Красимир Стойчев: За Гешев има бутон "Ентър", но и той държи някакъв бутон

Ако войната в Украйна продължи, ще има сериозен външен натиск, заяви той
11 юни 2023 19:45, Нели Христова
35
Красимир Стойчев: За Гешев има бутон "Ентър", но и той държи някакъв бутон

"Това правителство ще издържи до местните избори, след което те (коалиционните партньори от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ) приключват. Ако войната в Украйна продължи, ще има сериозен външен натиск те да стоят, да бъдат добри, да доставят оръжие за Украйна и да се държат прилично. Те нямат грам икономически опит, а се опитват да се нагърбят с тежки икономически задачи. България ще смени цялата си парадигма”. Това заяви бизнесменът Красимир Стойчев пред NOVA.

В коментар за политическата обстановка Стойчев каза, че мълчаливото мнозинство от отвратени хора е 60%, които ако гласуват и

"Ако политическата класа в България продължава по този начин, все повече хора ще бъдат отвратени, все по-агресивно малцинство ще придобива тежест и ще става все по-страшно", каза той. Стойчев каза, че всеки президент се изпокарва с партията, с чиято помощ идва на власт.

"Ако това правителство и комбинацията ГЕРБ-ПП има някакъв успех, ДПС са зад борда. Те имат острата нужда да продължат да привличат внимание", каза Стойчев по повод избирането на депутата Делян Пеевски в конституционната комисия в парламента. По думите му и демографски ДПС имат проблем.

Съоснователят на Г-13, собственик на първия джиесем оператор и бизнесмен коментира и трусовете в съдебната система. "Фигурата на главния прокурор е носител на огромно количество конфликти. Ако махнем сегашния главен прокурор, за да сложим друг, нищо няма да се промени. Системата ще се обнови. Правилният подход е да се махне прокуратурата от съдебната система. Съдебна система са съдиите". Според него ролята на Иван Гешев е на автоимунна система. "Не може да има главен прокурор, който да не е тотално компрометиран някъде скрито", обясни бизнесменът. "За Гешев има бутон "Ентър", но и той държи някакъв бутон".

Според него всички наши партньори имат интерес България да е стабилна на този плацдарм - войната в Украйна. "Цялата тази политическа класа трябва да бъде изметена. Трябва рестарт на всичко. Защо не разбираме, че един министър председател е на този пост, защото ние му го даваме", запита Стойчев. Той продължи с въпросите си сред които: „Защо парите за здравеопазване се увеличават, а смъртността също расте”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
като се махне прокуратурата от съдебната система и политиците стават шефове на прокуратурата вече нито един обвинителен акт няма да има за тях, освен за опозицията разбира се важно им е за да си завършат диктатурата.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Правете интервюта от затвора там са, най умни и ще ви споделят всичко за всеки най обективно точно и ясно.
25
0
 
2
 
! Отговори
Никола Гешев №2 преди 11 месеца
Ще отвърне на ударите и много депутати ще изгорят. Има пипала навсякъде!
24
0
 
1
 
! Отговори
също като Пеевски! преди 11 месеца
Очаква го същата съдба с изписани вежди - посланник?
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Защо това гнусно същество не е в затвора!?
22
1
 
1
 
! Отговори
Тонката преди 11 месеца
Така или иначе през комунизма имаше някакьв ред .А сега е пьлна анархия
21
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
охо кгб...олигарх живеещ в евроатлантическа Австрия,Кралските служби да проверят от какво живее там?какво произвежда и къде продава?да не е пералня на путин?четящият джерзински гл. прокурор и резидента откровено играят за путин!!!ако на руската пропаганда казва "бутон",убиват жени и деца...без смисъл,и ви отклоняват вниманието,опитват се да ви накарат да го приемете,ама утре и вашите,убиват за нов ссср
20
1
 
7
 
! Отговори
Запознат преди 11 месеца
И тоя дърт червен кадесар се изока от австрийския нафталин.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Отговора е обикновен: Защото се краде. Много. Няма кой да спазва закона. Страха се изпарява, а няма интерес да се прилага справедливост, с има интерес какви пари да вземем откъдето можем.
18
6
 
16
 
! Отговори
Упс преди 11 месеца
Дано бутонът наГешев да е по- силен!!! Веднъж се умира, Гешев!!! Иначе ВСЕКИ ДЕН ще умираш , ако не успееш! Подкрепа от мен! Бог гледа! Рибата се вмирисва откъм главата и ако успееш да я изчистиш - завинаги оставаш в Историята - подобно на Ботев и Левски. Кураж!!!Дано и Бог помогне!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Той има същите бутони като другите,но разбира от тях,ползва Ентър-а за влизане,рови,търси,разбира,смъква,препечатва,излиза,каквото му трябва го има,остава му да поумува що го пробват така и му остава да действа за да са наясно,че това го изисква атестацията на щата работното място демек и трудовата атестация,че отговаря на нея за да го назначат на тая длъжност,а сега някой иска да му е закрие,че да го пратят посланик,а като посланик за целта кого ще консултира като нашите щом е бил Гл.Прокурор.
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Преди 89-та - Агент Танев, после основател на Мобилтел и един от първите вестници. Понастоящем живее в Австрия и го играе морален съдник на прехода, в който главни действащи лица бяха такива като него. Обаче с новата конституция ше се опраим.....
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Путин, Шойгу и Герасимов пък си имат бутон "ПУСК". При тях неудобството е, че трябва да го натиснат едновременно.
14
0
 
7
 
! Отговори
В. преди 11 месеца
По телевизиите шестват все по-агресивни лаладжии. И никой не им търси сметка за публично поругаване на законите и конституцията Едно време казваха, че Главния прокурор е в съдебната власт за да помага в процеса на по-слабата страна да постигне справедливост. Щеше да има правова държава. То сега пак е правова, но не така както го представяха.
13
1
 
12
 
! Отговори
aa1820 преди 11 месеца
И тоя морален съдник - изпра полусъмнителните си пари и си живее в "неутрална" Австрия, рай преди и сега за червените пари.
12
9
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 11 месеца
Цялата атака срещу Гешев беше от Радев Божков Василев е КАК ИЗВЕДНЪЖ БОЙКО МУ СРРАЙ В ГАЩЕТЕ???? Гешев е вън вече.ПП ще вземе наградата от Божков и Радев е наред да си ходи
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вече и в чужбина разбраха за схемите на Баце и Каскета, но тук в БГ нещата са други.....доста хора са бръкнали в кацата с меда, а сега се очаква и зареждане с нов и пресен медец. Коментара ми няма да се разбере от всеки, но то е видно и от изборите.....отворете онлайн изданието на Политико напише България и наесен пак така гласувайте!!! Пр**т народ лесно се управлява! Не си мислете, че образователната ни система случайно е на тоя хал!
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гешев не схваща следното: досега е имал толкова голяма власт, че е можел да се противопостави на всякакви вмешателства, ако е искал. Ако не го е направил, значи не е искал. Т. е., ако тези, които сега обвинява са виновни наистина, той се явява техен помагач.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
художествената си самодейност Гешев превърна не про сто прокуратурата, не само съдебната власт, а ДЪРЖАВАТА с всичките й институции в ПОСМЕШИЩЕ.Всеки средно интелигентен човешки индивид с минимално достойнство отдавна би се оттеглил и скрил някъде.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гешев държи на трупчета доклад за престъпления с изхарчени 1 милиард лева по времето на ГЕРБ!Засекретен от #Прокуратурата одитен доклад на #СметнатаПалата констатира драстични нарушения и данни за #престъпления в държавната #Монтажи при ремонтите на #язовири, строителството на нов #ПравителственКомплекс и на авариен водопровод до #Перник. BIRD откри бизнес връзка на шефа на фирмата с Цветелина Бориславова. Половината от милиарда отива във фирма, свързана със строителния бизнес на #Пеевски.