Лорер: Пеевски стана редовен гост при нас

Реабилитацията му е важна за ДПС, смята той
Обновена: 8 юни 2023 09:27 | 8 юни 2023 09:21, Стела Стоянова
49
Лорер: Пеевски стана редовен гост при нас
Снимка БГНЕС

Изисква се огромна политическа смелост да правиш правителство, подкрепено от ГЕРБ, и конституционна реформа с подкрепата на ДПС. Очевидно е, че ДПС ще искат да вземат максималния политически кредит. Реабилитацията на Пеевски е едно от тях и той стана редовен гост в нашите стаи, заяви пред bTV депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер.

Той не знаел какво точно обсъждат лидерите му с Пеевски в парламентарните стаи.

Партия "Възраждане" се оказа пълен фейк, напълно фалшива, смята той заради вчерашното гласуване, при което хората на Костадин Костадинов не се включиха.

Бившият електронен министър отрече Румен Спецов да е политическо назначение. Вчера той бе възстановен като шеф на НАП, пост, който заемаше и по време на кабинета "Петков".

Като "лош политически вкус" определи Лорер решението да се освободят всички досегашни зам.-министри и го сравни с препоръката на президента Румен Радев да не реализира мандата, както и това, че той си замина преди да чуе химна и да види клетвата на новите министри.

Още по темата

Мисля, че се чувстваме горди, че в такава ситуация успяхме да постигнем редовно правителство. Видяхте, че първата политическа сила не успя да го направи, а втората успя със свои министри, обясни Лорер защо от ПП са решили да брандират страницата на Министерския съвет с лого на партията си.

Мисля, че е бил спонтанен изблик на гордост, каза той.

Относно преговорите за кабинет, той разказа, че ГЕРБ сами са настояли Асен Василев да е финансов министър.

Бюджет 2023 щяла да е първата цел на новия кабинет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласуваш за Копейкин - получаваш Пеевски! Честито другари!
25
1
 
10
 
! Отговори
Хах преди 1 година
Интересно, някога срещу шкембето Пеевски имаше масови протести, при назначаването му за шеф по сигурността от страна на Орешарски. Днес същият този Пеевски ще участва в поправката на конституционни закони, но всички спят и не виждат проблем в това. Защо ли???
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъжно ми е за гласоподавателите на ПП-ДБ, докато протестираха срещу мутрата ги хвърляха, като агнета зад колоните на МС сега вождовете им ще се коалират с мутрата. Къде ли ще хвърлят гласоподавателите си след това? В Украйна?
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да де ама Пеевски виси по цял ден в стаята на ПП-ДБ, а после те се оправдават, че бил избран с помоща на Възраждане. Той в стаята на Възраждане не е стъпвал и с никой от тях не е говорил. С ПП и ГЕРБ е преговарял.
22
0
 
3
 
! Отговори
Киро преди 1 година
Деляне, ние сме в стая 17. Може ли да дойдеш?Разбрали сме се вече с БойкоЗа какво ли са си говорили в кабинета на Никола Минчев?
21
1
 
1
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Има пари и връзки човека угажда си. Влиза, излиза. Като магнит по магнитски го влече. Може пък да сметне всички как да станат и те към картели, мафиоти, крадени банки, фирми, събиране на такси и превземане на власта до край. Радев май ще отпадне. То това в цял свят е на ръба на пропадането. Извратени хора безброй е равно на извратени политици и още по-извратени закони многостранно да те поставят в шах за да си грабят всички по хранилки и електорати....
20
1
 
6
 
! Отговори
Лена преди 1 година
Ее, ся, нищо не е станало, вие го гледате от грешен ъгъл.
19
1
 
8
 
! Отговори
ЛОШО НЯМА преди 1 година
Покрай ББ да изперем и ДП- Продължаваме прането !
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха, умно-красивите избиратели трябва да гледат тъпо в земята от срам! Няма такъв друг позор!
17
1
 
3
 
! Отговори
депутата Ицо преди 1 година
Това е така но всъщно коалцията е Възраждане Герб ДПС да не се заблужавате
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пеевски и Цецо от Белград бяха първи дружки преди едни избори дето докараха Орешака и направиха цирка с КТБ. Може сега да са им се стоплили отношенията пак а и нали ПП са на Цецо и Божков.
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 11 "защо не са на протест че Пеевски ще" Щото тоя път никой не плаща. У нас протести стават само ако има кой да плати. Тия честните хора, дето ходят да протестират безплатно, ги виждаш - 200 до към 1000 човека. Толкова. Те и сега си протестират.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако днес имаше референдум за излизане от Османската империя, нямаше да има Освобождение!
13
2
 
6
 
! Отговори
Мдааа, преди 1 година
много ГнYсна двойка сте двамата - Пеефффски и Лорейн... Но пък е в унисон с евроатлантическите еднополови бракове!
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано мароканския ти съпруг, дето му взе фамилията, ти сцепи седалището даноооо
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ, ПП и ДПС, муааааааха ха ха ха ха ха
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умно-красивите дето скачаха по площада против Орешарски защо не са на протест че Пеевски ще прави конституционна реформа?
9
1
 
9
 
! Отговори
Пак Перем преди 1 година
И Пеевски ще изперем.
8
1
 
19
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
До онзи ден в предните парламенти Кирчо налиташе на бой на Пеевски. Сега бест френдс. То няма такива ментета - продължаваме продажбата. За 6мес фалираха държавата. Сега. Пак докопаха властта. Тежко ни особено в комбината която заформиха с тези срещу които се клеха че нямало дори да говорят. Тотална щета
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предлагам вече направо да ни назначават правителствата от посолството, да не се крием зад фалшиви демократи като тоя, които ни лъжат, че ние сме ги избирали.