Ще има ли кабинет? Костадинов категоричен – не и с първия мандат

Отчаяние и безсилие в преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ
Обновена: 26 апр 2023 10:27 | 26 апр 2023 10:24, Камелия Цветанова
89
Ще има ли кабинет? Костадинов категоричен – не и с първия мандат
Снимка: БГНЕС

Според лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов не е възможно да се излъчи кабинет с първия мандат на ГЕРБ.

В преговорите между първите две сили в НС – ГЕРБ и ПП-ДБ той вижда отчаяние и безсилие.

Той смята, че избирателите на ПП-ДБ не искат участие на политическата формация в правителство с ГЕРБ,което поставя втората сила в тежка безизходица.
 
„Ако направят правителство с ГЕРБ, на следващите избори ще се борят за влизане в парламента“, коментира Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
1
 
! Отговори
А ха преди 1 година
Коцето е прокси на руските олигарси от Варна. Цяла Варна е разпродадена. Продадоха иПловдивския панаир на РУСКИЯ ПОЧЕТЕН КОНСУЛ - ГЕОРГИ ГЕРГОВ, КОЙТО ИГРАЕ КОМБИНА ТОЧНО С ГЕРБ.
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В парламента ми мирише на клетките на маймуните в зоопарка!
68
3
 
3
 
! Отговори
Бунтата преди 1 година
Коце,не им вярвай на продажниците от герб и пп.Наглите амееиканци са им дали ултиматум да направят правителство,за да ни довършат тотално,да ни вкарат във войната имза скапания долар и да ограбята държавата до съсипък!!!!САМО ВЪЗРАЖДАНЕ И ИТН СА ПАРТИЙТЕ ЗА ПАРЛАМЕНТА
67
4
 
5
 
! Отговори
Сър Пичук преди 1 година
Що триете бе жената на Копейката е усвоява Ла лоши Евро пари от нпо
66
2
 
5
 
! Отговори
ОФчу преди 1 година
До Анонимен: """"България има спешна нужда от възраждане , но на социалистическата идея"""" --- Съгласен съм! Но, уви!!!!!!!, социалдемократическата идея е силно компрометирана от политиката на лидерите на БСП. Хората загубиха вяра в социалистите в Бг! Колко пъти българският избирател им гласува доверие и колко пъти те не го оправдаха? За съжаление, в доста аспекти, БСП се превърна дори в по-капиталистически ориентирана партия от "центристите"!
65
7
 
13
 
! Отговори
ОФчу преди 1 година
Партия "Възраждане" на Костадинов ще продължи да набира все повече симпатизанти. Националистические партии са прибежище на: бедното население, на разорената и ограбена средна класа, на разочарования гласоподавател - измамен и унижен за пореден път. За разлика от Сидеров, Костадинов е много по-интелигентен и ерудиран, и не използва емоционални прояви, граничещи с ексцесии, за да привлича симпатизанти, напротив, той е спокоен, умее да дебатира и убеждава! Накъде вървим..., времето ще покаже!
64
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов е поредният проект на олигарсите,Сидеров беше същият, отруденият народец даже не разбра как националст стана говорителя на Илия Павлов.Костадинов е същият.В България има спешна нужда от възраждане , но на социалистическата идея, а Костадинов си е нацист.Всеки го знае във Варненско.За да има не феодална държава, а нормална истинска народна демокрация трябва комунизъм.А БСП Станишев я направи дясна костовитка партия.Затова в БГ се хули в медииите само комунизма, другото е мафия.
63
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо и Кокорчо са до тук! Ако могат да влязат в следващият парламент ще е с гласовете за ДБ. ГЕРБ пак ще са първи, а Възраждане втори и пак на избори, докато Възраждане станат първи и докато войната в Украйна свърши. До тогава душа да ни е яка. Радев вдигна юмрука защото знаеше, че ГЕРБ нямат алтернатива и така ще управлява той и ще се разхожда по целия свят той и неговата Дулцинея на държавна издръжка. Той си направи сметката като селянин и замени този от село Банкя
62
8
 
2
 
! Отговори
КОПЕЙКИТЕ СА В УЖАС преди 1 година
ПУТИН ГО Е СТРАХ ОТ БОЙКО
61
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костя, върви издрънчи един юмрук на лекенцетo Божанков, че днес те обиди отново.
60
1
 
9
 
! Отговори
ОФчу преди 1 година
Мисля, че и в двата случая "ПП" е пред провал! В Шахмата, подобна ситуация се нарича "Цугцванг", тоест, какъвто и ход да предприемеш положението ще се влоши! Като добавим и некомпетентноста на Киро Т. и Асенчо П., резултата е предизвестен! -)))
59
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Про100Кире направи правителство с ГЕРБавите мутри, на следващите избори ще се бори за влизане в парламента.
58
5
 
8
 
! Отговори
Милионер преди 1 година
Не знам дали ще има правителство. С такива политически лидери като този, мутрата от Банкя и останлите, нищо добро не очаква България. Между другото, аз си имам кабинет, че дори и офис.
57
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наближава се стихийно нашествие от бежанци и е цел Костадинов да си вдигне рейтинга,възползувайки се от товаА всъщност К.К.си е бежанец турчин.Калъчдароглу ще спечели изборите в Турция, но това няма да е промяна на Ердоганизмът,а следваща крачка на същият.Опитът бежанците там да бъдат върнати в Сирия и Афганистане ще доведе до милиони от тях у нас.
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви хора наистина се тикат за политици.Винаги с проблеми със законите.
55
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Костадинов ако беше на власт, да не мисли че ще се задържи повече от 3 месеца? И какви илюзии има за участие на Възраждане в управлението? Каквито и внушения да прави Митрофанова, каквито и походи "за мир" да организира, няма да стане нейната! Протежето й няма да ни изкара от ЕС. Да ходи да се пробва в някоя друга страна, в Сърбия например.
54
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов ще получи цялата власт и ще бъде блокиран от ЕС и НАТО.Ще е като Тръмп.Ще си троши нервите и накрая ще го махнат с фалшификации ако трябва.После ще му изкарат случая в Добрич, където е представил фалшива диплома за докторант и ще влезе в затвора.Но нали знаете, в политиката олигарсите тикат само зависими хора, които са сгафили с нещичко и го държат изкъсо.А че е пак на олигарсите си личи по вечния напев:да помогнем на бизнеса.Не на народа, на бизнеса.А вие си гласувайте.
53
0
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
До Надарен Гей 52 Пак не можеш му затвори големите уста.
52
8
 
7
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Коцето замести Волен Сидеров. Но го прави по-добре от него. Сидеров остаря прекалено много, никой вече не му обръща внимание, крещи си по алфа кабеларката, но и нея почти никой не я гледа. Докато Коцето говори бързо, много неща изговаря за кратко време и по-неумните хора се впечатляват от него.
51
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако и този парламент не успее да състави правителство и отидем на избори, за шести път. Аз лично този път ще гласувам за Възраждане. Напук на ГЕРБ и ПП-ДБ. 5 Пъти гласувам за тях и НИЩО!