Лена срещу Радев във Facebook за службите

"Законите на страната трябва да се спазват - по буква и по дух"
29 май 2023 16:05, Стела Стоянова
254
Лена срещу Радев във Facebook за службите
Снимка БГНЕС

"На вниманието на всички, свикващи КСНС. Законите на страната трябва да се спазват - по буква и дух." Това написа Лена Бориславова в профила си във Facebook.

"И да, когато имаш назначено от теб служебно правителство и смениш ръководствата на всички служби еднолично, си спазил съществуващия закон засега, но не и неговия дух за разделение на властите.

П.С. Подкрепата за Украйна не е обявяване на война, а мярка за спазване на междунароното публично право и териториалната цялост на една суверенна държава. Това би трябвало да го знае всеки главнокомандващ", добави тя.

Повод за първата част от коментара й стана пост на журналистката Роси Михова: "Аз нямам звукови записи, защото никога не ми е хрумвало да ги правя. Но съвсем отговорно мога да кажа, че съм чула лично Румен Радев да обяснява как ще смени изцяло и скоротечно завареното ръководство на службите в момента, в който има на разположение служебно правителство."

По-рано днес президентът коментира част от изтеклите записи на ПП-ДБ, оповестени от Радостин Василев, с думите "Службите не са мои".

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
19
 
! Отговори
Киро градинаря преди 1 година
Посади борче на ленината къща в задното дворче,после вдигни фалкона и в гръцко от балкона с узо в ръчичка си пожелай да тикаш детска количка! Малък лъжльо да се пръкне или пък женско с мустачките на мама да съ метне! Вива Кире,вива Лени, дай боже малкото тарикатлъка ва ви вземи,хахахахаааа....
65
0
 
19
 
! Отговори
КончаЛена Вурст преди 1 година
Парапет давам, Кики и служби не давам. Ееех, къде е Дамаджаната....
64
0
 
28
 
! Отговори
Фърчилко-Фърчилков преди 1 година
Въпроси към Лена картечарката....Когато шоумена Киро подписа фалшива декларация за гражданството си спазваше ли закона и неговия дух???Когато Про100 Киро и Кокорчо арестуваха незаконно Бойко Борисов и негови съпартийци спазваха ли законите и техния дух???Когато правехте АЛА-БАЛА с мен спазвахте ли законите и техния дух???Не се заяждам само пичтам чий го крепиш на амбразурата...???За ПАРАПЕТЪТ и останалите ПИКАНТЕРИИ няма да питам защото те са от МОРАЛНА гледна точка,а ти драга такъв нямаш!!!
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали са верни слуховете че Баджо Миро вместо тресне един на Киро, е решил че е по на сметка (бай ви *** би казал келепир) да си стои тихичко депутат.
62
0
 
18
 
! Отговори
Мортал Комбат преди 1 година
Пак не е разбрала явно. Взеха я като пряка конкуренция на Веждичката, а не на Радев! Да се занимава с него! Веждичката vs Веждичката под носа!
61
22
 
3
 
! Отговори
агитпроп преди 1 година
Единственият начин да се преодолее дефицита на русофилия сред диванните русофили е всички те вкупом да отидат да се сражават за матушка си.
60
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази новина обаче е не за раздел "политика", за раздел "забавно".От друга страна самото лице, което цитирате по-подхожда да бъде цитирано в някой порно сайт - раздел аматьорско видео от парапета.
59
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и за изборите МВР-то требва да е наше, нали Ленче, питам се след всичко това наистина ли вярвате че Баце че ви остави 9 месеца да се барате у министерскио съвет
58
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боцкат ли космите,Кириле?
57
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази, че е безсрамна спир няма . Ще и правят ли ДНК тест за майчинство. Жалка *****. Изцапали се шарлатаните и вместо да се скрият все по нагли.
56
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленче, Ивайло Вълчев искал да ти се извини за песента, като те кани на вечеря в Шератон довечера.
55
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Впечатляваща КопейкадZийска консолидация в 16.30 след обед! Нас не догонят, товариши!
54
1
 
26
 
! Отговори
404 преди 1 година
Та нали и твоя любовник с нарушения на конституцията влезе във властта
53
1
 
21
 
! Отговори
Дух преди 1 година
Ама по дух, разбира се! ДУХ ДУХ ДУХ! Може и по щип, разбира се! ЩИП, ЩИП, ЩИП!
52
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алааа-балааааа! И после защо социолозите не познавали изборните резултати? Киро четял други "социологически"проучвания. Мдааа, хартиената бюлетина е много, ама много лошо нещо!
51
1
 
23
 
! Отговори
Ротарианец преди 1 година
Впечатляващо, Ямболско-Канадско връткане с отворен 9-месечен вход.
50
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не забравяйте освен службите да се заемете с топлофикации, регулатори и подобни. Само защото пенсионерите плащат редовно и добросъвестно няма пребит с колове началник на топлофикация, но и това ще стане след изравнителните. Няма да плащам на децата им мазератита.
49
3
 
18
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Ха,ха,ха копейковци пак пускат газ Лено а вие как арестувахте Борисов с доказателства?!С изрезки Лено,с усещания,с една жена казал и с ред други измишльотини.
48
2
 
27
 
! Отговори
Мустаклъ Хиена преди 1 година
Тази общата на повикване по парапетите, защо още я давате по медиите?!?! Заедно с Киро, Асенчо, Наско, Никола и цялата предателска шайка в затвора!!!
47
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми спазвайте ги де, не да разправяте тук ще сложим наши хора, там ще направим ала-бала!