Във вторник ПП ще решат дали да подкрепят кабинет на ГЕРБ

Днес коалиционна среща не е имало
13 май 2023 20:23, Анисия Иванова
148
Във вторник ПП ще решат дали да подкрепят кабинет на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

На национален съвет във вторник ПП ще вземат решение дали ще подкрепят кабинет с първия мандат на ГЕРБ-СДС и премиер Мария Габриел. В началото на седмицата ще заседава и ръководството на ДСБ.

След като вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова ПП и ДБ да преспят и да помислят, днес съпредседателят на ПП Кирил Петков свика ръководните органи на партията в търсене на вариант за подкрепа на кабинет с премиер Мария Габриел.

Още по темата

От "Демократична България" "Зелените" съобщиха, че днес коалиционна среща не е имало. По-вероятно е такава да се проведе в началото на седмицата, съобщи БНТ
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: кабинетГЕРБПодкрепаПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
5
 
6
 
! Отговори
Петя преди 11 месеца
Стига сте ни занимавали с безотговорни без родници и тия и копейковци са едни и същи- дай им да дрънкат лъжи , празник приказки и да да си пълнят джобовете с нашите пари А стига вече!
108
3
 
7
 
! Отговори
Мария преди 11 месеца
До 118 Тия Значи викаш ,Коцето да идва?!И като дойде Коцето Копейкин кво ше направи а?! Кво ше направи,като никой в Парламента няма да го подкрепя ,просто няма за какво да си говорят.Изветрелите му приказки и перчене минават само при наивниците и правят Копейкин и тия около него милионери Тлъсти заплати,избори,партийни субсидии.Затова Коцето много обича избори през 6 месеца А дано провидите истинския патриотар- мошеника Костадин Копейкин
107
5
 
8
 
! Отговори
Муахаха преди 11 месеца
Ясно е, че ще го подкрепят - Измамата са Ясни, дори и да отричат за пред стаадото от офчиъци, които гласуват за тях, то зад кулисите ще си добруват с Баце!
106
6
 
6
 
! Отговори
Тия преди 11 месеца
Докато привидно се джанкат, в държавата нищо не се променя. Крадливите комунисти от "прехода" продължават да богатеят. Да идва Коцето! И не ми излизайте повече с тия приказки за благоденствие и европросперитет. За 33 години се видя, че не е за всички. Коцето и нова данъчна политика, по равномерно разпределение.
105
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нека Гаранюел да получи мандата, а пък тогаваще му мислим за парапета, пардон кабинета!!:)):)):))
104
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Киро не залоствал вратата за парапета на Герб:)):)):))
103
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Щом Киро е взел да се впечатлявА от мутри и мутреси, положението е разочароващо!!
102
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само имайте късмета
101
5
 
12
 
! Отговори
аматьори преди 11 месеца
тия пп не разбраха ли че Борисов тази игра я играе 12 г. без загуба , къде са тръгнали ?!
100
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Борисов ГЕРБ-СДС, да запазят достойнството си и разума си и да съставят правителство от експерти от останалите партии, без ПП,ДБ. Не бива да поставят в риск редовен кабинет, който ще има съдбовна за държавата роля. Правителство с ПП,ДБ, е обречено на провал. ПП,ДБ никога няма да престанат да изчегъртват ГЕРБ, независимо, какво говорят. Те съществуват, за да унищожат ГЕРБ.
99
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дано и на дъщерите на Киро просто, се случи така, че да изведат баща им с белезници. Да видят, как изглежда това. Макар че Киро просто вече ги опозори достатъчно, с изпълненията си край парапета на оборотния апартамент, с Лена о...та.
98
0
 
14
 
! Отговори
Тея преди 11 месеца
Муухльовци си мислят че света се върти около тях, когато видяха, че събитията са извън тях, обърнаха резбата. Щели да решават пак. Е нали многократно заявиха, че няма.
97
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
99 Всички видяха в репортажите от Банкя, многото хора, възмутени, с насълзени очи, които вървяха до животнитеот МВР, които водеха Борисов към ареста. И тозипримат Киро просто, иска властта? Нечувано! Да арестуваш лидера на опозицията е страшен удар по демокрацията, по България.
96
1
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 11 месеца
До 99. Глу.пости. В Банкя имаше протест срещу ареста. А това че може да има няколко олигоффрени, които от завист и злоба го мразят и са гръмнали две пиратки, е разбираемо. И, между другото, би се случило и с почти всеки друг политик в озлобената ни държава.
95
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
99 Нима? Затова ли, доклад на американския конгрес обяви ареста на Борисов за незаконен? Затова ли, два български съда обявиха ареста на Бойко Борисов за незаконен? Затова ли хората се събраха спонтанно около Борисов и изказаха гняв, и протест срещу животното Киро просто и питбулаот соца Рашков, които извършиха ареста? Затова ли, от Брюксел скастриха Рашков, върху когото Киро парапета прехвърли вината за ареста? Този арест бе удър срещу демокрацията.
94
4
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 11 месеца
До 87. Бойко е един от най-прощаващите и компромисни политици и непрекъснато го демонстрира. А това, че ти си изтъкан от завист и злоба към него и дишаш единствено благодарение на омразата си към Борисов е разбираемо за невзрачен оххлюв като теб.
93
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Затвор за Кирил Петков!
92
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Никога ПП,ДБ!
91
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ПП,ДБ си присвоиха програмата на ГЕРБ още от сега/ в екселска таблица/, какво да говорим, ако нидай Боже, влязат в кабинета на ГЕРБ-СДС. Шарлатони от слакчса. Без ПП,ДБ!
90
4
 
8
 
! Отговори
Джон Наш преди 11 месеца
Меси от Банкя е гоуем играч и е измислил Теорията на игрите. Нерде Харвард, нерде Симеоново.