Ангел Найденов напуска БСП, това не била неговата партия

След вчерашния Конгрес той нямал място в БСП
83
Ангел Найденов напуска БСП, това не била неговата партия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След 43 години членство, от които 33 години в БСП, прекратявам членството си в партията, написа бившият министър на отбраната и дългогодишен депутат от левицата Ангел Найденов във Фейсбук.

"След днешното заседание на Конгреса на БСП, след всичко случило се на него, след приетите решения и особено след саморазправата с част от хората, имащи собствено мнение и позиции, различни от тези на ръководството, нямам място в БСП", посочва той.

"Тази партия не е и не може да е моята партия!", заявява Найденов. Не е партията, за чието развитие и укрепване не съм жалил сили и време след '89 -та година, не е партията, която да споменавам с удовлетворение и упование заради решения, политики и поведение, не е партията с дух, принципи и ценности, от които да не се срамувам, допълва той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: БСПАнгел Найденов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наякои хораим подобря в живота и се самозабравиха. Истинската лява партия няма нищо общо с богаташите и милионерите , които се обогатяват с труда на ниско заплатените и мизерстващи наени работещи.Вярно , чеживотът много се промени и идват много проблемни години , но точно затова трябва да държим за партията , коаято е социална и мислиза обикновения човек. Нека ръководните кадри на партията да иматна ум и това зада я има тази столетница и пребъде .
61
2
 
3
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 1 година
Ангелее...бегай да се скриеш под полата на жена си!!!!
60
2
 
5
 
! Отговори
Ангел Найденов преди 1 година
"Тази партия не е и не може да е моята партия!", заявява Найденов.Отивам да се запиша в партията на жена ми.../известна под прозвището Мая-Общата/
59
2
 
4
 
! Отговори
мдааа... преди 1 година
Мишоците напускат потъващият кораб...
58
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По пътя на логиката, ти си един от виновните , след като 33 г си работил означава че нещо сте правили не както трябва , за да се стигне до тук .
57
3
 
2
 
! Отговори
Съвет от дядо преди 1 година
Найденов да основе партия БСП-2 и да довърши Нинова.
56
1
 
7
 
! Отговори
най-после преди 1 година
след 33 години разбрал
55
4
 
11
 
! Отговори
3 преди 1 година
Закъснял си!Отдавна трябваше да те изгонят заедно със съпругата ти!Какви сили си вложил?Ти беше само на върха и сега като не си 0"не е моята партия" да ми дадава голямата папо!
54
3
 
9
 
! Отговори
До 63 преди 1 година
Не съм казал да ходи гола ама роклята и струва повече от годишната минимална пенсия.Колко богати искате да станете бе другари?Не се ли наядохте?Все пак да изчакаме изборите и звучния Шамар на избирателите.
53
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ходи в Дее Бъ,да хрупа скакалци,да си смени пола и най-подир да заминава заедно с деебарите на фронта в Донбас да защитават евроатлантическите ценности.
52
5
 
14
 
! Отговори
Петъръ преди 1 година
За БСП в България ще се говори и след десет години. За Ангел Найденов никой няма се сеща и след шест месеца.
51
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям праз , че какъв е тоя че напускането му да е голем факт, обикновен член. От друга страна всеки иска да напуска бързо потъващия отдавна кораб наречен БСП. Това трибуквие вече е символ на потъване в политиката или в най-добрия случай нечия патерица , без голямо значение за страната.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И се притворява
49
2
 
4
 
! Отговори
Ъ преди 1 година
Банкеръ, по твоята сбъркана логика Нинова трябва да тръгне чисто гола за да е социална.
48
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропаднал морално човек! Да се разведеш заради друга пропаднала Мая! Оставиха си семействата за да черпят изгоди от властта !
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че този бил ли е там! С жена му само ползваха БСП за изгода! Да декларират откъде са милионери!
46
7
 
8
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
Другаре няма нищо социално в роклята от 5хиляди на др.Нинова,Бентлито и златния *** на др.Бенчев,Панаира на др.Гергов и т.н.Наивните Ви избиратели са предимно в гробищата.Резултата Ви на изборите ще е катастрофа и затова няма да е виновна Нинова.Как един от Вас не излезе и не каза в прав текст.Осигурявам на еди колко си семейства еди какви си заплати.Баламите свършиха разберете го това.Това се отнася и за другите партии.
45
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време беше!
44
1
 
14
 
! Отговори
Точен преди 1 година
Ангел вече е дявол на Козяк.
43
2
 
14
 
! Отговори
Заьо преди 1 година
Сега Найденов да повика Станишев да му стане шеф и мога да основат новата партия ПСБ - Партия на Случайниците в България.