Борисов категоричен: Няма да си дам имунитета

Трябва да си сляп, за да не виждаш какво се случва в момента, заяви той
Обновена: 31 май 2023 09:11 | 31 май 2023 08:55, Александър Попов
453
Борисов категоричен: Няма да си дам имунитета
Снимка: БГНЕС

Две години бях без имунитет. Сега категорично няма да го дам, защото трябва да си сляп, за да не виждаш какво се случва в момент, заяви на влизане в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Защо сега, попита той. Според него целта е да няма правителство.

"Днес ще се видим пак с ПП и ДБ, защото хаоса в държавата вече е голям", заяви Борисов.

Вчера прокуратурата поиска сваляне на имунитета Борисов.

"Две години бях без имунитет. Сега категорично няма да го дам, защото трябва да си сляп, за да не виждаш какво се случва в момента. Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв имот в Испания", пояси Борисов.
 
"Дали службите и министър Демерджиев вчера разбраха за мъртвите души или за изтичането на секретна информация. Защо вчера? За да няма правителство", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


453
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Като не го дава може да му го вземат и без да го дава. Но до колкото се разбра от записите Христо Иванов имал план как да го размотават случая и да не му го отнемат.
295
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ББ много добре знае, че когато саковете и чекмеджетата не са пълни, той започва да става ненужен и ще бъде "преместен на друга длъжност". Това го чака! Поведението му в момента е на удавник за сламка.
294
2
 
24
 
! Отговори
срамота преди 10 месеца
По-жалък е и от бай Тошо ,на когото беше шофьор и прислужник.Никакво достойнство ,никаква чест ,нищо мъжко няма в поведението на бившия слу.га. Страха е взел и малкото ум ,който се луташе в голямата му глава...Жалко същество.
293
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Президентът работи за "Възраждане" и тероризира 2-те най-големи партии точно преди избора на правителство. Може би иска да продължи да управлява безконтролно и да раздава решения от последна инстанция. Оформя се ДИКТАТУРА на Радев! Събудете се най-накрая!
292
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички, които уж стягат правителство казват едно и също: "Трабва да направим това правителство, като сме наясно, че при следващите избори я ни има, я ни няма". Това показва колко е червено желязото е момента. Като ти се налага днес да спасяваш кожата, за утре не мислиш !
291
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хаха, каква каша! Президентът се опитва да се оттърве едновременно от Борисов и от ПП. Зад него стои копейковците от "Възраждане", кото се представят за най-некорумпирани или лъжеца вика дръжте лъжеца. Да не взема пак да вдигне юмруче на площада и да заяви БГ нама нужда от корумпирано НС и партии, а аз съм началото и истината и жовта!
290
3
 
20
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВ преди 10 месеца
Адвокат Менков е наясно че Тиквун ще лежи в дрънголника до края на живота си.И Боцко оцапа крачолите...Трябва веднага да му се отнеме паспорта и да бъде арестуван , вместо да бръщолеви лъжи по медиите.
289
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само едно да Ви кажа - това. което става в страната от няколко месеца е умело режисирано. Съветвам Ви да не се палим толкова, че не знаем какво ни чака в следващите действия. Знаят единствено кукловодите!
288
2
 
21
 
! Отговори
Страх… преди 10 месеца
Боко окаля калниците хахаха
287
4
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 10 месеца
Боко е за затвора, Киро, Асен и компания също и още много други политици, но за съжаление така са си оплели конците, че са недосегаеми, ще бъде чудо ако някога ги арестуват, но не за 24 часа, а с постоянна мярка.
286
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Най хубаво аз управлявам държави, няма по подготвен от мен"
285
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бочко го е страх. Като лъжец бе осъден вече няколко пъти. Иначе казано - доказан рецидивист. Ако го осъдят за кражбите става - доказан крадец! От там има само още една стъпка - да докажат , че е и убиец или поръчител на убийства. За последното има улики. затова ще държи здраво за парламента, в който преди хич не обичаше да влиза.
284
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
плевнелиев като виден от гоце делчев българин с къща в кипър
283
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ЕЕеее! Това нещо Ви управлява 14 години имайте малко респект!
282
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Боко големия мъж който е на път предаде родината в полза на САЩ
281
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
щото си чист като сълза и за това няма да го дадеш, нали?...
280
1
 
17
 
! Отговори
Тонка къде си бе преди 10 месеца
Имаше един върл защитник на ОПГ ГЕРБ който щеше да прелита с Ф-ките над Бузлуджа, щеше да има Борисов 4 че, и 5 а то се оказа че, нито Ф-ки имаме нито кабинет на Бописов. Тонка знам, че четеш писах ти, че Борисов вместо да строи некачествени и супер скъпи пътища е по добре да построи затвор, че ще му е нужен. Оказах се прав а ти в момента си с никнейма Зозо. Стила на писане и простотиите няма как да не ги познаеш.
279
7
 
20
 
! Отговори
Киро Канадеца преди 10 месеца
Ще браним г-н Борисов до последния жълтопавеец, Слава Украине!
278
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На България не й е нужно правителство, подкрепяно от корумпирания Борисов, даже и това правителство да ни отърве от управлението на служещия на руските интереси Радев. От трън та на глог! Вашингтон и Брюксел ни натискат за корумпирано, но не проруско правителство главно да осигурят български боеприпаси за Украйна. Българският интерес е измитане на цялата ни продажна полотическа класа и ново наципнално патриотично управление.
277
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То е ясно, че няма да се откаже доброволно, затова и Тиквон не се отказа от депутатствуването си, както правеше преди. Важно е, че ако не се направи правителство Събранието се разпуска и Тиквон птново става уязвим за непосредствено арестуване. Затова и ПП могат да го изнудят да подкрепи тяхно правителство без да му правят нокакви отстъпки.