Демерджиев за списъка "Магнитски": Шамар за всички!

Прокуратурата трябвало да е активната страна
50
Демерджиев за списъка "Магнитски": Шамар за всички!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Видях поредният шамар за всички институции със санкциите „Магнитски“. Това заяви пред БНР Иван Демерджиев, който е служебен вътрешен министър и вицепремиер.

„Трябва ли някой да види този позорен списък, за да си припомни, че такива хора съществуват и те трябва да бъдат разследвани? За мен е много интересен мотивът, който касае Горанов, че е мотивирал определени лица да приемат определено законодателство. Лесно можем да си отговорим кой е имал мнозинство за приемане на законодателство. Прокуратурата не може да чака. Нека веднъж да прояви активност. Тя трябва да е активната страна и да инициира събиране на доказателства. Има някакви производства. Но прави впечатление, че предметът на голяма част от тях се разминава с това, което виждаме в мотивите за наложените санкции“, каза той.

Още по темата

„Всичко, което имаме е внесено. Ще се постараем да го допълним максимално в кратък срок, за да няма отново оправдания, че липсват данни. Трябва по официален ред да се поискат всички документи, с които разполагат партньорските служби и прокуратури“, обясни вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Пловдивски панаир преди 1 година
Руския консул на Пловдив що не е в Магнитски ?
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горанов ...депутат финансов министър .... дали нямате информация ... ко.умпирана пр0куратура ....мнага добре си знаете цената .... и си пълните джобовете защото всичките сте един дол дренки ко.умпирани
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
демерджи ???каква е тази фамилия боже мой
40
0
 
3
 
! Отговори
иванова преди 1 година
За кои "всички"? Шамарът е за тези ,които са крали и за тези,които не са успели да ги осъдят! Но той не е за тези,които не крадат и нямат властта да спрат крадците.Така че не можеш да сложиш всички в един кюп- "шамарът е за всички"!
39
0
 
2
 
! Отговори
До този на снимката преди 1 година
А ти въобще не си корумпиран ?! Както и тези от Пълен Провал и онези от Де. е. Бе...Всички вие сте чисти като девици !
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По какъв начин американците знаят всичко за България. Изгонихме 70 руски шпиони. Тогава да изгоним и американците.
37
0
 
8
 
! Отговори
ОЩЕ преди 1 година
КОМИСИЯТА ПО ХАЗАРТА БЕШЕ НА ПОДЧИНЕНИЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ!!! ТОВА Е ПРЯКА ВРЪЗКА С ГОРАНОВ - БЕЗДОМНИЯ.
36
0
 
10
 
! Отговори
ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО преди 1 година
ПО- НИСЪК % ДДС ЗА ХАЗАРТА, ОТКОЛКОТО ЗА ЛЕКАРСТВАТА, УЧЕБНИЦИТЕ И ХРАНИТЕ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ!!!!! КОЙ ДОПУСНА ТОВА И ЗАЩО??? ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ!!! СРАМ И ПОЗОР, ГНУС И СМРАД!!!
35
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това недоразумение не слиза от медиите. Върви свърши малко работа за която си назначен.
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шамар за радевите комунисти!!!
33
1
 
3
 
! Отговори
Ако беше... преди 1 година
...жив дядо, щеше да се изкаже харцойски по темата: Жъ им фаните църлете...
32
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 29 :) А турския доклад защо не прочетохте, гербав :) А материалите от испанската прокуратура колко десетилетия ще превеждате :)
31
3
 
6
 
! Отговори
:) преди 1 година
Де го каскетя ви, гербави троляци? Не закуси ли вече тоз чиляк :)
30
6
 
7
 
! Отговори
Майора преди 1 година
От човека с думите"Бях точен с парите.." коментар не желая! Никъде не съм чул да се коментира защо в списъка не фихурират олигарсите начело с Прокопиев , които платиха протестите и Цв. Василев който плаща на конгресмени за имиджа си! Да не говорим за доносите от Донос България , Партията на провалите и Зарковкоито включват само изгодните им хора! Законът юридически не еажи , това е намеса във вътрешните работи от страна , в лоято корупцията е обявена за лобизъм!
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този да си гледа деградиралите служители, а не да политиканства.
28
2
 
3
 
! Отговори
Шик Шок преди 1 година
Дюнерджиев и той се взе за "вся и всьо". Ей........... Ония знаят как да удрят "шамари".
27
4
 
6
 
! Отговори
До28 преди 1 година
За наложени глоби и последвало споразумение между САЩ и Nexo нашите убавци побързаха да арестуват техни служители в България,сега при обвинения и наложени санкции по закона Магнитски,същите наши убавци се правят на дръж ми шапката?Кьорав да си пак ще видиш двойният аршин по който работи родната прокуратура!
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Магнитски е политически акт. Великата демокрация заобикаля собствената си правосъдна система, не изпраща материали и към нашата правосъдна система. Единственото което прави е да раздухва по медии. Нарочиха определени хора, а къде е правото им на защита. САЩ чупят основни принципи на правото, а именно "невинен до доказване на противното"
25
1
 
8
 
! Отговори
Айде стига вече преди 1 година
Прокуратурата не раследва, тя обвинява Дерменджиев.Вие като имате факти, защо не ги покажете ?Поредната дъвка, която вс още ви държи на власт, вас, ДБ и ПП, защото ако няма темите за съдебна реформа, корупция и Гешев, вие няма да има за какво да съществувате. Всички виждаме колко некадърни сте
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе родната прокуратура беше много активна по случая с криптобанката Nexo,още на другият ден имаше обиски и задържани,сега нещо гледам си мълчат и поспиват удобно,защо?