Гюров: Очакваме подновяване на преговорите с ГЕРБ-СДС

Отговори на Румен Радев
Обновена: 30 май 2023 08:56 | 30 май 2023 08:42, Росен Стойчев
121
Гюров: Очакваме подновяване на преговорите с ГЕРБ-СДС
Снимка: БГНЕС

Очакваме всеки момент ГЕРБ да вземе позиция дали ще стои до фризера, или ще поеме отговорно поведение спрямо българските граждани. Това заяви в студиото на Нова депутатът от ПП-ДБ Андрей Гюров.

„Очакваме след връщането на мандата подновяване на разговорите. Искаме да чуем техните аргументи и съображения”, допълни той. По думите на народния представител ситуацията се е променила драматично, но и двете страни трябва да намерят решение.

Още по темата

Той коментира и президента Румен Радев, който изостри тона при връчването на втория мандат. „Г-н Радев изгуби своя образ на обединител и лидер на нацията. Той си позволи в един момент да вкара личния интерес. Досега винаги сме говорили, че действията на президента показват, че той не иска да има редовно правителство в страната”, заяви Гюров. Депутатът изрази съмнение в законосъобразността на думите на държавния глава, че сформирането на кабинет с мандат на ПП-ДБ би било нецелесъобразно. „Президентът показа на всички какво е неговото отношение към Конституцията на страната, която изведнъж му отесня”, допълни Андрей Гюров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
6
 
! Отговори
ПП преди 10 месеца
ПРИЛИЧАТ НА ПУТИН....34 ДЕПУТАТА, КОИТО ИСКАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ, ЗА ДА МОГАТ ДА РЕПРЕСИРАТ СЛЕД ТОВА ХОРА, ЖУРНАЛИСТИ, СЛУЖИТЕЛИ, КОИТО ИМ ПРЕЧАТ...
54
2
 
8
 
! Отговори
Dabe преди 10 месеца
Много съм горд с вас Българи . Само 5-7% имат изгода или вярват на тия ГМО-та. Значи все пак има надежда за нас.
53
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По-скоро гербавите искат да се докопат пак до властта и сега се опитват да извиват ръце и поставят условия.
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Никакви споразумения не трябва да има с такива като ПП. Нови избори!
51
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
България като манталитет е различна от всички държави по свето Гюрофф, но вие продължавайте да си наглеете на воля :)))
50
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Тези искат да се докопат до властта на всяка цена. Ако ГЕРБ паднат толкова ниско и ги подкрепят, гответе се за национални протести.
49
3
 
11
 
! Отговори
колаборационист преди 10 месеца
Нека да се подновят по-бързо преговорите, за да може да се договори един състав на кабинета и да има достатъчно време този състав да бъде одобрен от съответните посолства.
48
2
 
8
 
! Отговори
SS преди 10 месеца
Гюро ,Гюро отивай за гюро...Със бял сос...
47
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
АБСОЛЮТНИ НАГЛЕЦИ.НУЛА МОРАЛ,НУЛА,СЪВЕСТ,НУЛА ЧЕСТ ,НУЛА ДОСТОЙНСТВО ,НУЛА СРАМ.АКО БЯХМЕ СТАБИЛЕН А НЕ СМАЧКАН И ОСКОТЯЛ НАРОД ОТДАВНА ПЛОЩАДИТЕ ДА СА ЗАЛЕТИ ОТ МОРЕ ОТ ХОРА С ТОЯГИ И ТИЯ ДА СА ЛИНЧУВАНИ И УВИСНАЛИ ПО УЛИЧНИТЕ ЛАМПИ.
46
3
 
6
 
! Отговори
Царя е гол преди 10 месеца
Защо не приехте мандата на ГЕРБ и досега вече да управлявате? Дали не е било умишлено и съгласувано с вашия създател Президента? Кой луд говори така на onLine заседание? То е близко до акъла, че подобна тъпотия може да бъде записана! Записа не е случаен, изречените думи са умишлени, знаело се е за схемата и е режисирана а президента! Другия вариант, ПП да са наистина толкова простиои и неадекватнипи! Абе децата си изключват телефоните при важен разговор, тия такива тъъпотиои говорят в ефир, ай с
45
2
 
9
 
! Отговори
ОЧАКВАМ ИЗВИНЕНИЕ... преди 10 месеца
КЪМ ЦЕЛИЯ НАРОД ЗА НАМЕРЕНИЯТА, КОИТО ДИРЕКТНО СИ КАЗВАТ В ЗАПИСА, ЧЕ ИМАТ СПРЯМО ЛИЧНОСТИ, ПАРТИИ И ХОРА....... БЕЗЦЕРЕМОННИ ИЗМАМНИЦИ..... РОМЕИТЕ - РЯПА ДА ЯДАТ СПРЯМО ТЯХ.......
44
0
 
11
 
! Отговори
Бай Дрън преди 10 месеца
Хехе, ама тия изкараха виновни всички, освен себе си. Президента виновен, Гела виновен, службите виновни, Копейкин виновен... В живота никога не съм уважавал хора, които не си признават грешките. Ами направил си грешка, направил. Излез, извини се, обясни защо действаш така и готово. Явно обаче обяснение няма заради грантове и тем подобни.Няма как да обясниш на хората, че всичко е за пари и власт. Там е проблемът на тая сбирщина. Да, има и трезво мислещи, макар и леко заблудени по една или друга.
43
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как ще очакваш Гюров преговори, след като лидера ви Киро избега в Чужбина след записа...вие или сте луди, или наглеци :)))
42
0
 
13
 
! Отговори
От с.Паничери преди 10 месеца
Други грижи май трябва да имат ПП-факторите, в Кейптаун убиха едно момче, дето говореше фамилиарно бащински за тях, като незрели деца, пък един скрит ментор, адвоката джинга джанга чунага чанга, го намерили удавен, странни неща около ПП, ледът се пука опасно...
41
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Важното е, че ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОМЯНАТА. Аз вече не искам да чувам за нескопосаните им промени. Как една не е както трябва. Само лъжи и интриги. Предпочитам ситуацията от преди 4 г. поне имаше някои работещи неща. Сега всичко е безконтролно. Точно това искаха хорицата на дубайския бизнесмен и вие им го дадохте. В мътна вода се лови най-добре риба, както обича да казва
40
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От записите разбрахме,че няма нито дума за бюджета,нито дума за пенсиите и ниските доходи,нито дума за образование и здравеопазване,а само се говореше за схеми ,назначения на наши хора и откровено престъпления към държавата.След този мега скандал тези хора вместо да се засрамят ,да си хвърлят оставките и да се извинят ,същите най нагло пак се натискат да докопат властта.Отвратена съм,още повече ,че им се доверих,че и ще сменят модела ГЕРБ.
39
0
 
16
 
! Отговори
aa1820 преди 10 месеца
Тея са големи аматьори...Кълняха се "ние оравителство с ГЕРБ няма да праим, ние правителсвто с първи мандат няа да подкрепим....Борисов им се молеше на колене...дойде втория мандат при тях, размирисаха всичко около тях, сега пак същия Борисов да ги спасява. В политиката обикновено веднъж като настъпиш мотиката, отиваш там откъдето си дошъл. Борисов може да е чел една книга, но има нюх колкото всички останали взети заедно...а за мутренското му минало и схемите е ясно...то инапе не се оцелява.
38
1
 
3
 
! Отговори
Ха! Оправихте преди 10 месеца
заглавието,хихихи :)
37
0
 
10
 
! Отговори
Очаквайте преди 10 месеца
Гюров: Очакваме ГЕРБ да ни размразят от фризера.
36
7
 
11
 
! Отговори
az преди 10 месеца
Избирателите на Герб се разочароваха от тях, още като се отказаха от първия мандат в полза на ПП/ДБ. Представям си сега, ако случайно подкрепят ПП/ДБ, как неслучайно няма да остане нищо и от тях.