Сиди: Да спрем да правим експерименти

Очаква правителство
8 апр 2023 19:02, Росен Стойчев
19
Сиди: Да спрем да правим експерименти
Снимка: БГНЕС

„Време е да спрем да правим експерименти с Изборния кодекс.  Безумие е това, което се случва  в чужбина, това, което се случи с видеонаблюдението, както и това, което стана с отчитането на резултатите”.

Още по темата
Това заяви в ефира на Нова Нюз Александър Сиди – съпредседател на ВМРО.

Той предполага, че сега ще има правителство, но ще страда народът.

Сиди обясни, че е гласувал с възможността: „Не подкрепям никого”. „Не си харесах никого. Гласувах действително – така, както пише в закона, и се оказа, че моят глас е оставен на бунището. Моят и на още 109 000 души. Този глас не се отчита, той не съществува в правния мир”, каза юристът Сиди.

За вдигането на ветото над Македония, Сиди обясни, че Бойко Борисов е подписал вдигането на ветото над началото на европреговорите без да има събития в РС Македония, които да доближават Скопие и София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Герб преди 1 година
Кой е този и коя беше тази партия. Хем вътрешна, хем македонска, а пък лидер им куката Иван сбъркания Каракачанов от Русе. Очаквам скоро от партията им да обявят или че Русе е в Македония или че България обявява война на тези от РСМ. Честита 2023 г.
12
0
 
1
 
! Отговори
R.A.T.M преди 1 година
Дано прочете г-н Сиди завършил биология в Математическата гимназия в Стара Загора една мъдрост от евреите. Когато един бизнесмен отишъл при равина да му даде съвет как да се справи с проблемния си бизнес, равина му казал качи се на масата ми. Бизнесменът си помислил, че не го е разбрал и пак повторил въпроса и получил същия отговор. Накрая раз брал, че наистина иска това и направил крачка назад, за да се засили и да се качи. Тогава равина му казал защо направи крачка назад. Тъй, че Сашко помисли
11
0
 
4
 
! Отговори
Съвет към CD преди 1 година
Той бил гласувал "Не подкрепям никого" и неговият глас и на още 110 хиляди души отивали на вятъра. Е. Накъде искаш да отидат ? Нали сте гласували за никого ! За кой искаш да отидат ? Този CD заедно със стотината хиляди дето никой не подкрепят като толкова държат да се отчитат техните гласове...Просто да си регистрират една партия и може да си изкарат една държавна субсидия, дори и да не влезнат в парламента. Също като Мая и други подобни нищоправци !
10
1
 
7
 
! Отговори
София преди 1 година
Що за сиди е този...
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Върви по тях. Прав ти път.
8
0
 
10
 
! Отговори
CD - DVD преди 1 година
Нямам идея кой по дRволите е тоя хрантутник?!?!?
7
0
 
11
 
! Отговори
Да попитам: преди 1 година
Докога тотално провалени и дискредитирани "политици" като този и много,много други ще продължават да висят по екраните и се опитват да ни дават алъл,който те самите не притежават?! Доказали са,че са напълно несъстоятелни по време на участието си в управлението на държавата ни! Резултатът е дъното,на което набутаха НАРОДА и РОДИНАТА ни!
6
0
 
11
 
! Отговори
В. преди 1 година
Има почти милион наследници на Българите от Беломорието Това, което се нарича ВМРО, се оля жестоко.
5
7
 
2
 
! Отговори
Елементарно преди 1 година
До Анонимен 4. Да не подкрепяш никого също е вид избор. Отиваш да гласуваш и опааа изненада няма за кой, за какво си ходил по добре да избереш нещо ама няма какво и готово.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С това "не избирам никого" се вдига само избирателната активност. Защото ако от тези 40% гласували 20% гласуват с "не избирам никого", то ще се води че избирателната активност е 40%. А иначе реално е 20%. Затова на тези избори се отчете по-висока избирателна активност от на предишните избори. А реалността е доста по-различна.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който гласува "не гласувам за никого", сам се изключва от изборите. Този глас е нужен само на статистиката. Донякъде ни кара да се замислим, но нищо друго. Тези, които не са отишли до урните, също не гласуват за никого.
2
1
 
1
 
! Отговори
Muhaha преди 1 година
***!
1
1
 
11
 
! Отговори
Vive la France преди 1 година
МВРО-то сичките са чисти българи вътре... Сиди... Контрера...