Биков: Няма да подкрепим Василев за финансов министър и Петков - за службите

Това рискува да върне процеса в изходно положение
Обновена: 28 апр 2023 08:46 | 28 апр 2023 08:44, Елка Василева
110
Биков: Няма да подкрепим Василев за финансов министър и Петков - за службите
Снимка: архив, БГНЕС

„Още снощи прочетох тези имена и помислих, че това е някаква спекулация или шега. Няма как да подкрепим Асен Василев за финансов министър и Кирил Петков да отговаря за службите, това е абсурдно и нелепо“, каза Тома Биков от ГЕРБ.

Още по темата
По думите му това рискува да върне процеса, който са започнали, в изходно положение.

„ПП е втората политическа сила, колегите очевидно са дезориентирани и не могат да го разберат. Имат 64 депутати, нямат 130. Ако ние се откажем от първи мандат в името на това да подкрепяме втори и те ни предложат подобно правителство, означава, че отиваме на избори. Ние подобно правителство няма как да подкрепим“, допълни Биков.

„Не можем да бъде унижавани, нашите членове, над 650 000 избиратели. Ние не можем да продължим по този начин. Ако си мислят, че им дължим нещо, да си го избият от главата. Ако искат политически лица в правителството, нямаме нищо против, но трябва да бъдат свързани с политически лица от ГЕРБ“, каза Тома Биков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербавите са вече история,но явно още не са го разбрали.
71
1
 
4
 
! Отговори
Освен избори преди 1 година
Да правите,друго не знаете освен да ви подсетя за един Драгиново и Еди МолотоFF да ви светна с некоя почистваща операция.
70
3
 
7
 
! Отговори
За 33г. Душманите преди 1 година
1 затвор не построиха за османските демократи.Само кресливи кюнци вият на 5часа и се не търпи във православна България тая пасмина от пуганци е само за барут.
69
4
 
8
 
! Отговори
Йосиф преди 1 година
Няма как да не се съгласите нали ходихте в Американското правителство на инструктаж че ако не направите работещо правителство сте ЧАО !!!
68
1
 
6
 
! Отговори
ПРИЗИВ СПРЕТЕ СЕ БЕ! преди 1 година
Гласувалите за Костов през 2001, за Симеон през 2005, за Бойко през 2009, 2013, 2017, за Слави през 2020, за КИРЧО И кОКОРЧО ПРЕЗ 2022 И ПП-ДБ-ДС-ЛГБТ-КОРУПЦИЯ- ВОЙНА 2023 ГОДИНА Е РЕДНО ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ СА НАЙ-НАЙ-НАЙ-ГРЕШНИ И НЕГРАМОТНИ ИЗБИРАТЕЛИ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЗАЩОТО ВИНАГИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО И НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА СТРАНАТА И НАРОДА НИ ОТ МЕНЮТО С ПАРТИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОЛИТИЧЕСКИ УФСИ
67
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ППДБЛГБТ-ЛЪЖЕДЕКЛАРАТОРИ, ГРАНТЪРИ И КОРУПЦИОНЕРИ СА НАЙ-ВРЕДНОТО НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ. ЧАЛГАРИТЕ НА ТРИФОНОВ МИСЛЕХА ЧЕ КАТО НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТРИФОНОВ А ЗА ТИЯ МАНИПУЛАТОРИ-ШАРЛАТАНИ ПРАВЯТ ПО-ДОБЪР ИЗБОР. НЕ СЪЩАТА ЧАЛГА ИЗБРАХТЕ ПАК. НАЙ-ДОБРЕ КАТО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ПОЛИТИКА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ.
66
3
 
3
 
! Отговори
на есен преди 1 година
Всички шпакли за чегъртане отиват при Мая Манолова и Отровното трио /забравете Киро Асен и Рашков/
65
4
 
5
 
! Отговори
Да питам гербАЛА преди 1 година
СДС,ДС-БКП,ДПС дали пак ще гласува дедо ми за същите,че се преобръща в ковчега на всички избори от 33 г.Да го оставят да си почива.
64
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наглостта на неокостовистите е безкрайна. НЕ САМО В ТОЗИ СЛУЧАЙ, А ПРИМЕРИ МНОГО.НАЙ-ГОЛЕМИЯ СМЕХ Е ЧЕ ТЕ ВИДИШ ЛИ БИЛИ БОРЦИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА...АМА ДА СЕ ОТРЕКАТ ПУБЛИЧНО ОТ КОСТОВ И НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ТОГАВА...
63
7
 
10
 
! Отговори
Бойко преди 1 година
И да направиш правителство с ПП то ще изтрае само 5 месеца! ПП просто не могат, в детската градина са още! Айде спести ни..или биз тях или нови избори!
62
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя още си правят илюзии,че те ще командват парада,а другите ще слушат и изпълняват.Не сте познали!
61
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази драма е редно да приключи.В крайна сметка фактите са факти .Българите си избраха ГЕРБ.Не ми се нрави на мен лично но това е.Не може да избереш някой и да мрънкаш ,че е той.Хубаво лошо какво очакват мрънкащите да се случи по-различно.Мен ми е интересно да чета мнения и позиции не махленски квалификации.
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да очакваме ли скоро в училищата освен час по военна подготовка и час по групост секс, мастурбация и полови експерименти?
59
12
 
6
 
! Отговори
Черноризец Хлабав преди 1 година
Колега Биков, вие май също сте много дезориентиран - къде са вашите 130 депутати? Защо все печелите изборите, а после нищо не става?
58
2
 
4
 
! Отговори
Бойко преди 1 година
Може да слугуваш на САЩ и сам! Не ти трябва детската градина :)
57
8
 
6
 
! Отговори
Избори до ГРОБ преди 1 година
До изсчегъртването на ДС-БКП,гербАЛА-сдс и дЕпЕсЕ.
56
3
 
14
 
! Отговори
Бойко преди 1 година
Търси си булка другаде.. Тея от ППДБТ+ са напълно дезориентирани във всяко отношение!
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко, време е да се еманципираш от фащ и да поставиш страната си като главен приоритет, а шкафчета и списъци, и къщи и ....
54
8
 
11
 
! Отговори
Бойко преди 1 година
Дори от Козяк да ти заповядат да вкараш ПП в парламента като Троянски кон, няма да я бъде тая! Те ще те прецакат само, пак ще има нови избори накрая! Плановете на Козяк няма да се получат просто защото ПП са ***!
53
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оускат ли тоя ц....н да се звери значи тиквата е сърдит.Но тиквата затова е тиква, защото акъл няма и не знае какво иска.Той искаше тоя списък от ПП, а сега мучи.Вероятно днес този Биков ще иде и при тъпоумния Бойко Всилев да си каже.