Слави Трифонов: Трябва да има паметник на хан Аспарух на мястото на ПСА

В София няма нито един паметник на създателя на България
Обновена: 26 фев 2023 18:39 | 26 фев 2023 18:20, Йоана Цонева
478
Слави Трифонов: Трябва да има паметник на хан Аспарух на мястото на ПСА
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„На мястото на Паметника на Съветската армия трябва да има паметник на създателя на българската държава хан Аспарух”. Това поиска лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов, става ясно от негова публикация във Facebook.

„В София, столицата на България, няма нито един паметник на създателя на България - хан Аспарух. И целият този скандал около паметника на една отдавна несъществуваща армия, която въобще не ни е освободила, а направо ни е поробила, целият този скандал е адски удобен да махнем този абсолютно ненужен и напълно безсмислен монумент и като българи да издигнем паметник на най-важния българин - хан Аспарух”, заявява Трифонов.

Той уточнява, че е направил подобна инициатива преди години и тя не се е получила. „Защо? Защото администрацията направи всичко възможно, по всякакъв начин, с всякакви причини, да убие тази идея още в зародиш. Защо? Не знам. Имах чувството, че административните служители не са българи, а византийци”, добавя лидерът на ИТН.

„А сега дали е възможно някаква такава идея да се получи? Ако питате българите дали вместо паметник на Съветската армия е по-добре да има паметник на хан Аспарух, най-вероятно огромната част ще кажат: „Разбира се, че на хан Аспарух”, пише още Трифонов.

Той завършва публикацията си с думите: „Но най-вероятно няма да стане. Явно такива ни е довел тук хан Аспарух. Такива, дето повече обичаме чужди армии, отколкото тоя, дето ни е създал. А иначе идеята е хубава. Питайте всеки българин и вижте какво ще ви каже”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


478
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
3
 
7
 
! Отговори
тъпанар преди 1 година
Сега ще изредиш всички сгради и паметници в София, нали бе тъпaH? Айде нема нужда... смени плочата - не си интересен.
233
3
 
7
 
! Отговори
Натовеца преди 1 година
Продаде се и този *** значи а....имаше времена в които го мислех за сериозен ,зачерквай и тва е Слави ще си остане един бездетен ,злобен остаряващ злобар и тва е ,такива дето не са оставили поколение знаят само да рушат и унищожават ,след тях потоп пука им ,дай те като си отиват без да оставят поколение да прецакаме тези с деца ,за това става въпрос сатанизъм и злоба !!Пък не е като да не е имал възможност ,ппросто е темерут и го знае и си причинява всичко това сам и е злобен към другите !
232
4
 
6
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Аз пък помислих,че трябва негов паметник да сложим или пък на Херо Мустафа,то било на хан Аспарух..който въОбще не стъпвал в София ,а и тя не е съществувала.Славито като шоумен бе слаб(пустия му народ е като стадо..),а пък като историк е слабичек..не знае ли ,че паметници се слагат там където човека е бил,създал..
231
5
 
3
 
! Отговори
Паметника преди 1 година
Махайте го от там. Дарете го на музея на комунизма или просто го разрушете. От горе, ако се не лъжа е бронз - може да се рециклира и да се произвеждат значки в подкрепа на Украйна от него и да ги дадем на русофилите да ги продават на някоя сергия в Турция или Молдова.
230
5
 
2
 
! Отговори
СЛАВА НА ГЕРОЯ преди 1 година
Жалко. Жалко че човека е откъртил толкова малко от този паметник. Трябваше да изпотроши всичко.
229
1
 
7
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 година
Абе тоя що не се скрие някаде и да не се показва? Пак се опитва да заблуди някого .че е патриот и милее за България.Махай се бе продажник ,върви си харчи парите дето ти дадоха Пеевски и Боко да събориш правителството.Заради тебе сме на това дереже сега!Ил я подобре напиши пак някоя песен за ПП да подкрепиш демокрацията в лицето на герп.
228
6
 
6
 
! Отговори
На смени преди 1 година
Путинофили, беж към паметника, да го пазите на смени, шевиебамайката
227
0
 
3
 
! Отговори
Главаници преди 1 година
До БългаринГлаванаците не знаят кой е Генерал Колев и какво е направи за България.
226
6
 
4
 
! Отговори
? преди 1 година
И за какво сме благодарни на Съветската Армия?! Че ни натресе комунистите и избиха толкова много народ ли? Айде нема нужда.
225
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хвани бойко и идете да се поклоните на паметника на американските летци дето разрушиха софия - жива гавра с народа ни после може да го приместите в центъра
224
0
 
5
 
! Отговори
Някои помним. преди 1 година
Вместо да премахнат MOЧА, от ГЕРБ гласуваха да се направи ремонт на Партийния Дом и да преместат НС там. Някои още помним.
223
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе отпа-дък що не видиш вчера каво беше в берлин - немски и руски знамена - руски танк обсиеаон с цветя неможеш да го видиш- те тия германци не са дорасли до учиндолския и ли банкянския - *** виж паметниците в берлин- толкова сте гн-усни че см-рад-та ви се разнася по цялата страна - талибяните разрушиха най-голямата стауя на буда в афганистат - да не ви се прииска да разрушите и египетските пирамиди
222
7
 
7
 
! Отговори
Петолъчко преди 1 година
Трябваше да бъде премахван заедно с петолъчката и мавзолея.
221
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Паметник на Аспарух да се направи на мястото на паметника на Роналд Рейгън в Южния парк. От какъв зор имаме паметник на Рейгън?!?!
220
4
 
6
 
! Отговори
Еленски с дилдото преди 1 година
Освен да си сложим красивия лик на наркомана от Киев да краси наркоманската столица?
219
5
 
4
 
! Отговори
ЯМХ Путкин преди 1 година
Този псевдопаметник трябваше да бъде взривен още преди 30 гидини!
218
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наркоманско предложение, от човек, който трябваше да е някаква надежда за България. Жалко.
217
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едни имат мозъчна недостатъчност, други тактова. До 8/8 липса едната 0сма а до единицата 2/2, демек на Чалгоидът му ги нема 2/2 и 1/8 и затова е онуй криводърляне, зяене и кълчотене. Все за Тактовата недостатъчност се късае. А тва на субекти хлътнали в отбора на МН, мозъчната недостатъчност да им пущиш тактова недостатъчност, нищо друго освен да лопнат средния пръст на комчията и да рекъ "комшиии, защо сионаниралвгъзнюхата на Асаннът"
216
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ти ли влезна в клуба на психо-десните, Слави? Имах други впечатления за тебе.
215
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някакви психопати само реват, че не си харесвали историята. Препоръчвам им да си теглят ножа. Или още по-добре, да заминат зя Укроландия. Там ще имат възможност да се бият с лошите руснаци.