия. Те са колеги крадци. Тяхното царуване ще се изучава след години като най-лошото време за двете държави.
180
3
 
23
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Борисов трябва да си подаде оставката защото той направи България страна от третия свят! Милиарди са откраднали с Пеевски, а това са пари на българския народ!
179
1
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Кметът на Пловдив е избран от пловдивчани. Какъв е Борисов,че...еднолично да иска да го маха. Това да не ти е Главчев,който накара да си подаде сам...оставката,като председател на Парламента,преди време,за кефа ти. Призовавам пловдивчани да...бойкотират този самозабравил се индивид на предстоящите парламентарни избори.
178
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смо таняка от Пловдив три години не се отделяше от вожда на фейсбук лайфове .С право Бойко го маха, но е късно .ГЕРБ е откраднат от СДС.