Каримански: ГЕРБ и ПП много бързо започнаха да се разбират

Важно е какво ще се осъществи
18 апр 2023 21:02, Росен Стойчев
57
Каримански:  ГЕРБ и ПП много бързо започнаха да се разбират

Финансистът Любомир Каримански коментира в студиото на Bulgaria ON AIR резултатите от срещите между работните групи на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, като посочи, че е важно да бъде гласуван проектобюджетът.

"Въпросът е кой каква политика ще осъществява.

Още по темата
Като че ли много бързо започнаха да се разбират. Странно как цялата съдебна реформа ще я създадат тези, които я искаха - ПП-ДБ, заедно с човека, когото арестуваха - Бойко Борисов. ПП и ДБ държаха много на прозрачността, защо сега не видяхме нищо от тази прозрачност", заяви Каримански пред Bulgaria ON AIR.

Според него, когато се споразумяват за десетки закони, които могат да внесат заедно, буди съмнения прилагането на тези закони, което трябва да стане от министерствата. Как точно ще бъде осъществено, от кое правителство, попита Каримански.

"Ако преди по-малко от седмица Борисов каза, че бюджетният дефицит ще бъде вероятно около 6-7%, в същото време чувахме от лидерите на ПП, че има как да направят така, че той да бъде до 3%. Как така имаме сериозни разминавания по бюджета в частта за дефицита?", каза още финансистът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Соня преди 1 година
Е то България никога няма да се оправи щом се дразнител от що годе нормален диалог между партийте.Народа трябва да го храните с лъжи,интриги,помия ,за да се чувствате добре и да се правите кой е по- велик.Не ви е срам,по ..бърка. ..хте народа
44
0
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
С това изказване тоя ще развали работата.
43
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Избирателят си каза мнението за този: мощен шут.Защо постоянно ни го навирате.
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ти се разбра бързо с Васко от "Модерно предградие" и му даде 2 милиона в кеш.
41
1
 
1
 
! Отговори
Еми Бай Дън преди 1 година
като им свирне, дупедавците и *** ще си врътнат!! Важното е ония гн.....усни плуж.....еци Урките да продължат да пара...зитират на наш гръб!! Дано скоро ги изтребят до крак!! Всеки утрепан па.......разит истински ме радва!!
40
0
 
9
 
! Отговори
ОФчу преди 1 година
""""ГЕРБ и ПП много бързо започнаха да се разбират"""" ------ Х.иените, бързо намират общ език помежду си! -)))))))
39
2
 
10
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Хехе явно на ПП и ДБ им е омръзнало фа са политици и нямат желание да пенсионитаъ дядката от Банкя. Занон за правосъдието с Борисов....това е нещо като честен лъжец или законен мафиот. Може би последното е чудовището, което искат да направят от герб.
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
първата работа ще е украйна а вече и 5 блок на еца сдава багажа- както са наредили от козяк
37
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
никой не ги пита как ще се разбират- наредено е и трябмва да се изпълнява - такава гн-ус-ар-щина само българин може да си докара- не само ще има правителство ами ще има и дозакриване на българия- хубава страна с гл-уп-ав народ - страната ще остане ама дали ще е българия не се знае
36
2
 
9
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
И тоя акъл раздава! Същия като оная с кремчетата на летището ама умножено по 1 000 000. Поредния морален стожер в държавата на Батко
35
3
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До Упс: просто ще си приемат закони които няма как да са популярни, ще оставят служебната власт на Радев и ще го насадят на пачи яйца, после ще ревнат, че Радев счупи държавата и в името на държавата в следващия парламент ще се гушнат в коалиционно правителство. Ако не са Герб-ПП ще е Герб-Възраждане, естествено в името на държавата и народа, само за да неможе "служебната власт" да чупи държавата като прилага закони и политики гласувани от НС.
34
3
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До Упс: без значение дали ще имат коалиционно правителство или не, щом ще гласуват заедно закони значи са коалиция. Ние сме парламентарна република, с други думи НС гласува закони и политики, а правителството ги прилага. Дори и да остане служебно правителство, то ще прилага политиките на коалицията герб -пп. Затова хората казват, че ПП се оказа скритият троянски кон на статуквото. Възраждане е още по скрит коз, ще чакат да събере още малко гласове, да стигне пика си и тогава ще жертват и тях.
33
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лидер е този, който умее да Обединява, а не да. Разединява. Кубрат.
32
3
 
6
 
! Отговори
Друго интересуваливи преди 1 година
Промиват им мозъците с честоти, притъпяват психиката на когото трябва! Перник
31
2
 
15
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Ники кьнчев би казал - нека голямото грабене , започне точно сега
30
0
 
12
 
! Отговори
А ха преди 1 година
Организираният сблъсък между ВСИЧКИ партии в парламента и най- вече между първите 2 е само НОЖ в сърцето на Държавата ни!!! Целта е разбиване на държавността! Всеки знае, че "Съединението прави Силата". Факт!
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами Кирето си каза, че ще се бори с антикорупцията, а вие, оптимисти, решихте, че е объркал думата... На ви сега да се научите да слушате внимателно и да бъдете реалисти!
28
14
 
6
 
! Отговори
Упс преди 1 година
Всъщност НЕ са се разбрали! ПП няма да подкрепят правителство на ГЕРБ. Разбрали са се само по основните закони важни за ДЪРЖАВАТА. И ТОВА Е ПРАВИЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ. ИНАЧЕ ДЪРЖАВАТА ВЛИЗА В ГЛУХА ЛИНИЯ.
27
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каримански,не те избраха за шеф на БНБ,започна да злобееш.Не влезе в парламента и продължаваш да злобееш.Еми кой ти е виновен,че си такъв карък?
26
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Eвaлa нa Бokaтa! Paзбивa rи c бивoлckoтo cи cnokoйcтвиe и caмo им rлega ceиpa нa naвaцитe, нanpaви rи нa въpтorлaви и caми ga cи roвopят...