Борисов: Коалиция БСП-ДПС-ГЕРБ няма има, Радев дълго ще управлява

ДБ седят отстрани, срамуват се от ПП
226
Борисов: Коалиция БСП-ДПС-ГЕРБ няма има, Радев дълго ще управлява
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Щом всички вкупом политическите партии искат да паднем в пропастта, ще паднем. Българите трябва задължително да ни накажат така, както ни се полага. Да искат с 60 депутата от 240 да ти дадат абсолютна власт е арогантно, безотговорно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и до нас. Затова ще се отнесем с уважение към другите политически парти и ще им представим нашата програма“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Но по този начин представена коалицията БСП-ДПС-ГЕРБ, няма да ви дам тези думи да ги сложите. Ние предлагаме само личности за 1 месец, за три, за да не могат ПП да осъществят мокрите си сънища, за да могат на местните избори да ни бият“, коментира той.

Според него личностите в парламента трябва да вземат решение дали да се отива на избори или не.

„Политическата класа не заслужава доверието на българите, политическата класа ... днес стават 30 дни, взимаме заплати, плащани от данъкоплатците и нула работа сме свършили, следващите 30 ще е същото. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, която е следващите избори. Президентът Румен Радев да е жив и здрав, дълго ще управлява и е последното спасение на българите. От ДБ стоят отстрани, срамуват се от ПП, но мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо от местната власт.

Той направи забележка на медиите, които използват думите коалицията БСП- ДПС- ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
2
 
1
 
! Отговори
Ангеларий преди 11 месеца
А коя е Мата Хари?
189
4
 
4
 
! Отговори
Левтер преди 11 месеца
Този залоен тип в затвора, кога!?
188
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Докато лоената топка от село Банкя не напълни трапа, за България няма никакъв шанс!
187
1
 
5
 
! Отговори
Е как да няма? преди 11 месеца
Винаги е имало, а напоследък известна каъо "хартиената коалиция". Боко ни върна в каменната ера. Скоро ще драскаме по глина и печем бюлетините само и само да открадне изборите.
186
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Помните коментарите ми още преди две години от типа "Радев ше рули до края на мандата" .... Борисов е птговоре за всичко случващо се в момента, за цялата криза
185
2
 
10
 
! Отговори
аьаьа преди 11 месеца
Хайде в затвора Боко. Писна ни от корупирани мутри като теб.
184
9
 
3
 
! Отговори
Сега преди 11 месеца
Или ще вървите по свирката на ПП - ДБ или сте в канала
183
7
 
3
 
! Отговори
gg преди 11 месеца
решение има и то е доста по-просто от главоблъсканиците на ентелигенчичи в сбирщината(бел.ред. сръбски), нарича се: СМЯНА НА ФОРМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ!
182
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Трябва да станем президентска република.
181
9
 
6
 
! Отговори
алчните бедняци преди 11 месеца
Отдавна мутрите завършиха Харвард и никога не стъпвали на родна земя искат да управляват и крадат не в чекмеджета а с тирове и биткойни.
180
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ПАметливците не сме забравили какъв зулум над България ни сътворихте двамата с кРадев, а сега се гушнахте доволно! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ сте и двамцата!!
179
3
 
13
 
! Отговори
Перниканец преди 11 месеца
политическата класа ... днес стават 30 дни, взимаме заплати, плащани от данъкоплатците и нула работа сме свършили,...Eгати демагога. Откажете се от заплатите и готово. Но Боце знае, че избирателите са *** и ще му се вържат
178
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нема план за правителство. Има план кораба да потъва.
177
9
 
10
 
! Отговори
анонимен келеш преди 11 месеца
А коалицията БКП/ДБ/ПП/ИТН добре ли беше?:):):)Едните изтрепали в Белене дядовците на другите,обаче в името на голямото гепене се цункаха,прегърнаха се и тръгнаха да оправят България бате:):):)
176
7
 
9
 
! Отговори
Антрополог преди 11 месеца
Всеки който вземе власт гледа да си уреди старините това си е факт в световен мащаб.Бойко тъкмо се е уредил вече и мисли за държавата и народа.А ПП тата са млади надъхани меринджей дето драпат за по-милярд поне да се връщат у дома в Канада.Затова и държавата не ги интересува искат столична община.Там само едно печатче за строеж на кооперацийка е 100К.Иванчева даже по 150К вземаше.А на това ,че ПП и ДБ са добри,бели ангелчета без крилца вярват само тротинеткаджиите и шушляците в Шоплука.
175
9
 
8
 
! Отговори
К1Д преди 11 месеца
Добре ,че са старите партии и Слави да ни измъкнат от хватката на 3 годишната анархия и спекула-комисионерската олигарх-мутро коалиция ПП и ДБ!Откраднатите милярди и изкуствената инфлация с нереалната цена на тока за бизнеса.За безмислените 5 милярда за батерии за соларки дето могат да съхранят ток достатъчен само за един час за България ...Дано да има хратиена коалиция и да управклява дълго ПП и ДБ са мафиоти слугуваши и на вуншни бизнес интереси за милярди...
174
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
хартиената коалиция е факт, тоя какво се обяснява, сега ще се нарича коалиция магнитски
173
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Борисов предлага две възможности. Или правителство на ГЕРБ и ДПС. Или правитлство на ДПС и ГЕРБ. Трета опция няма. Избирайте.
172
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дъртата сикаджийска мутра цял месец обикаля из страната, плю по ПП и ДБ и си помисли, че те ще му клекнат, ще забравят лъжите иклеветите. Това не стана и отново се разлюти. Пак ще обикаля цял месец и пак ще плюе по тях и то в летните жеги. Никоя партия вече няма да се върже на ГЕРБ, докато мутрата е начело.
171
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Стотици милиарди влязоха в чекмеджетата на ГЕРБ, външният ни дълг се увеличаваше непрекъснато при управлението на ГЕРБ, а за седем месеца управление на правителството на Кирил Петков, външният ни дълг се стопи с 1,8 милиарда.