Комисията за имунитетите ще работи максимално бързо

Това обяви Надежда Йорданова
14 юни 2023 15:00, Росен Стойчев
28
Комисията за имунитетите ще работи максимално бързо
Снимка: БГНЕС

Комисията за имунитетите има краен срок за работа до 18 юли, тя ще работи максимално бързо. Проектът на решение ще се разгледа преди лятната ваканция, това е експедитивно действие.

Още по темата
Това каза зам.-председателят на ПГ на ПП–ДБ Надежда Йорданова за Нова Нюз.

"В България е трайна парламентарна практика, когато има искане от снемане на имунитет, да бъде формирана комисия. От 2006 г. насам има 9 такива комисия. Трайна практика е и когато има поискани повече от един имунитета, временната комисия да се занимава с всички искания.  Така се спазва Конституцията. Всички пекулации как ще работи и какви предложения ще направи са преждевременни. Не знаем дали Гешев ще бъде тук на изслушване пред Правната комисия", коментира тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Я па ти.. преди 10 месеца
До Емигрант 10 Какви милиарди в джоба на Борисов ?Тези които са поставили парите и кюлчетата, са си ги взели.При кого ли са сега ? Не казват.
18
0
 
5
 
! Отговори
Да допълня... преди 10 месеца
До Анонимен 1 Надежда мечтае да е главен прокурор , но тава е само блясък в очите.
17
0
 
2
 
! Отговори
Я па я..! преди 10 месеца
Надежда да черпи. След две години адски усилия и терзания Гешев го няма.Сега да очакваме чудеса.
16
0
 
5
 
! Отговори
Посолството преди 10 месеца
Само за 4 години и ще вземат решение
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Максимално бързи ще тупа топката и ще бави нещата.
14
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Генерал Бойко Борисов е стожер на демократичната общност и немислимо да му се взима депутатския имунитет, защото това било очевиден опит на Путин да очерни председателя на ГЕРБ, заради твърдото евроатлантическо поведение, което е демонстрирал през годините. Сигурна съм, че г-жа Йорданова заедно с г-н Христов и г-н Пеевски ще работят в тясна колаборация да не допуснат обезглавяването на българската демократична общност и при необходимост конституционни промени пазещи избраниците ни от преследване
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мнооого мазна бе, мно-го....
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какви са тези измислени комисии? нещата са толкова прости. Не разбирам защо се усложняват излишно и се губи ценно време да се защитават корумпирани и лъжливи депутати.
11
0
 
10
 
! Отговори
хаха преди 10 месеца
"Ще работи възможно най-бързо." означава като в записите "поне 6 месеца", за да минат местните избори и да се забрави за имунитетите? Да не забравяме, че Христо Иванов обещава да пази Борисов точно със създаване на комисия. Всеки знае стария виц- "Ако искаш нещо да не се случи, създай комисия по въпроса.". Какво толкова има да се обсъжда? Доказателствата на прокуратурата се дават на депутатите. Ако не са секретни, даже се четат в залата. Гласува се тайно, за да няма натиск откъм партиите. Това е
10
0
 
9
 
! Отговори
От хората преди 10 месеца
Абе работа може и да не свършат,но сигурно ще получат пари като членове на комисията.
9
0
 
12
 
! Отговори
Емигрант преди 10 месеца
Защо не разберете, че вече загубихте и малкото доверие което имахте пред народа, толкова ли сте "нищо мислещи", че го разбирате още ? Всяка комисия е платена добре от Тиквата, ако е срещу него, не напразно той за 12 години ОТКРАДНА толкова милиарди, че "джобните" му вече са милион ! Комисия ???? Ха ха ха д се удължава колкото е възможно всяка "пречка" срещу нечия свобода ! Овце са, че пак ви се провериха на обещанията и Тиквата пак ще е прав и светец !
8
1
 
11
 
! Отговори
Ц преди 10 месеца
И тия си мислят, че ще ни излъжат...?!
7
1
 
10
 
! Отговори
Психолог преди 10 месеца
А само едно ДНК от Бойко Би било съвсем достатъчно!!!!
6
0
 
12
 
! Отговори
Емигрант преди 10 месеца
А защо ви е нужна комисия, нямате ли собствена мисловна дейност която да е независима, отговорна и която да отговаря на обещанията които сте давали на суверена преди избори ? Комисия означава - КОРУПЦИЯ по мафиотски ! Айде стига вече сте мотали" този суверен, разбрахте, че е ПROСТ и злоупоребявате с този му "недъг" !
5
0
 
7
 
! Отговори
СМЕХ... преди 10 месеца
ТАЯ Т.Н. "КОМИСИЯ"---Е ..като вица за папагала , който много знаел и можел....АМА "БЕЗ НАЧАЛНИК" ---"НЕ ЗАХВАЩАЛ РАБОТА"...!
4
0
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 10 месеца
Кирчо, Кокорчи и Ицето дето кръжеще с лодка около сараите пазят Бойко! Е това преди изборите ако им бяха разказали на техните избиратели никой нямаше да повярва че ще се случи
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Поне 6 месеца
2
2
 
9
 
! Отговори
Пица? преди 10 месеца
С кристали? Тотално неадекватна,сравнима донякъде с КирчУ Парапета,но без диплома от ХарварТъ :)
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Йорданова, скрий се някъде. Много си противна и нещо не разбираш от право. Говориш само празни приказки.