Кънев: Притеснен съм от изказването на Борисов

Има варианти за правителство
5 апр 2023 20:36, Росен Стойчев
42
Кънев: Притеснен съм от изказването на Борисов
Снимка: БГНЕС

Вариант за коалиция не виждам. Това не означава, че няма формули за съставяне на правителство. Това каза пред БНР Радан Кънев, евродепутат от ДБ.

"Между лидерите на обединението има ежечасна комуникация. На този етап нашата коалиция все още няма консолидирана позиция.

Още по темата
Важно е да се запази и засили единството на ПП и ДБ.

Това е загуба. Имаме резултат под очакванията", обяви Кънев.

Кънев обясни още ,че е притеснен от изказването на Борисов,че ще предложи на президента да участва в правителство. "Той го възприема като участник в политическия живот. Това обаче е заплаха за националната сигурност, а не нормален факт".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
БЕЗДАРЕН И ОШЕНИК ,ТОВА Е КЪНЕВ, ТОЙ ПРОВАЛИ ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ ДА НЕ СЕ СЪБИРАТ ОТ НОЙ И ДА СЕ ПОДНАСЯТ НА БАНДИТСКИТЕ ФОНДОВЕ,ДАДАТ ЛИ МУ ПАРИ ЗАБРАВЯ ПАТРИОТИЗМА
25
0
 
1
 
! Отговори
човека с бича преди 1 година
Аз знам нещо хубаво за това пъпчиво земноводно-един волски бич
24
1
 
7
 
! Отговори
777 преди 1 година
Този се е сама забравил- с Йончева са за отнемане на българското гражданство - тръгнали срещу родината си. Онази пък и си направила къща за ,,гости,, край морето. Източника хилядарки от фонда. Те около Нинова все пою-отровни и некадърност. Как не чух нищо добро за тия двамата. То и детето й се беше ежасило от нея
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Президентът няма изобщо такива правомощия! Наблюдаваме един фарс от 7 години, но никой не може да се осмели да каже истината публично!
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е нали Боко, пак ще обискира президенството. Радев да не би да е забравил?
21
2
 
15
 
! Отговори
Падение е Радане преди 1 година
Резултата ви на двете партии е по малък от на ПП предните избори . И по- малък ще става . Напомняте ми на една муха дето се блъска в прозореца на вратата на колата опитвайки се да излезе докато прозореца на другата врата е свален .Мислиш че коалиция с герб ще ви довърши ли ? Не сами ще се довършите и България ще пати от акъла ви
20
2
 
20
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Някога тая Рада дълбоката да е свършила нещо полезно за България? Като бяха в коалиция с ГЕРБ, тази мома все беше уж в опозиция на собствените си другари по партия , като пръднал в рейс, не е той в коалицията. После , в Европарламента заедно с рускинята Е.Йончева , плюха, че плюха България. Сега го/я показват пак по медиите, като някакъв титан на политиката. Ай сик.тир! Такъв г.е.й ще ми се прави на голямата работа! Трий, но това е истината!
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има ли поне един да е в час в тази коалиция? Този поне за разлика от киро има стаж като политик.Да вземе думата на сбирката им и да обясни на аматьорите от ПП че в тази държава от движеща сила за изолиране на Герб.Се превърнаха те в изолираните. С герб не искали с бсп от там не ги искат с възраждане е невъзможно със чалгаря напълно изключено Може би дпс? Дори и турците да се съгласят .ПП /ДБ трябва да изкарат най малко 35% за да стане коалиция ..А те другият път и 20 % няма да изкарат.
18
5
 
6
 
! Отговори
АЛО, Събудете се ! преди 1 година
Притесняват се младите девойки! Политиците не хленчат и не се офлянкват! И какви ще да са тез формули за съставяне на правителство така, че хем Гешев да си запази поста, хем Бойко пак да командва парада, макар и задкулиснно?! Какво ни баламосва тоя! Каква Промяна, какви 5 лева! Или поредната ПОДМЯНА издиктувана от Брюксел, Берлин или Вашингтон в ползу украинского народу !!!!!!!!!!!!!!
17
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Чудя се дали всички в ДБ са тъй неприятни, е и не напълно адекватни. Като започнеш от джобното генералисимусче, през Раданчо, та чак до Ристо.
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На сръбския език на Кулезич някога БКП се наричало :"Българска Радничка Партия" да е в помощ на Еврейчето Рад Кънев в хомосексуалните битки с червената Вагенщайн с мъжкия член от БКП защо след Свети Крал в София Б.Работническа Партията-комунисти постигнала фурор.........От съжаление на Работещите в София кухи-празни юдеоглави
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Драги ми Кънчов, нали точно Борисов те направи европейски депутат, с твоята мижава партийка ГЕРБ я взе в коалиция.
14
3
 
13
 
! Отговори
Чекмеджан ефенди преди 1 година
Лъжец.
13
5
 
20
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 1 година
Рамадан забрави, че беше приседнал на колянцето на БОко, сега приказва врели ни кипели. ПП не трябва да влиза в тоя капан да има нещо общо с ГРЕБ. Ама нищо, нито коалиция, нито експертно или програмно правителство. Това е капан.
12
4
 
12
 
! Отговори
Рада Дълбоката: преди 1 година
"Ох, мнооо съм прит'сненЪ от любимия ми вожд Винету... Направо съ изчервих и овлажних от прит'снение!"
11
11
 
11
 
! Отговори
Кънев: преди 1 година
Притеснен съм къде отиде чекмеджето на Борисов
10
1
 
25
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
Който се провали като политик, става евродепутат,Така и Раданчо си е заслужил келипира и заплатката в евро
9
1
 
11
 
! Отговори
нннн преди 1 година
Вътре е маргинализиран и няма да го слушаме.
8
0
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Сетих се кога пихме бира, 16.05.2017г., защото след това ходих на концерта на Юръп :)))))))))))))))))))) Помня като слон.
7
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кънев с еврозаплатата си е много притеснен