Димитър Стоянов: Правилният sms на Лена би бил "Ще счупим пералнята"

Той направи коментара си в социалните мрежи
22 юни 2023 17:07, Стела Стоянова
34
Димитър Стоянов: Правилният sms на Лена би бил "Ще счупим пералнята"
Снимка БГНЕС

Бившият военен министър Димитър Стоянов коментира в социалната мрежа скандала между ПП-ДБ и ГЕРБ.

Тази сутрин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че някогашната началничка на кабинета на Кирил Петков – Лена Бориславова, е написала заплашителен смс до Десислава Атанасова, в който фигурира изразът "ще счупим сглобката". Стоянов на шега дава ново предложение за електронно съобщение:

Още по темата


"Правилният СМС на Бориславова би бил "Ще счупим пералнята (по казаното от Кирил Петков в ония записи)“, пише Стоянов, визирайки думите на Петков, че коалиция с Борисов трябва да го "изпере".

Самата Десислава Атанасова днес не отрече да е получавала съобщение, но не пожела да коментира в качеството си на каква Лена Бориславова, която подаде оставка от НС, го е пратила, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 10 месеца
Отдавна Радев и ББ играят ЗАЕДНО В ПРОРУСКАТА РУЛЕТКА.
25
5
 
3
 
! Отговори
Каква преди 10 месеца
...пералня,бе? За две години служебни не намерихте корупция и за 5 лева, а перални му се привиждат? Рашков Дамаджаната щял да даде доказателства, само че ...друг път! Трябвало да го изчакаме да изтрезнее...Някога? Обидно е генерал да се занимава с махленски интриги!
24
0
 
3
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
Мисля, че в министерството трябва една зла жена с пръчка за председател и да бие по главите първо за превъзпитание и прилично поведение хахахаха. Като ще е цирк да е пълен.
23
3
 
10
 
! Отговори
Мария преди 10 месеца
И това е генерал,бивш военен министър назначен от Радев Давате ли си сметка за какво мръсно котило на да нтриганти става въпрос
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ленчето може да чупи други неща. Но не са сглобки.
21
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радев май, ще счупи президентството, в търсене, на каква длъжност да назначи там бившите си служебни министри. Няма място в президентството за всички. Гълъб Донев кацна там, като съветник...гласят се и Зарков, този на финансиите...Явно, не са очаквали, че ще се направи редовен кабинет. Президентство ала "Дядовата ръкавичка", на гърба, на данъкоплатеца. Или клубът на разбитите сърца.
20
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сарафов за започне за ревизира и президентството. Защото има нидовършено дело за корупция, конфликт на интереси и злоупотреба с власт, когато Радев е бил шеф във ВВС войските. Назначението и даване на държавно жилище, на любовницата му Десислава, сега съпруга. Кокто и престъпление срещу републиката, за изнесена квалифицирана информация от президентството, към трета страна, Русия.
19
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Или, ще счупим парапета!
18
4
 
8
 
! Отговори
Гербер преди 10 месеца
Уф, всеки се прави на интересен. Глу.пак, ГЕРБ и Борисов нямат нужда от друга пералня, освен ИЗБИРАТЕЛИТЕ. Това е меродавният измерител, а не съветски кап.пу.ти като теб.
17
3
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 10 месеца
Тук са се събрали един куп клoyни да мелят за народен съд. Включвам се само да ви кажа, че със стоте човека (от автобуси, пълни с хора, които като ги питат журналистите, не могат да отговорят защо протестират, понеже "още не са им казали"), които се събират по протестите на Разграждане народен съд няма как да правите.
16
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"но не пожела да коментира в качеството си на каква Лена Бориславова, която подаде оставка от НС, го е пратила"...................В качеството си на фейсбук кифла. Сигурен съм, че от Харвард се гордеят с нея.
15
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дa rлega no-goбpe napaneтa ga нe cчynи...
14
6
 
8
 
! Отговори
Аман бе преди 10 месеца
Тоя сапол има някакъв проблем с Петков и Бориславова още от миналата година и не може да си го реши. Комплекси някакви май. Митьо, заминавай да задоволяваш с език подметките на Радев и не се изказвай за неща, които не разбираш.
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ужасно долнопробна професия е това да работиш ттрол в новинарски сайт. Това го работят хора, дето не са се реализирали в живота. За зозо говоря. Няма други.
12
12
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 10 месеца
Тоя пък кой беше? Аааа, поредният руски нaлъм.
11
5
 
12
 
! Отговори
Така е лесно преди 10 месеца
Радьов и калинките му като този като толкова разбират политиката да правят партия. Да видим колко % ще вземат и с кого ще се разберат тези чуггунени военни глави. Ще свършат като абвто на Първанов.
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
90% от днешните новини са пропаганда и са против интересите на България. Останалите 10% са свързани с времето в България. Предлагам на журналистите да публикуват само заглавията на статиите, защото и без това никой не чете друго. Омръзнахте ни с урсула, зеления наркоман, ковид, мовид, нато, лена и габриел.
9
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
с тоя бюджет много правилно даже При ГЕРБ е скъпо
8
8
 
12
 
! Отговори
Паню Баирски преди 10 месеца
Димитър Стоянов е една шушумига, недоубит комунист, назначен от прокремълския президент Радев. Тяхната песен вече е изпята, никой не ги бръсне за нищо. Президентът има по-малко правомощия от който и да е кмет на най-смотаното село. Той беше си въобразил, че нещо зависи от него!
7
6
 
13
 
! Отговори
Ама нали преди 10 месеца
Тази нали след като излъга сума народ да гласува за нея, заради наистина просташшката славчова песен се оттегли, защото е бременна. Защо продължава да се занимава, а не си гледа бременността?