Ченчев: Готови сме да реализираме таван на цените

Обяви важни идеи
Обновена: 7 мар 2023 12:01 | 7 мар 2023 12:00, Росен Стойчев
67
Ченчев: Готови сме да реализираме таван на цените
Снимка: БГНЕС

„Новата Левица краде от програмата на БСП. На кабинета „Петков” – цялата им социална политика бе предложена от нашата партия”.

Още по темата
Това обяви в ефира на Нова Нюз кандидат-депутатът от БСП Иван Ченчев.

Бихме реализирали таван на цените и бихме внесли Закон за спекулата, каза кандидат-депутатът по повод високите цени в страната.

„Предложихме младите хора до 26-годишна възраст да се освободят от данък „Труд”. Всички приоритети - за безплатни учебници, данъчни облекчения за семействата, са демографските решения. Трябва да освободиш младия човек от данък, за да може да стартира в живота”, допълни Иван Ченчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога бря сл6уги на веригите )
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП вкара България в Европейския съюз и НАТО.
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще освободят от данък децата на богаташите, които източват печалбата чрез огромни заплати за роднини.
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП три пъти фалираха държавата, ама акъл не им идва.
53
1
 
0
 
! Отговори
54 годишен преди 1 година
Който е млад да се евакуира незабавно от тая територия! Ще съжалявате след години, ако загубите единствения си живот тук!
52
0
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Освобождавайте младите ако не са на някой дърт богаташ децата!!! Не може да имаш строителна фирма от баща ти , но понеже си на 23 да няма данъци и да караш манекенките на Тесла, а масово хората да карат 15-20г коли и да се чудят как да се оправят.
51
0
 
0
 
! Отговори
Зелен демократ преди 1 година
Мисля че имаме нужда от още зелена сделка! Също по възможност и от още локдауни!
50
0
 
0
 
! Отговори
Мхм,вЕрвайте ни! преди 1 година
Айде първо да видим дали шЪ влезете У парламента и после облъчвате стадото ви с избиратели...
49
1
 
2
 
! Отговори
До 53 преди 1 година
Никъде НЯМА свободни пазари бе тъпук ! Всичко се диктува. Диктува се цената на житото на световния пазар, диктува се цената на петрола на газта на златото ... Да е..май..ви про.с.Та
48
0
 
6
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
До Анонимен 52 Премахването на 20 % ДДС автоматично ще отиде при производителите на храни. Щафетата поемат търговците .За нас пак един голям ......Нищо няма да се промени в крайната цена.Спасение от алчността няма.
47
2
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
До !!!!!!!!!!! 48 Има и свободни пазарна система , но не и у нас.Ние зануляваме всичко и от нищо не сме доволни. Такъв ни е гена.
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никъде по света няма 20% ДДС на храните. Премахнете го и в България.
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А куончета с лика на Нинова ще раздават ли?
44
1
 
3
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
Само така Ченчев. Я таковайте майката на тази пазарна система . Как така пазара ще определя цените ?Само БСП трябва да определя цените.
43
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
то ако ставаше с таван на цените бай Тошо щеше още да е на власт, ЦИРКАДЖИИ
42
2
 
5
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 1 година
И СТИГА С ТЕЗИ *** ПАЗАРИ ! ЛЪЖАТ ВИ. НЯМА СВОБОДНИ ПАЗАРИ, ВСИЧКО СЕ ДИКТУВА ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ КАКТО ВИЖДАТЕ. СПРЕТЕ ДА ВЯРВАТЕ НА ТЪПИТЕ СТУДЕНТЧЕТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА КОИТО СА ГИ ЛЪГАЛИ 4 ГОДИНИ В УНИВЕРСИТЕТИТЕ. НЯМА СВОБОДНИ ПАЗАРИ ВИЕ МАЛ.О.УМНИ ЛИ СТЕ ?!
41
0
 
4
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
,,Ченчев: Готови сме да реализираме таван на цените,,Само таван на цените ли ве Чечня ,Вие сте готови на всичко и майките си да продадете и звезди от небето да свалите / е само на думи де/само и само да се докопате до властта за наше щастие и за Ваше нещастие ще гледате отстрани и ще Ви текат лигите като на куче край месарница.
40
1
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
ТАВАН НА ЦЕНИТЕ,ДАНЪЧНИ ОБЛЕКЧЕНИЯ,БЕЗПЛАТНИ ГРАДИНИ,БЕЗПЛАТНИ УЧЕБНИЦИ,УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ МНОГО ХУБАВА ПРОГРАМА НАУЧЕНИ СТЕ САМО ДА ХАРЧИТЕ ЗНАЕШ ЛИ КАК ДА ИЗКАРАШ ТЕЗИ ПАРИ ИЛИ ЩЕ ВЗЕМЕМ ОТ БЕЗДЪННИЯ БЮДЖЕТ
39
1
 
7
 
! Отговори
Ааааа тъпуцииии преди 1 година
Това не са спекуланти, не е спекула, правят го всички частници ! Нарича се капитализъм. Само мачкане за тези убийци трябва, с добро не разбират. Много сте ***. Ако е спекула да арестуват спекулантите но то не е. Трябва да арестуват всички частни кръвопийци. Да отворят Белене за тях.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека да Ви го обясня просто и ясно, когато ОЛП значително е под процента на ифлация се стига до тази ситуация, защо се стига, защото на един производител му е по изгодно да финансира новото си производство чрез кредит отколкото чрез продажба на продукция, в такъв случай за него е по приемливо да задържа произведената стока в очакване на по-високи цени отколкото да се стреми към бърза продажба, ама нали се правихте на улави за смяна на шефа на БНБ та сега резултатите са налице