Куцкова: Сарафов е действал, за да прекрати производството на Борисов

Няма логика в назначението, смята тя
20 юни 2023 11:30, Росен Стойчев
44
Куцкова: Сарафов е действал, за да прекрати производството на Борисов
Снимка: БГНЕС

Крайно нелогично е Сарафов да бъде и.д. главен прокурор. Това е поредният срамен акт на ВСС. Скоростта, с която стана известен Сарафов, както и липсата на обсъждане на моралните му качества, са повече от подозрителни. Не е нужно да си юрист, за да се запиташ кой има интерес от назначаването на Сарафов.

Още по темата
Неговото скоропостижно назначаване е в интерес на хора, които се страхуват от висящи срещу тях дела, включително и г-н Борисов. Всичко се случи светкавично, по команда, заяви за Нова Нюз съдия Нели Куцкова.

По думите ѝ е имало данни, че Сарафов се е намесвал, за да бъде прекратено производството на Борисов "Барселонагейт".

"Вярно, че е временно изпълняващ, но трябва да е човек с авторитет. Минимумът е да се обсъдят нравствените му качества, да му се даде възможност да даде обяснение за фактите, които станах публично известни. Защо трябва да се преразглеждат исканията за сваляне на имунитети? Ще бъде скандално, ако ги оттегли. Не ми е известно да е имало случай на оттегляне досега", заяви тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
До Гражданин 31 преди 10 месеца
Е за 12-15 години управление, толкова ли не можа да направи поне делата да са бързи, а не по 5 години, колкото до бащинството, абсолютно се доказва корупция, иначе я обясни тая на 25-30 години, откъде е извадила 2 милиона евро за къща+ магазин и други неща.
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Просто трябва да се вкара прасето Цацаров в затвора и да си плати за това, че превърна прокуратурата в свинщина
38
1
 
4
 
! Отговори
Истина преди 10 месеца
Първите 7 години в членството в ЕС се получават пари безвъзмездно, но нашите политици ги изядоха изпиха, вили в Барселона, Дубай, ЮАР, Банкя . Всички политици които са били във властта между 2007 до 2014 година в затвора за 15 години и конфискуване на имуществото им, дори и на роднини до 3та линия!
37
1
 
6
 
! Отговори
Главанак преди 10 месеца
Повеече от ясно е , че квотата на герб във ВСС спечели- като се почне от Б.Магдалинчев, разбира се! Всичко се прави с една единствена цел- да се изпере най големиоя мафиот в страната, както и приближените му, за да се върнат отново на власт! Има пари за крадене от ПВУ!В същият момент мафията герб работи на пълни обороти за да сречели местните избори. Във всяко едно населено място, в което кмета е отгерб, наазначенията стават с негова благословия. Да му мислят ППДБ, които сеу прегърнаха с ***
36
0
 
1
 
! Отговори
До Реалист 33 преди 10 месеца
Колкото за реформите, те се правят от парламента, не от НПО-та или някой друг, единствения който имаше време и мнозинство последните 15 години, бяха ГЕРБ, ама нали е по-добре да крадеш безнаказано, та защо да се правят реформи.
35
0
 
3
 
! Отговори
До Реалист 33 преди 10 месеца
И други народи могат да пътуват по света, но не са най-бързо изчезващата нация. Т.е. на първо място, схващаш ли?
34
1
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 10 месеца
До 32. Във всичко. А глу.пашкият ти тенденциозен коментар няма смисъл да се обсъжда. Какво мисли запенен от завист и злоба антигербаджия като теб е ясно, а иначе, какво мислят стотици хиляди различни от теб, се вижда на избори. Няма друг по-добър измерител.
33
4
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 10 месеца
До до реалист. В България НИКОЙ не е направил и НЯМА да направи сериозна реформа (доказано във времето). Защото който тръгне с такава, веднага му скачат разни синдикати, НПО, движения, други партии и дотам. А, иначе, последни бяхме и преди ГЕРБ, и след ГЕРБ. И намаляхме с един милион и дори повече не заради ГЕРБ, а защото българинът вече може да пътува по света и да учи и работи навън. И това се случи много преди ГЕРБ да ги има. Глу.пак.
32
1
 
1
 
! Отговори
До 27 преди 10 месеца
Ще се доверя на "експертизата ти" и се надявам да ме информираш, в коя област бяхме по-добре? Вероятно в схемите с евро пари - там сме мнооого добри и сме непрекъснато под мониторинг от ЕС.
31
2
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 10 месеца
До 26. Сега ще ти обясня. Защото когато си даде имунитета започват разпити, проверки, вероятно и арест и това обикновено продължава 2-3, може и 5 години. После съдът ще каже, че е невинен, но ти ли ще му компенсираш тормоза през всичките тези години? А за ДНК теста дори и той да е бащата, това по никакъв начин не доказва пране на пари. И ако е той правилно сега отрича, за да пази честта на детето. После, ако се докаже, е друг въпрос да признае.
30
2
 
3
 
! Отговори
До Реалист преди 10 месеца
Бяха по-добре, но сега са много по-зле, защото ГЕРБ не направиха нито една реформа. И при тях и сега, пак сме последни по всичко в ЕС, с тая разлика че вече няма догонваме. Намаляхме с близо милион, е това е държавник. След 20 години от България нищо няма да е останало.
29
4
 
2
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Борисов сигурно може и сам да отговаря, без помощници!
28
0
 
1
 
! Отговори
Севи преди 10 месеца
До 15. Не, документите в парламента.
27
4
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 10 месеца
До 24. Колкото и да се пениш срещу ГЕРБ, променлив олигоффрен, при управлението на ГЕРБ нещата бяха доста по-добре. Очевадно в сравнение с хаоса от три години.
26
2
 
0
 
! Отговори
До Гражданин преди 10 месеца
Хахаха, за това ли не дава имунитета и ДНК матерял, който ще го оневини веднага.
25
4
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 10 месеца
И правилно. Защото Борисов няма нищо общо с тази история. Доказва се и от хилядите страници документи, занесени в парламента. Чух го от доста депутати от различни партии, които са ги чели.
24
3
 
5
 
! Отговори
Сарафов - мана*** преди 10 месеца
Ситуацията е нов бардак със стари момичета. Пак за герберите да гласувате! Да ви дооправят, а после се жалвайте, че живеете в нищета и мизерия
23
2
 
1
 
! Отговори
До Учуден преди 10 месеца
Ами щом мафията вкара пари в прокуратурата, значи може. Там също се бавят нещата, изчезват доказателства, обвинението е неграмотно подадено, въобще от прокурора зависи много. Имам наблюдение над нещата, за това и коментирам.
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Цяла България го видя, ще видиме на изборите какво ще направи избирателя. Ако пак си избере ГЕРБ, значи тука няма никаква оправия. Държавата да се закрива.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички искат да прикрият нагона на Борисов да прави с непълнолетни и да ги принуждава да правят аборт.