Прокуратурата се държала като нечул, невидял, неразбрал

В България системата на обвинението буксувала
85
Прокуратурата се държала като  нечул, невидял, неразбрал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Българската прокуратура е време да спре да се държи като нечул, невидял, неразбрал. Това не може да продължава. Такова мнение изрази пред Нова телевизия Надежда Йорданова, член на новата коалиция ПП и ДБ и бивш правосъден министър в последното редовно правителство.

Според нея санкциите, които САЩ наложи на българи по закона „Магнитски”, са показателни, че в България системата на прокуратурата буксува.

Нейните очаквания са съдебните и разследващите органи наистина да започнат разследване на всички обстоятелства около „Магнитски”. Според нея е крайно време България да приключи производствата по големи скандали по убедителен начин.

На въпрос дали името й ще присъства в листите на новата коалиция, тя каза следното:

„Процесът по номинациите на различните кандидати тече в момента. Листите не са най-важната тема, която стои пред новото обединение. В момента сме в процес на обсъждане на предизборната програма. Важни са задачите, целите и политиките, зад които заставаме”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Надежда Йорданова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
3
 
0
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 година
Докато Тошко африкански и колежката му певачка Славка Трифоновааааааа и куковците нерецензират някои текстове от изказванията на Каскета-гешефт ив.г.,няма да се оправят нещата.....
64
1
 
14
 
! Отговори
Олелее...майкоо преди 1 година
Тъпотия блика кат фонтан от тази русолява калинка...
63
2
 
11
 
! Отговори
уфььь... преди 1 година
Пак русата секретарка...ей няма спиране на това лапацало!
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига с тоя Магнитски, някой си от другия край на света открил топлата вода, все едно тук не ги знаем героите от списъка Магнитски. А някой да се е поинтересувал кой е Магнитски? Не е сигурно, че ще умирГа от щастие, ако види как се използва името му. Добре че не може.
61
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази има вид на глу.пава украинска тетка.
60
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Магнитски е такъв звучен шамар с дългосрочни последици и черно петно върху България, но тукашната престъпна вихрушка, заедно с техните медии се опитват да внушат на електората, че нищо не е станало.Щом тия хора са в Магнитски, значи че разузнаването на САЩ има доказателства за поне няколко стотин милиона кражби.
59
2
 
9
 
! Отговори
Деди преди 1 година
Имаше навремето един голям френски комедиен актьор Луи дьо Фюнес- играеше във филм със сходно наименование "Ни чул, ни видял". Е, г-жата е нещо такова, че и повече, тя и "не знае"
58
4
 
0
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Тоя Гешев все с такива се е наобиколил блондинки, ама май не стават много вече за ч укане, да си вземе 25 годишни такива туко що завършили университета сигурен съм че ще ги обучи бързо.
57
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това което направи Гешев в америка и да хапне с някакъв там, който е обвинен във връзки с Русия и Венецуела. Ахахахахаха
56
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля, че новия Магнитски и загадъчната екскурзия на Гешев в САЩ имат нещо общо.
55
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тази Тетка цялата и кариера е преминала в бастионите на корупцията. Започва, като секретар на Общинската избирателна комисия в Кубрат през 1995 г, после за кратко в Разград и отива в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, където започва като експерт и стига до началник на дирекция Правна, все бастиони на ДПС и корупцията. Напуска за да започне към НПО-та, където името и нашумя заради разследване на ОЛАФ за злоупотреби с ЕС средства. Та точно тя ли ще бори корупцията?
54
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Йорданова си е вечно неразбрала, за чуване и виждане не знам. От такива като нея няма да се оправи прокуратурата. Да се правят на каквото не са по телевизиите.
53
1
 
3
 
! Отговори
До 63 преди 1 година
Той и мозъка си е забравил в някоя кръчма. Обаче рият дъното вече, ако са опрели да плащат на такива като този ментално увреден човечец :)
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Румен Овчаров му е повдигнато обвинение 2006 година за нарушения при купуването на ядрено гориво без търг. Делото влиза в съда, забележете, 2016 година. И отпада след това поради изтичане на давност. Та толкова за прокуратурата и съда у нас.
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех Магнитски, Магнитски...
50
7
 
17
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ТИ ЛИ ГОСПОЖО ДЕТО ПРИЕМАТЕ ПАРИ ОТ НЕКСО ЗАКОННО В КАВИЧКИ ДЕТО РАЗРУШИХТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА 3 ГОД ВСИЧКО СЪБОРИХТЕ ЗАЩО ЗАКРИХТЕ СПЕЦ СЪДА А ЗАЩО ПРОКОПИТО НЕ Е В ТОЗИ СПИСЪК И СТИГА С ТОЗИ ГЕШЕВ ФАЙТОН АЛЧНИ ДЕПУТАТИ ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА ДА ПОЛУЧАВАТ ЛЕСНИ ПАРИ СРЕЩУ НИЩО ВЪН ВЪН ВЪН НЕКСАДЖИИ
49
3
 
17
 
! Отговори
Гешев преди 1 година
йорданова я донеси едно кафе .
48
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам за блондиките ама заради санкциите Магнитски сме натикани в инвестиционно Гето. Няма да видим никой сериозен инвеститор у нас, освен някой друг руски или турски експлоататор.
47
3
 
9
 
! Отговори
Виц преди 1 година
Върви блондинка по улицата. Срещу нея идва младеж. - Извинете, колко е часа? - пита той. - Шест! - А как се казваш? - Мима! - А ще ми дадеш ли телефона си? Блондинката троснато вади един мобифон от чантата и вика: - На бе, звъни!!! Как сте ми омръзнали такива!!!
46
3
 
12
 
! Отговори
Виц преди 1 година
Една блондинка отива на конкурс и я питат:- Коя от следните птици не си прави гнездо? Щъркел, кукувица, фазан?- Кукувица! - уверено отговаря блондинката и взима наградата.Нейна приятелка я пита:- Е, ама много си умна! Как разбра, че е кукувицата?- И дете знам, че кукувицата живее в часовника!