Експерт: В тази кампания има учудващи послания

Мнението на водещи експерти
28 мар 2023 18:22, Росен Стойчев
2
Експерт: В тази кампания има учудващи послания
Снимка: БГНЕС

Предизборната кампания е малко изнервена, учудващо негативна от страна на една част от партиите, а пък от друга - с учудващи послания.

Още по темата
Неслучайно все повече и повече хора се отказват да гласуват. Сякаш това е цел на много от политическите субекти, което е ужасно, каза за Нова Нюз PR експертът Любомир Аламанов.

По думите му в момента, в който една партия отиде в парламента, тя рязко забравя защо е там и започва да води своя собствена идея.

"Експерти са видели, че няма никакъв проблем с машините. Това е положителна стъпка към промяната. Иначе следващия път, поради опасения, че някои хора не разбират от букви или цифри, може да върнем цветните бюлетини, или пък да гласуваме с камъчета, с палец и печати", смята той. И е категоричен, че хората трябва да упражнят правото си на вот, защото вв противен случай оставят властта в ръцете на партийните ядра.

Нидал Алгафари пък смята, че кампанията върви много интересно, а всяка партия е насочена към определена група.

''Силите са съсредточени във втърдяване на твърдите ядра. И като че ли това е успешно. Онези, които нямат такова ядро, опитват чрез скъпи реклами да компенсират факта, че се появява разлика между тях и първите. Мисля, че гласувалите ще бъдат повече от преди, заради връщането на хартиената бюлетина. Бедността у нас ражда недоверие в политиците. Създаде се недоверие и към кодовете и софтуера на машините. С каквото и да се гласува, доверието вече е разрушено", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Аламанов преди 1 година
не ни баламосвай за машините! Проблем има!
1
2
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
не гласуваме защото няма за кого сега ще се включи хартиената бюлетина хаидеда видим как ще направят правителство след като зад съответната партия санеграмотни и не знаят бълг език