Корнелия Нинова: Джендър идеологията вече е тук

Лидерът на БСП е на предизборна среща в Плевен
Обновена: 15 мар 2023 09:55 | 15 мар 2023 09:53, Нели Христова
105
Корнелия Нинова: Джендър идеологията вече е тук
Снимка: БГНЕС

„Сега двубоят е между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ и се следи кой ще е първа политическа сила. ПП и ГЕРБ не са алтернатива едни на други. ПП, ДБ и ГЕРБ са едно и също. И ще ви докажа през политики защо е така.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на среща с избиратели в Плевен.

- „ПП, ДБ и ГЕРБ заедно искат да се премахват паметници и да се заличава паметта на България, историческата памет – видяхте решенията в СОС за премахването на Паметника на Съветската армия;

- Те са заедно в позицията да се изпраща оръжие за Украйна;

- ПП, ДБ и ГЕРБ са заедно за джендър идеологията;

- ПП, ДБ и ГЕРБ са заедно в пазарния фундаментализъм. Те казват: „Държавата не трябва да се меси на пазара, той трябва сам да се регулира и сам да определя цените“. Но ние виждаме какво става сега. Сега ситуацията е такава, че има нужда от държавна намеса и здрава държавна ръка, която да помогне и на икономиката, и на семейството.

- Те са заедно и в това да имаме дефицит под 3%, за да влезем веднага в Еврозоната, но това означава орязване на разходите - от болници, от училища, от заплати, от всичко. Не можем да си позволим да оставим българския народ в тази криза още по-беден;

- Те гласуваха заедно и за закупуването на новата ескадрила F-16, в най-критичния момент, когато имахме нужда тези пари да стигнат до всяко семейство. Те се карат единствено за това кой е по-корумпиран. ПП и ДБ казват: “ГЕРБ открадна милиони от асфалта“. ГЕРБ казва: “ПП сключиха договори с посредници за газ и откраднаха милиони“. Но в съществените политики те са едно и накрая ще се съберат“, каза Нинова.

„Джендър идеологията вече е тук. Мислехме, че този проблем е забравен с отхвърлянето от Конституционния съд на Истанбулската конвенция и обявяването ѝ за противоконституционна. Но нищо подобно. Съдът по правата на човека в Страсбург осъди Литва за това, че беше спряла книжка в училищата за хомосексуално обучение. Европейският парламент преди две седмици прие решение да се ратифицира Истанбулската конвенция от името на Европа и да важи за всички държави, въпреки че шест държави сме против. Показахме ви вчера български учебници по „Човек и природата“, в които вече има такива текстове. Ние казваме, че хората над 18 години, пълнолетните, са свободни да решават как да живеят живота си и с кого. Те не бива да бъдат преследвани, не бива да допускаме хомофобия, език на омразата. Но децата не закачайте! Нашата битка е за българските деца. Искаме да спасим душите на българските деца, да спасим традиционното българско семейство и ценностите. Защото в този толкова противоречив свят, най-важното си остават най-близките ни хора – семейството и децата“, категорична е тя.

Нинова отбеляза и необходимостта от независима енергетика: „Белене“ трябва да стане и може да стане – няма да се откажем нито от вашите подписи, нито от хилядите подписи, които събрахме тогава на референдума, нито от икономическата и пазарната логика. Наистина огромна инвестиция, тук има оборудване, то трябва да бъде използвано и то може да носи на България по-ниски цени и по-ефективна икономика, както и работни места. И не само за Плевен, аз съм сигурна, че тук ще дойдат хора и от други региони. Инфраструктура ще се построи, ще даде живот на съпътстващи дейности. Затова ние ще продължим нашата битка за изграждане на АЕЦ „Белене“, категорична бе тя.

Лидерът на БСП припомни, че преди години е започнала политика, според която ядрените централи трябва да се закриват, но сега е точно обратното: „Европейската комисия обяви ядрената енергия за чиста енергия, за зелена енергия и да се стимулира строителството на ядрените централи. Това се прави в редица държави. Само тук се отказаха от този български национален интерес, затова ние от БСП ще го защитаваме и ще се борим за него“, допълни председателят на партията.

По думите на Корнелия Нинова, най-тревожният проблем пред българите сега, е високата инфлация, високите цени и ниските доходи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
иВ Германия като навършиш 14 години можеш да си избираш пола. И даже да си го променяш всяка година, според настроението. Преди това си просто "то", а родителите ти са 1 и 2. Макар, че може редовно да устройват скандали, за да решават кой ще е 1 и кой ще е 2.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелия, едно говориш, но друго правишТи беше в коалиция с ПП и ДБ, тоест и ти си едно и също с ГЕРБ.Елементарна логика.Синът ти в щатите за заложник ли го държат там.Ти също си с Америка.Иначе щеше да поискаш излизане от НАТО другата година и напускане на ЕС.Но просто се прикриваш зад всякакви идеологии.Джендърите са си тук от 30 г.Докато сме скачали за демокрация и вяра в Бога, на запад са ги премахнали тотално.
18
0
 
9
 
! Отговори
Ужас ужас преди 1 година
Нинова ти си най сбърканият човек в България, анти *** политика се води от Крайно Десни партии като ВМРО, НФСБ.... не от леви партии! Съвет:Нинова отиди до ДАНС и попитай защо ти промиват мозъка!
17
0
 
7
 
! Отговори
Вуйнохуйно преди 1 година
Закривай Бкпто
16
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е невъзможно децата да бъдат подведени, което значи и принудени, дресирани да са с поведение, което тези за които това е удобно, да използват, за да ги определят като гейове.
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Звучи ми като Корни да иска да станем република в състава на новия СССР, който Путин ни готви. Значи да не пращаме оръжие на Украйна (в полза на Московия), да пазим паметника на съветската армия (в полза на Московия), да позоционираме гейовете като фундаментален враг на държавата (както в Московия), да не подновяваме армията си (в полза на Московия).
14
1
 
11
 
! Отговори
Ха Ориента преди 1 година
Явно с.елянка та Корнелия Нинова е слабо образована или някой здраво и е промил мозъка до нездрава болезненост!
13
0
 
8
 
! Отговори
@1 преди 1 година
Децата не могат да се окажат гейове, поради простата причина, че възрастта и жизненият опит не предполагат правилна преценка и правилни действия и това е причината децата да не се държат съдебно отговорни. Не е невъзможно да бъдат подведени, че са гейове.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде малко да се образоваме, това е най малкия проблем в тази държава.
11
10
 
2
 
! Отговори
VERY SIMPLE преди 1 година
СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ РАСТЕ С НЕВИЖДАНИ ТЕМПОВЕ,ЗАТОВА ЗАПАДНИЯТ КАПИТАЛ ПРОВЕЖДА ИДЕОЛОГИЯТА НА ДЖЕНДЪРСТВОТО - НЕ МОЖЕ НЯКАКВИ СИ ПАПУАСИ И АБОРИГЕНИ ДА ИМ НАРУШАВАТ КОМФОРТА И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ДЖЕНДЪРСКАТА ИДЕОЛОГИЯ ЗА ДА ОСИГУРИ САМО ТЯХНОТО ВЪЗПРОИЗВОДСТВО !!!
10
2
 
5
 
! Отговори
Извращения Тежки преди 1 година
Главният прокурор Гешев били споделил за извращенията които преви срещу Български граждани чрез Пернишки мутри сред които има и униформени полицаи!? Гешев защо Пернишките мутри са недосегаеми та чак и полицаите им козируват!!? Гешев защо тези мутри изнасят Тероризъм в Европейският Съюз и никой не им държи сметка!?Казвам се Мирослав Германов и съм жертва на терор!
9
3
 
0
 
! Отговори
ff преди 1 година
До VERY SIMPLE - що тогава няма *** идеология в Африка, Китай или Индия? Да ти е... логиката. Всъшност такава простотия като джeндъризма е възможна само в САЩ или богати държави, които могат да си дондуркат изперкалото общество. Щом в САЩ легализирха наркотиците за терапия на психични разстройства, положението е покъртително
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се, нали сме горди членове на ЕС. Нема се цепим от колектива, я.
7
1
 
12
 
! Отговори
Ляво-дясно преди 1 година
Левицата в България се държи като крайна десница. Уж десните пп говорят само за пенсии и старите хора. Сбъркана работа. Закривайте.
6
4
 
0
 
! Отговори
ПАзете децата преди 1 година
Тестове в Кебтърбъри по време на паради дадоха ценни данниза позлване на обсемно обсебващи жертвите спец наркотици.. Поразените се разпознават видимо.. Експерти да направят тестове за ползване на наркотици за превръщане на деца в жертви на ..Засечени са подмяна на личности в телата на поразените.. Говорят с мъжки глас внезапно почват с женски ..
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1 Проблемът не е в това дали трябва да приемаме гейовете, а в това дали трябва да ни се натрапват постоянно, да се показва, че е едва ли не нормалното нещо, да се чернят хетеросексуалните и т.н. Реално в момента има сериозен натиск да се става гей. Няма открита принуда, но има яко промиване на мозъци и натиск, че не си модерен или нормален, ако поне не опиташ и това, да те е срам, че не си такъв. Генетично гей са малко- да речем 1 на 100, останалите са от "мода".
4
8
 
3
 
! Отговори
Арести за терористи преди 1 година
ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА ..Всички са вече трайно увредени от нагло престъпни видео терористични оръжия инсталирани незаконно от нагЛи престъпници на власт. През камери ,скенери и екрани се провеждат мръсни анти човешки експерименти. Виновните длъжностни лица ОЩЕ СА НА СВОБОДА..НАЙ виновните вкл БОрисов пак са кандидати за ПАРЛАМЕНТА>
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Таз пак не се вижда сама кво бобочище е, има глас и визия на мъж и сигурно чак сега разбира, че е възможна смяната на пола. Не е късно Ниньо Воевода да пусне мастака, да ходи при Мелиса да се учи.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
детето ако е гей е гей, но объркани психични деца да ги натискаш и направляваш за смяна на пола безумно , в повечето случаи нещата са на психическо , а не на физиологично равнище
1
1
 
11
 
! Отговори
Манчо от Манчестър преди 1 година
Наивно затрогващите усилия на българчетата да спасят света от джендъризъм, от расова и религиозна "деградация", от "либерастия" и т.н. впечатляват, ако същата енергия се хабеше за оправяне на нашенската котшинка, тук щеше да е рай, оправете си своя двор, пък тогава оправяйте света, става ли ?