Гешев: Хората ме обвиняват, че късно обвиних Борисов

Според него Борисов е направил самопризнание
23 юни 2023 15:37, Нели Христова
51
Гешев: Хората ме обвиняват, че късно обвиних Борисов
Снимка: БГНЕС

Според днешното изявление на Борисов хората го упреквали, че Иван Гешев бил главен прокурор толкова дълго време. Това е ясно самопризнание, че той решава кой и докога да бъде главен прокурор, написа във Facebook бившият вече главен прокурор Иван Гешев.

Интересно е как ще обясни този тоталитарен рецидив на своето европейско политическо семейство.

Мен пък хората ме обвиняват, че толкова късно обвиних Борисов, добавя Гешев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 11 месеца
Не е късно ,ако си по делата ,а не по думите" ,за да бъдеш "буден гражданин" и направиш това ,което не направи ,в качеството си на Главен прокурор!Изборът е твой!
46
0
 
1
 
! Отговори
Право на мнение! преди 11 месеца
За изпълняващ длъжността Главен прокурор трябваше да изберат фигура с безупречна репутация, а не човек, който ходи на крака при бандити, ръкува се с тях и си говори приятелски ухилен до уши! Това уронва престижа на Прокуратурата! Това е недопустимо! Затова после народа няма доверие в Съдебната власт!
45
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всъщност г-н Каскет, ако знаеш и укриваш за извършено престъпление си съучастник, по този начин индиректно си признаваш за престъпление, май не си много умен?
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А миналата година се кълнеше, че всичко било скалъпено срещу Борисов, е как да ти вярва човек?
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
3 години и половина имаше Гешев! А ти само го пазеше от Наказателно преследване! Е кой ти беше виновен,че Нищо не правеше?? Късно е либе за китка вече!!
42
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тиквочаа е за затвора още от бизнеса му с Пашата. Овцете и клатещите си краката нищо не вършещи лелки и калинки от раздутата администрация членуващи в "жените герб", ако имаха малко акъл, щяха да знаят че не е нормално да подаваш оставка да симулираш че вдигаш кръвно и на другия ден да си пак на изборите изпран. А Гешев и цялата съдебна система е компрометирана още от костовашко време, то не беше Татарчев и Филчев къде казваха че са заплашвани. Гешев е същия подкупен симулант играещ с мафията
41
0
 
5
 
! Отговори
анонимен до Руди преди 11 месеца
Вече и децата в детската градина знаят с изкуствен интелект какви гад-ости могат да се сътворят във видео формат. С такива гну-сни хватки могат да се излъжат неинформирани и много пр-ости хора. Болшинството хора няма да се вържат на подобни из-***.
40
2
 
3
 
! Отговори
Чугун преди 11 месеца
Как ще го обвиняваш ти бе, *** ? Нали беше само администраитивен ръководител на прокурорите, не се месеше в делата и т.н. ... 5 дни не помниш какво си лъгал само допреди 5 дни ...
39
0
 
0
 
! Отговори
Джон Геш преди 11 месеца
Дори и в Барцилона, шефе, да нямаш ти дете, духовни синове сме твои и аз, и другите от дъпъсе!
38
0
 
2
 
! Отговори
Гешев преди 11 месеца
Честит ден на бащата, шефе, и за много години!
37
1
 
1
 
! Отговори
Ц до 36 преди 11 месеца
ИМАШЕ - ДА. А ЗАЩО НИЩО НЕ СЕ СЛУЧИ ТАМ?? РАДЕВ ЗАСТАНА НА АМБРАЗУРАТА КАТО ЕДИН МАТРОСОВ. СЕГА МНОГО МНОГО ДА НЕ П.ЛЮ.Е СРЕЩУ ПРИЯТЕЛЯ СИ БОРИСОВ, КОЙТО СЪЩО РАБОТИ В ЕДНА ПОСОКА С НЕГО! КЪМ РУСИЯ.
36
0
 
7
 
! Отговори
Тъй тъй преди 11 месеца
Борисов Индирегтно признава, че Гешев е бил Политическо назначение и това е НЕДОПУСТИМО. ЗАЩО НЕ СЕ СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА - ТОЙ КАМ СИ ПРИЗНА. А Гешев кега ли осъзна това????
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За влизане в президентството имаше решение на два съда, бИмаше доказателства за изтичане на квалифицирана информация от президентството към трета страна, Русия. Престъпление към републиката.
34
0
 
3
 
! Отговори
Безимен. преди 11 месеца
Гешеф няма незаменими!Използвахате кат презерватив , а знаеш де отиват използвани или още не си се усетил? И все след посещение във Щатите стават тез неща !Сега се съберете със ЦВ ЦВ и оня от Сърбия и направете още една партия.
33
2
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 11 месеца
и още нещо забравих я кажи с кои акъл влезе в президенството какво търсешетам какви са резултатите защо се мълчи по тази тема мен не ме интересувакъщата в барцелона а кои взе чувалите в банката и къде ги отнесе
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като прокурор се провали, ако направи глупост да се кандидатира в политиката, ще претърпи ново фиаско. Като Йоло Денев...Видя се, че дори компромати няма, с които да заплашва Борисов. Освен, да стане дописник на скандалния сайт "Бирд", където е аверът му руския зет Атанас Чобанов.
31
0
 
6
 
! Отговори
В. преди 11 месеца
Политици много. Да беше си останал обикновен прокурор щеше да има повече полза.
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И в кокво гешев щеше да обвини Борисов, като няма доказателства? Времето на тарикатите, които влязоха в политиката и властта с антигерб политика, отмина. Гешев е милиционер, който няма политическа платформа и идеи, около които да обедини хора в евентуален политически проект. Антинато нишата също е заета, с какво ще излъже и привлече електорат? Може би, криминалните от ъндърграунда, които пусна, или им даде леки присъди.
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аз не видях тоя .... на снимката да е обвинявал някога Борисов. Изля си омразата като го махнаха, ама каза някакви неща с половин уста. Никъде няма обвинителен акт, няма конкретни обвинения. Ако щатите си мислят, че този можа да направи някакъв добър политически проект явно са доста сбъркали та и специално го викаха. Дъно
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гешев ,се омота като пате в калчища !Абсолютна пародия !