Арестът на Велико Желев няма нищо общо с проверките

Това обяви Иван Шишков
11 мар 2023 21:45, Росен Стойчев
53
Арестът на Велико Желев няма нищо общо с проверките
Снимка: БГНЕС

Арестът на Велико Желев е изненадващ и няма нищо общо с проверките на МРРБ по магистралите, заяви в БНТ служебният министър на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков.

 "Първо, проверката на Северната скоростна тангента не е приключила окончателно.

Още по темата
Категорично знаем, че липсва една трета асфалт, но още се проверява земната основа. Какви ще са резултатите тепърва ще разберем", заяви той.

Шишков изтъкна, че нито един от големите инфраструктурни обекти не е спрян, но има проблеми от различни естества. Планираните текущи ремонти на пътища са извършени и платени. Направени са новите конкурси за поддръжка на пътища. Освен текущи, в тях има заложени и основни ремонти.

"В момента правим промяна на цялостната философия на ремонтиране на пътища, включително и на изграждането. Изобщо не е вярно, че последните 2 години не са извършени ремонти, но извършените ремонти не са тези, които са възлагани от предишни кабинети. Велико Желев, и той каза, че при фирмите на практика, основният възложител за тях е държавата. Когато държавата създаде еднакви правила, пътните фирми ще могат да работят по един различен начин и да покажат съвсем други резултати", каза още той.

Според Шишков е несериозно да се твърди, че проблемите с износването на пътищата настъпват заради несъвършенствата на кантарите за тежкотоварни автомобили, монтирани към тол-системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това лице Желев е очевидно полуграмотен тип. Чуйте го как говори, какви ги обяснява. Това са бизнесмените на България. Парите ни са в този, черепа, дебелия и т.н. случайни хора
22
1
 
3
 
! Отговори
Шишо-Бакшишо преди 1 година
Шишков, кажи какво си построил за последните две години? Нищо, нали?
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В нормална държава такива като Великия бай Велико щяха да са в затвора за много години.Стотици са загиналите и осакатени по калпавите пътища в страната на тиквите -Герберистан.Както и по пропадналите ж.п. линии.А в Китай и Дубай направо ги бесят.Всичките им имоти , яхти ,чекмеджета и банкови сметки щяха да са запорирани за бъдещи искове.
20
0
 
1
 
! Отговори
уточнение преди 1 година
И нито ред за милиардите на Вичо Касичката-автомобилен парк за над 20 милиона! ,топ имоти за над 250 милиона! ,изнесени пари в Дубай над 1 милиард!Този Вичо е защитаван от топ-адвоката на Боку ,Цвъко ,Влади ,Севда и армията крадци на Герб.Няма НАП ,няма ДАНС ,няма БорКор ,няма КОНПИ ,няма Кушлев...нищо няма.Е ,ще разчитаме на Кьовеши.Ясно е че Гешефта ,както и Цацата са абсолютно независими и много хрисими.Пфу ,отвратяги.
19
0
 
8
 
! Отговори
Кой е виновен???? преди 1 година
Като даваш пари СИ ДЛЪЖЕН ДА ИМАШ КОНТРОЛ!Защо ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ ВЗИМАЩИ ПОДКУПИ НЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА А НИ ЗАНИМАВАТ С ИЗПЪЛНИТЕЛЯ НА ПРОЕКТА?Министъра да каже кой е възложил проекта и КОЙ ГО Е ПРИЕЛ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ!Все едно да кажем ЩЕ ВКАРАМЕ В ЗАТВОРА ШЕФОВЕТЕ НА ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ КОИТО СА ВЗИМАЛИ ПАРИ ЗА ЕВТИН ТОК И СЕГА НЕ СВАЛЯТ ЦЕНИТЕ на стоките!А 10 милиарда дадени за компенсации на тока ЗАЩО НЕ СЕ ТЪРСИ КАКВО Е ДАДЕНО СРЕЩУ ТОВА?30 МИЛИАРДА СА ВЛОГОВЕТЕ НА ФИРМИТЕ за 2022г!
18
1
 
8
 
! Отговори
АРЕСТА преди 1 година
НА ВЕЛИКО КРАДЛЬОТО Е ЗА ДА СИ ИМА ПОСЛЕ ИЗВИНЕНИЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ЗАБЕГНАЛ С ЦЯЛАТА СИ ДОКУНТАЦИЯ УЛИЧАВАЩА ПРОЕКТА НАПРАВАТА ФАЛШИВО НА МАГИСТРАЛИТЕ СТРОЕНИ ОТ НЕГО И БИБИТКАЩИЯ. А ПРОКУРАТУРАТА ГЕШОВА Е ИЗПЪЛНИТЕЛ НА АКЦИЯТА.
17
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шишков изритан от герб сега първи боец срещу Бойко
16
3
 
7
 
! Отговори
Минчо преди 1 година
Не нам що застаряващите ченгета и новите им последователи си мислят, че техните ченгеджийски истории като тази ни интересуват, нас, нормалните хора?
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'Арестът на Велико Желев е изненадващ' --- туй ли то бе изненадата бе, пиянице? нито съм го чувал, нито ме интересува! нали щеше политици да погваш?
14
10
 
12
 
! Отговори
Бакшишо-шишо преди 1 година
Корумпето шишо- бакшишо един метър път не е направил ,остави пътищата без подръжка,недовършеното преди него сега се руши,материалите се похабяват и тн..!!! Хемус я спряхте вие преди 2г.Сега щеше да е до плевен- ловеч и да се строи до търново. Къде отидоха 500те млн.за Хемус, които бяха в банката и уж някой ги бе откраднал а?М.о.ш.е.н.и.к
13
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шишо-Бакшишо напоследък е медийна звезда, но е факт, че не е построил нищо до момента, откакто е министър.
12
1
 
2
 
! Отговори
Незнам преди 1 година
Кой е *** по изказа си личи
11
2
 
0
 
! Отговори
Има преди 1 година
Има емилиту е гьрбушкото тя ще живее вместо дупките бьлгари
10
4
 
7
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Тиквата е директора на магистралите - търсете що е изял 1/3 от асфалта :)))
9
1
 
4
 
! Отговори
цар Плъх преди 1 година
Кой е тоя Шишков. От къде го намериха това полезно изкопаемо.Прилича ми на пияница от кварталната кръчма.Само като му види човек каква физиономия има и му става лошо.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най малкото адвоката на този е адвоката на Бойко, казвам ви тиквениците съвсем ви взеха за мезе
7
1
 
4
 
! Отговори
?!? преди 1 година
То вече не е ***-френСка работа, ама тоя сам се обвинява в лъжа! След като ходи с ядки от асфалт по телвизиите. Сам казва, че проверките не са окончателни или по точно казано говорил е лъъжи. Тоя е действащ Радев министър, а си позволява да внушава неистони публично. Това са всичките Радеви от Кирчо до Кокорчо о тия след тях. Всичко *** о заблуждава.
6
3
 
7
 
! Отговори
Край преди 1 година
Закона на Гешев по силен от конституцията - Чл.1. (1) Никой не може да ми докаже това, което не искам да ми бъде доказано.(2) Борисов е невинен даже и при доказване на противно.(3) Пеевски също. Той даже и не е ходил в КТБ.Чл. 2. Бедните да правят като вятъра
5
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забелязали ли сте как винаги като се открие проблем около тиквеника прокуратурата винаги на другия ден е с някаква завърна акция за която да говори простолюдието
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отюспените от партията си са най страшните лъжат мажат злобеят и тоя бив кмет от герб е същия ***