Костадинов за проектокабинета: Политическо, не експертно правителство

Според него този кабинет на практика ще унищожи България
2 юни 2023 10:00, Елка Василева
178
Костадинов за проектокабинета: Политическо, не експертно правителство
Снимка: архив, БГНЕС

Това е кабинет на „Продължаваме промяната“, на „Демократична България“ и на ГЕРБ. Това е политическо правителство. Това не е експертен кабинет, коментира пред журналисти лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Още по темата
Всеки един от тези така наречени експерти няма как да бъде министър, ако не бъде посочен от определена политическа партия, каза Костадинов.

Той добави, че това не е кабинет на КНСБ и на „Подкрепа“, не е и кабинет на Светия синод, нито на браншовата организация на земеделците например.

Това е кабинет на „Продължаваме промяната“, на „Демократична България“ и на ГЕРБ. „Това е политическо правителство. Това не е експертен кабинет“, смята той.

И още нещо – като говорим за експерти, означава ли, че тези хора, които са в партиите им, не са експерти, попита Костадинов, както и означава ли това, че Кирил Петков не е експерт, а Асен Василев е, защото Асен Василев влиза в кабинета, а Кирил Петков – не.

По думите му всички тези хора са представители на политическа партия, те влизат като представители на ГЕРБ, или на ПП, или на ДБ. Според него този кабинет е предателски и на практика ще унищожи България.
(БТА, Никол Николова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
6
 
16
 
! Отговори
Да преди 10 месеца
Друго си е депутатите ти, да могат да плюят и ритат.
54
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 56.. А колко имота си купи рашков докато беше министър...
53
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нито ПП нито Герб харесвам, но целия вой от съмишлениците на Митрофанова е приятна музика.
52
8
 
26
 
! Отговори
Германец преди 10 месеца
Копейкин е кисел, че ще трябва да връша надника на пасольството за несвършена работа. Рундьо и той в мензис от зор, че ще трябва да се обяснява пред Мутрофанова.
51
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вижте журналистическите разследвания за Костя, две скъпи къщи си е купил, откакто Възраждане са в парламента.
50
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Копейка, ще имаш и ти възможност да покажеш колко струваш. Все пак да си спомним Волен Сидеров колко беше харизматичен в опозиция и като захапа кокала взе да се излага. А Волен е къде къде по-интелигентен.
49
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Оставете този човек дали е смешен или не, но аз 1 път не чух да препоръча нещо да се направи. Винаги е против, но не казва как да се случат нещата, за да има полза за народа.
48
3
 
12
 
! Отговори
До 44 преди 10 месеца
А защо никой не ги записа, и от къде знаеш колко проверки са им правени? В прокуратурата много често привикват други политици, никой от Възраждане не е бил викан.
47
6
 
17
 
! Отговори
До 49 преди 10 месеца
Какво да им проверяват на възраждане??? Та те не са направили нищо в политиката,освен да плюят всички останали!По време на ковид кризата, плюеха ваксините, пък целият им елит беше ваксиниран! Това ако не е двуличие здраве му кажи! Още тогава ме загубиха и лъснаха що за хора са!
46
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Име===Молете се това предателско правителство да не се случи,защото наистина ще заминете за укра!!! И не защото Костадинов казва,а защото козяшките господари нареждат това!
45
17
 
6
 
! Отговори
забавно преди 10 месеца
е да плюете по възраждане и другите от опозицията , но вашите избранници всъщност ви се из ака ха на главите . Пребориха статуквото ???? Не мисля , а скоро ще ви подкарат и вас , драги гласоподаватели , но не напред , а към трагедия
44
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абсолютно правилно. Този кабинет на практика ще унищожи България като руска пета колона в ЕС и НАТО и ще върне национаното ни достойнство.
43
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Митрофанова по телевизията каза, че би гласувала за Възраждане, ако можеше, и тоя ми говори че ПП били зависими от посолствата.
42
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На Възраждане са правили най-много проверки.На никоя друга партия не са правени толкова много.Мислите ли,че ако е вярно всичко,което говорите по техен адрес като клевети нямаше отдавна да излетят?Спрете се и не се излагайте!За сметка на това на запис има признания на Кирчо за подправени избори и т.н.
41
9
 
33
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
Този е ясен! Още преди да си е отворил устата и се знае, какво ще каже. Примитивен и елементарен. Разчитат единствено на евтин сеир.
40
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако някога тоя влезе в изпълнителна власт ,тогава ще дойде realty check.Как ше махаш американски бази като няма такива и като натовска държава имаме задължения за партньорство с останалите натовски държави за което сме подписали договори и нашата армия тренира с другите натовски армии на полигона в ново село.Простотии от сорта на Бърни Сандърс че щял да направи нелегално някой има повече от 1 млрд долара само че българския му вариант.Ще стане ясно че математиката не излиза
39
0
 
26
 
! Отговори
Само драскате преди 10 месеца
По форумите.Сутринта пред НС имаше протест срещу съставяне на правителство.30човека,между които Йоло Денев и д-р Гълъбова.
38
2
 
25
 
! Отговори
Сержант преди 10 месеца
Помните ли Волен? Който не помни да гледа. Копейкин е ъпгрейда!
37
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този не е в парламента да гради нещо и дори съзнава, че не може да състави кабинет с подкрепата която има! Той е ВКАРАН там (както и Слави) да рушат всичко смислено и градивно, което се опитват да създадат проевропейските партии. И им се плаща за това. Няма такава токсична партия като Възраждане в цяла Европа, никой не би я допуснал!
36
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кой гласува за тоя варненски ром, дето си харчи за лични цели партийната субсидия, която уж щеше да дари?