Димитров: Трябва да спрем да ходим на избори като футболни фенове

Важно е да има компромиси
15 фев 2023 20:31, Росен Стойчев
31

"Това е нещо, което не се е случвало само в България. В крайна сметка, всичко зависи от това, което нацията реши да направи. Ако продължаваме да ходим на избори, като футболни фенове викаме „Само нашите“ и всякакъв разум остава на заден план, то разбира се, резултатите няма да са блестящи". Това  казва Филип Димитров пред Bulgaria ON AIR.

Според Филип Димитров, местният вот е много важен и няма нищо удивително в това.
Още по темата
"Това съвсем не означава, че изборите не могат да завършат с някакъв приличен резултат, който да даде възможност да се направи що-годе разумен кабинет. Както знаете, перфектното е най-големият враг на доброто. Не очаквам някакво перфектно развитие", допълни гостът.

Филип Димитров е категоричен, че "компромиси в политиката се налагат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 1 година
Тоя навремето не предаде ли целия ни оръжеен арсенал къде как се продава и ни туриха ембарго та го закъсахме яко,а поне 5%от БВП идваше от там...но повече никой не чу за него и сега се кипри като ,,***'',да се чуди що за нахалитет има!!!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бате, когато IQто на нацията е НУЛА ти какво очакваш,А?!И май си забравил че точно тИ и Костича крякажте (Кой не скача е червен), А?!Този подход е типичен за електорат от зоологическата градина точно каквито са бугарете.Така че ТИХО !!!
12
3
 
1
 
! Отговори
Ужаси от преди 1 година
криптата... Още една мYмия активираха от Козяк! Явно нещо не върви по вода краварския план за евроатланДическа демонокраДична квазикоалиция,колкото и да се пъне Херо Мустафа и да не иска да си ходи и след две официални изпращания!
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това уро-дче постави вачалото на съсипването на страната ни и си живуркаше на хубава службица за свършената работа- накрая американците ни го върнаха като конституционен съдия
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фил,докато ушатото човече дърпа конците и разединява всичко,такъв филм като *Компромиси* не може да има! Това може да се случи,евентуално след отстраняването на Радев от власт,докато той клечи на Дондуков-2 ще влизаме от избори в избори а хаосът и анархията ще станат ежедневие.
9
1
 
5
 
! Отговори
Кондьо преди 1 година
Филипе, помниш ли онези краставици където. . .
8
1
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
До Чук и Гек.............Македония я призна посред нощ другарят Желю Желев.
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едва ли хората ще тичат да гласуват този път. В момента няма нито един политик на хоризонта, само далавераджии. Хората в парламента са пълен срам за народа, Деса с нейното крякане, дпс все важни, важни, бсп с техните вътрешни междуособици, възраждане новия Сидеров, ПП някакви като в небрано лозе, дб и те с никакви действия, мъка, голяма мъка.
6
3
 
3
 
! Отговори
Край преди 1 година
Когато се гласува за партиини листи - сме точно като футболни фенове. Държим си за Левски /Герб/ независимо кой е треньора, играчите и стадиона даже. Това се лекува с МАЖОРИТАРНИ избори в два тура. Но няма да ви го кажат и да го разберете няма да ви го позволят. Това докато няма пребит политик и линчуван олигарх.
5
3
 
8
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Тоя като пишман премиер призна Македония за държава и като се върнал Стоян Ганев /външен министър/ от странство, му извъртял 2 /два/ шамара! Сетне Коминтерна бил виновен!
4
2
 
6
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 1 година
Пиииирасите много обичат да ги снимат облечени по студиата...иначе си щупуркат диби дюс в ПАРЛАМЕНТА и МС....за радост на администрацията...
3
3
 
7
 
! Отговори
т преди 1 година
Брюкселските жендеря, може да ни завидят.Все пак първият г.Й Мин председател, имахме първо ние.
2
2
 
13
 
! Отговори
защо имам чувството преди 1 година
Че искат да превърнат България на ежедневен ГЕЙ парад ?
1
5
 
14
 
! Отговори
Митрофанова преди 1 година
Тоя от коя дупка изпълзя...случайно да не е от бункера на "КОЗЯК"...?