Костадинов: Правителството обяви война на "Възраждане"

Премиерът заяви, че поведението на партията през последните седмици е неприемливо
Обновена: 27 юни 2023 19:00 | 27 юни 2023 16:29, Нели Христова
274
Костадинов: Правителството обяви война на "Възраждане"
Снимка: БГНЕС

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов отговори на думите на премиера Николай Денков, който определи поведението на "Възраждане" за недопустимо.

Днес станахме свидетели на нещо безпрецедентно, което за първи път се случва в най-новата история - българското правителство или това, което беше назначено от американския посланик, обяви война на една българска политическа партия", каза Костадинов, цитиран от БНТ.

По-рано днес след заседанието на Министерския съвет премиерът Николай Денков разкритикува остро партия "Възраждане".

В съвместно изявление с министрите на вътрешните работи и на правосъдието - Калин Стоянов и Атанас Славов, премиерът коментира, че поведението на партията през последните седмици е неприемливо и я апелира да се върне към действия, които съответстват на законите на страната.

Той уточни, че става дума за определени изяви на членове на "Възраждане" по време на различни протести и митинги, както и за отправени призиви към насилие, включително спрямо политици в парламента.

Всичко по темата вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този е като руснак.... не се спря да ги напада още от самото начало, а сега се прави на жертва и нападнат.
227
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тези са толко малки и незначителни и смятат още себе си за някакъв фактор. Забавни са ми.
226
1
 
2
 
! Отговори
Darko преди 11 месеца
Костя Копейкин е един маргинал, който мисли единствено за коли, пари, имоти и субсидии. Това е доказано отдавна, но има едни заблудени от сладките му приказки хора, които са въвлечени в заблуда. Никога не забравяйте, че тези хора избраха Пеевски, както и празните приказки за ваксините, оказа се, че повечето от депутатите на *** са ваксинирани антиваксъри. Поровете и сметките им, те са публични-спестяванията са им в евро. И всички бързо забравиха за субсидията, която той открадна.
225
4
 
5
 
! Отговори
Право на мнение! преди 11 месеца
Забраняването на партии, които призовават към насилие НЕ е фашизъм!!! Фашизмът е Фашизмът е радикална, авторитарна и националистическа политическа идеология.
224
1
 
1
 
! Отговори
ПП преди 11 месеца
До 234Ти не разбра ли, че Цончо е женен?
223
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Цончо гадже ли е на Костя? Или и двамата са пасив?
222
3
 
1
 
! Отговори
Тихомир преди 11 месеца
И ся кво стана....? Не виждам разлика от преди 1989 г и сега. И тогава ако говориш против управлението те ...... Белене. сега май, май, май натам отива, само дето модерното Белене преди беше Специализираната прокуратура, а сега е самосезиране на обикновената прокуратура. Е няма огромна разлика???
221
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Лицето копейкин беше следствен през управлението на герб. На избори получаваше 1 %След като руския агент радев пое властта Започна един възход на възраждане. Това беше постигнато чрез масивна медийна пропаганда Най вероятно подплатена с пари от москва..Замисъла беше възраждане и радев да овладеят властта За по сигурно бе вербуван и Чалгаря Който да предложи президентска република. Войната на путин и хода на герб и ПП за управление сложиха край на замисъла на кгб за българия.
220
6
 
8
 
! Отговори
Обикновен човек преди 11 месеца
Аз обявявам война на ***
219
6
 
5
 
! Отговори
форца Възраждане! преди 11 месеца
Като гледам коментарите, посолството много, ама МНОГО го страхува Костадинов.
218
6
 
12
 
! Отговори
Нацистите преди 11 месеца
От *** да ги няма
217
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Думите дупки не правят Господа но куршумите са друго нещо.А тия дето мечтаят да пратят тия или ония, другаде не си дават сметка че това вече не е демокрация а клептокрация и ще вкарат сами вълкът в кошарата. А той не пита агнето за нищо а просто му прегризват гърлото. Това ли искате се питам?
216
5
 
14
 
! Отговори
Гошо преди 11 месеца
Тези индивиди приличат на нацистите от сериалът "Ало, Ало".
215
5
 
8
 
! Отговори
Камиларов преди 11 месеца
Цонко е като снайперист до него. Готов е да изстреля снаряд от слюнка всеки един момент. Както пееха Ъпсурт "таа плюе а онаа гълта" :)
214
1
 
9
 
! Отговори
Веско преди 11 месеца
Марешки скоро не го е любил. Само обикалят гей-парадите , но няма вече смели мъже, които да ги шляпкат навсякъде. Веселинеее върни се! Косъо обича болката и твърдият ти жезъл.
213
4
 
8
 
! Отговори
45678 преди 11 месеца
Този робот защо не каже нещо различно? Едно и също. Дано подръжниците му осъзнаят колко зле е програмиран.
212
2
 
6
 
! Отговори
Тия, преди 11 месеца
изпъчените са си забравили нацистките униформи за фотосесията.
211
4
 
12
 
! Отговори
Лоша работа преди 11 месеца
Внучето ревва, като види Костя на телевизора с тоя изцъклен поглед. Затова го изключваме и му пускаме Дискавъри. Лъвовете не го плашат.
210
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоя лъже като близнака си Путин: Русия нападна Украйна и твърди обратното. Копейката напада българската държавност като истински анархо-фашист, но твърди обратното. Партия от комплексари. Визуално обаче е като прероден Чикатило. Може да прояде хора, няма да се учудя. Психопатичното му лице го подсказва.
209
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не е достатъчно да се разследва само Костя. И поддръжниците му също. Някои от тях току-що са излезли от затвора за измами и убийства, други са прикрити садисти, педофили, на митингите им е фраш с наркопласьори, кви ли не. Единствените безобидни в тълпата, наречена Възраждане, са клошарите. Те викат лозунги за едната бира.