Депутат от ПП-ДБ: Не работим с ДПС за конституцията

Главни прокурори затварят случаи в буркани, посочи Михал Камбарев
21 юни 2023 21:10, Красимир Ангелов
32

"Решението ни по отношение на вота за имунитета на Бойко Борисов не се е променило. Искахме да видим документите. Целта не е да вземем решение как ще гласуваме. То е взето. Целта на комисията е документите за "Барселонагейт" да излязат наяве. Има едни главни прокурори, които си затварят в буркани случаи, за да може да дойде зимата и да започнат да ги отварят - както направи и Гешев", заяви депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Михал Камбарев в студиото на "Денят ON AIR".

Той изтъкна, че целта е делото "Барселонагейт" да не може да бъде върнато на трупчета и да бъде затворено, а комисията да се запознае със случая и всичко това да стигне до хората.

"Видяхме и как г-н Сарафов беше назначен. Очаквам всичко. Борим се да няма изпращания на sms-и кой да бъде назначен и кой не, а да променим цялата система", посочи Камбарев.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът изтъкна, че с новия закон вече има две повдигнати обжалвания срещу дела към г-н Сарафов.

Според Камбарев, докато не се промени системата на избор - не могат да се очакват различни резултати. "Скоро очакваме да представим законопроекта за промяна на Конституцията. Не работим заедно с ДПС. Още няма заявка за подкрепа. Когато проектът е готов, ще разговаряме с всички. Пишат го хора от нашата група, които разбират от конституционно право. Намесени са и външни експерти", обяви депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България".

Той изтъкна, че ако от ГЕРБ искат да управляват заедно с ДПС, "Продължаваме промяната - Демократична България" няма да играе "смокинов лист".

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Валери преди 9 месеца
ДБ тотална загубиха доверието на избирателите. Говорят едно, а вършат съвсем друго.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе я да не се правят, ясно е че ДБ са се разбрали с ДПС още преди да направят кабинета
19
0
 
1
 
! Отговори
Васил преди 10 месеца
Христо Иванов на крака им ходи да се моли, пък сега друга песен запяха. Не може да ми се вярва изобщо на тези.
18
0
 
1
 
! Отговори
Цветелин преди 10 месеца
хахахха, айде бе
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
по-кротко че не се знае с кого още ще се гушнете
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
хахахаха, няма да играе "смокинов лист", че то вие сте наведени бре, за къв лист ми говориш. И докога ще лъжете народа. Ай ако ви е заболял кръста да стоите наведени и да ви работят, па си полегнете и си вдигнете краката.
15
0
 
2
 
! Отговори
До ПП и ДБ преди 10 месеца
Пеефски и Бойко ви наеваха с 300. Като гледам ви харесва и искате още!
14
0
 
0
 
! Отговори
Пеефффски : преди 10 месеца
Бухахххахахахаххахахахаха...
13
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
нова слаМуца говори и обижда жени,балерината му презря рублите ми и ще умре сам и използван като...четка!клечеше лицемерно на едно столче холограмата на площада,заплашващ БГ Парламента..."идвам за вас"по руски...ще избие БГ парламента сакатият руски из.екяр!!!мислете хора...по делата ги съдете!не по лъжите и манипулацийте...особенно четящите и страха ви...по лошо няма да стане!!!САЩ и Свободният ще ги избият руските ***!!!
12
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
До Алекспеевси и борисов,резидента в полза путин опитаха да оставят България без бюджет,разбирай доктори даскъли,полиция,армия,администрация...без заплати тези "държавници"ПП направи саможертвата и призова ББ да започнат да работят за Българите,губи България милиарди по ПВР,те си искат руско робство и бедност за Народа ни от дпс...обслужват путин...мислете хора!
11
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
хаха,отнетото образование на бЪЛГАРИ ОТ ДПС-БСП-ГЕРБ ЯВНО ДАВА РЕЗУЛТАТИ!лишават ви от ценности от Бог...за да ви грабят,манипулират ви ,че са Бог с пари и ще ви дадат!те ви ограбват...не ви дават!САЩ и Свободният видяха проблема и нечовешкият натиск на путин през опг като дпс-гроб да откъсне България от Нато и ЕС,вкараха във филма и бундестага,унизил Българите,"налагащ" им да се откажат от Справедливоста!картината е голяма---САЩ я виждат...и ще има косвени разбира се...
10
2
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Ясно е,че не работите с ДПС.Делян спуска указания,ПП изпълнява.Работата се различава доста от следване на указания.
9
2
 
2
 
! Отговори
ППЛГБД+ преди 10 месеца
Конституцията МИ е по-добра от конституцията ТЬИ! Съгласувана от Посолството!
8
2
 
5
 
! Отговори
Мирослав Иванов преди 10 месеца
И Киро не бара Лена по дупето и не я разхожда на ресторанти и хотели в Гърция със спартана
7
2
 
2
 
! Отговори
Мда преди 10 месеца
Шиши им е наредил така да се говори нали са му скритият коз в рькава на доган
6
1
 
4
 
! Отговори
Рендету преди 10 месеца
Тази "коалиция" ще е до или малко след местните избори през тази Есен, след туй "орташкото" правителството се разпада!!!!
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Има ли още някой да вярва на ПП - ДСБ?
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Знаемкакрсбитвр ПП ...5 лв.нафта и 8 лв.олио )
3
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Прави ще се окажат тези, които казват, че българинът има къса памет. ПП-ДБ дават заявка, сега и с номинацията на Лорер за еврокомисар, който си прилича на алчен интересчия и натегач, че правят същите неща, които ГЕРБ правиха 12 години.
2
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Естествено, конкуренти са си вдясно и в желанието си навсякъде да имат свои хора.Всичко добре, но не разбирам защо са втори в проучванията ПП-ДБ, социологическите, ако са достоверни. Вторият, в някои случаи, е лесно да стане първи. Сложно е, нагласите се променят, но има такава изненада. За избирателите се чудя: Шменти-капели е заменено от Ала-бала и МВР-то на Борисов и Цветанов, е заменено от МВР-то на Кирил и Асен. Асен Василев в записа: Изборите ще ги правим с наше МВР.