Атанасова: Продължават разговорите с ПП-ДБ в частта "правни екипи"

Дискусията върви по план, заяви Денков
18 апр 2023 11:28, Александър Попов
46
Атанасова: Продължават разговорите с ПП-ДБ в частта "правни екипи"
Снимка: БГНЕС

"Разговорите между двете групи - на ГЕРБ-СДС и на ПП-ДБ в частта "правни екипи" продължават. Трябва ни още малко време, за да уточним важни детайли - ако днес стигнем до съгласие, то медиите и обществото ще бъдат осведомени", каза председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на влизане в сградата на Народното събрание, предаде репортер на БГНЕС.

Днес от ГЕРБ-СДС ще продължат преговорите с ПП-ДБ, а по-късно предстои и среща с "Възраждане".

"Продължаваме със законодателната програма, днес се надяваме да я завършим. Ще трябва да обсъдим отново въпроса с председателя на НС - ние продължаваме да настояваме за ротационния принцип", заяви акад. Николай Денков от "Продължаваме промяната", който оглавява работната група по преговорите за приоритети страна на ПП-ДБ.

“Ротацията е идея да се работи на максимални обороти без да има забавяне”, каза още Денков.

“За момента дискусията по списъка от законопроекти върви по план. Приоритетите са ПВУ, Шенген, Еврозона, правосъдна реформа и някои закони, свързани с наказателни процедури - като станат готови, ще ги представим”, обясни Николай Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленчето е най малкия проблем! Как орел, рак и щука ще се разберат по друг начин освен с натиск от някой мощен фактор...На всички е ясно кой е този задокеански фактор ... По добре служебно правителство, отколкото този фарс и измекярщина...Умнокрасивитета, гласувал за този атлантически слугинаж и мандаж с грозде да си напъне двете мозъчни гънки и да си направи изводите!!!!!
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво търси Лена парапета там?Участва в толкова грешни решения, които донесоха хиляди вреди за държавата и междувременно успя да усвои толкова грешни пари на българския данъкоплатец?
37
3
 
3
 
! Отговори
Мен преди 1 година
До Сандо - не, тая е Дуловската ми-нетчийк... принцеса де.
36
2
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
тая от снимката не ли Лена от парапета?
35
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
обаче ТРАГИКОМИЧНО:...-Колкото една персона е по-противна и отблъскваща,толкова повече тя неистово се натиска да бъде "фактор" в държавата...
34
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Успех...начи викаш "Стига с това разпни го!"...?..Е какво?..-Бития да си остане бит,ефания-ефан,окрадения-окраден,а крадеца да си остане със окраденото?...Странна "логика".."Случаят е приключен,забравете!"...Ние ще патентоваме съвършено нов ,непознат до сега в историята вариант на ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и НАКАЗАНИЕ...
33
0
 
1
 
! Отговори
Народа е в шах... преди 1 година
вариант А, или вариант Б?...... Гласувайте...
32
9
 
5
 
! Отговори
Успех преди 1 година
Браво Денков. Един нормален и диалогичен човек да изкарат променкаджиите. Стига истерици. Действайте в интерес на държавата и народа и никой няма да ви се сърди. Стига сте крещели разпни го, че останалите държави вървяха напред две години, а ние се карахме.
31
9
 
3
 
! Отговори
Коалиция преди 1 година
За тези, които са недоволни от разговорите между двете най-големи политически формации - какво предлагате, пак избори, които ще струват няколко стотин милиона? И държавата да изгуби още няколко месеца? Аз гласувах за ПП-ДСБ и смятам, че разговорите между тях и ГЕРБ са единственото правилно решение за момента.
30
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Но не и , правителство! Никой няма да подкрепи ГЕРБ з властта! Опозицията предлага политики и очаква подкрепа!!Лятото пак сме на избори!!!
29
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо всички неприятни са в ГЕРБ?
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
яко ги ши-бат от американското посолство - играе камшика - сега ще обясняват колко неотложни неща трябва да се направят за да оправдаят съставянето на колониалното правителство- най неотложното е измитани и на двете котила от страната ни- както направи орбан - първо университета американския - после сорос със всичките му "неправителствени" организации- ги измете за нула вреиме
27
2
 
5
 
! Отговори
Милионер преди 1 година
Тези от Герб пък само си говорят. Да си продължават разговорите, докато Българлията им фалира окончателно. С тези избори след избори, на българите им станаха повече от ясни нещата с техните политически лидери. 7 % доверие в НС, 60 % негласували, а те си мислят, че са депутати и от тях зависи нещо. Блажени са вярващите. Особено тези, които са се чукали с боядисани яйца. Аз не съм от тях.
26
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
очиларката - много са отровни - нима не го усещате вече толкова години
25
3
 
6
 
! Отговори
Официално преди 1 година
Ще ви клаецкат заедно
24
8
 
6
 
! Отговори
Електората преди 1 година
Навярно Лени се е виждала като Желязната Лейди, но за момента се показва единствено като Квартирната Лейди. Стъпката до "кварталната" не е голяма.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде първо председател на НС, пък после останалото! Пак впрегнаха каруцата пред коня.
22
4
 
10
 
! Отговори
МВР ПЕРНИК преди 1 година
Защо Борисов си назначи личен Главен Прокурор,това Папуа НГ ли е или да!? Това война с горилите ли е или да!?
21
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех, ама какви приоритети само - ПВУ, Шенген, еврозоната.... Евроатлантици и отпред и отзад. Дайте един-два приоритета, от кумова срама , и за народа. Не ни превръщайте от колония в плацдарм на американските кървави интереси
20
4
 
8
 
! Отговори
Страшилището преди 1 година
Тая май не е спала денонощие,много е рошава.