Ченчев: Борисов си сваля имунитета, заради удобния прокурор

Запазва коалицията
Обновена: 5 юли 2023 12:00 | 5 юли 2023 11:54, Росен Стойчев
37
Ченчев: Борисов си сваля имунитета, заради удобния прокурор
Снимка: БГНЕС

Борисов знаеше, че ще падне имунитета му в зала, затова избяга от отговорност. За да избегне конфуза и да спаси коалицията на имунитетите, реши да си го свали.

Още по темата
След като вече е сменен главният прокурор, "смелият" Борисов реши да си даде имунитета. ГЕРБ си избраха удобен прокурор, направиха декларация за спиране на избора на нов. Намеси Нинова, за да отвлече вниманието от себе си. Това каза за Нова Нюз Иван Ченчев от БСП.

По думите му в пленарна зала е било отхвърлено майчинството втората година да е равно на МРЗ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Един там преди 9 месеца
Ограби милиарди този крадец и има още хора които го подкрепят!? Ние Българите абсолютно си заслужаваме мизерията и бедността в която 80% живеят...Моля мисирките на герб да не ми пишат да не ви запукам с правата лопата..
32
0
 
0
 
! Отговори
А бе пъпеш преди 9 месеца
До Един там Че ти пък какво притежаваш, че да ти го ограбят? А 1996г. като ти обраха банковата сметка как беше, а?
31
4
 
0
 
! Отговори
Някой преди 9 месеца
Донякъде 21 е прав. При Бойко се разви нарко бизнеса в колосални размери и чалгата която е убиец на интелекта. Хората станаха ужасни чалга сбирщайн от която избягаха много хора. Той направи България нещо като гето със мафиоти.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Червен боклучар при Не удобния гешев бойко беше без имунитет!! ...Години на ред Аман от вашите пиярки на бойков гръб
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Обективно - когато си купиш главен прокурор, можеш не само имунитета да си дадеш доброволно, но и да се разхождаш по пожарникарско шлангче в НС и нищо няма да се случи...така че няма нищо обективно...
28
1
 
5
 
! Отговори
Читател преди 9 месеца
Киро,виждаш ли какво става в държавата?Твоя слугинаж,ще те натика някъде на трето-четвърто място.Ти загуби тотално доверието, моето и на сънародниците ми.Новия *** "КИКО",пере без накисване,но ти ще си останеш изцапан.Не те ли е грях Киро,че изпързаля 620.000 българи,повярвали на красивите ти лъжи?
27
1
 
7
 
! Отговори
Галя преди 9 месеца
А бе червен боглок ,като Борисов всичко си е уредил ,защо му искате имунитета а ?!Да впечатлявате наивниците ,ама те са на привършване.Гарантирам ви ,че след 4 години ще приключите
26
2
 
9
 
! Отговори
Нора преди 9 месеца
Незначителния комунист Иван Ченчев реши да блесне с нова интрижка . Стари изпитани номера на такива като него да си чешат шукавите езици,
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гешев, защо като толкоз време беше главен прокурор не повдигна нито едно обвинение срещу ББ, а чак сега заговори? Май не искаше да хапеш ръката, която те храни, ама ти спряха кокалите и се разлая!
24
3
 
11
 
! Отговори
Гербер преди 9 месеца
До един там. Тя тази работа не става, само защото някакъв невзрачен оххлюв като теб го е написал. Със сигурност Бойко е направил доста повече добри неща от теб, църрвул.
23
3
 
11
 
! Отговори
моч преди 9 месеца
...борисов-морисов па така па онака , каквото и да говорите , след всяка класация борисов е първи ( въпреки "ала-балите с преzидента") , а вие сте на опашката и съвсем скоро няма да покриете нораматива от 4%. Събирайте си червените байряци , вдигайте си сърповете и чуковете , обирайте си и петолъчките и марш към селските ТКЗС-та. Толкова сте некадърни щото не за животновъди ,не за гледачи , не за доячи , ами и за хигиенисти сте непригодни!
22
2
 
7
 
! Отговори
Боко преди 9 месеца
До 21. Ха-ха-ха, ти пък откъде го познаваш толкова добре, да не си спал с него? Той сума ти години беше без имунитет. Е?
21
9
 
6
 
! Отговори
Един там преди 9 месеца
Бойко, крадец долен можеш да се спасиш от корумпирана БГ прокуратура, но няма да можеш да се спасиш от Господ...Бог ще те съди заради всичките злини които направи...
20
5
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 9 месеца
До 19. Опааа, по-леко с тази злоба, че ще получиш инфаркт. Нищо няма да намерят за Борисов, защото няма какво. Има едно глу.псво дело за клевета за нещо, което е истина, но проблемът е, че не е могъл да докаже. Иначе, ако той тръгне да съди всички, дето да го клеветили, сто години няма да му стигнат.
19
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
С осанка на вол, но сърце на мишле, откъде ще дойде тази смелост, да си даде сам имунитета?! Познавайки го от двайсетина години и знаейки какъв лъжец, измамник и страхливец е, не му вярвам на нито една дума!
18
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сега се отказва, след като получи уверения от лицето и.ф. главен прокурор, че няма нито да се повдигнат обвинения, нито да се задържа за 72 часа. Толкова е прозрачно, че дори не е интересно. Докато им се позволява да бъдат такива, ще бъдат такива. Борисов е мутра крадец, а и защото има влязла в сила присъда за клевета, то със сила на присъдено нещо, Борисов е лъжец клеветник, доказан за такъв в съда. Само лош път от тук нататък за Тиквата, Каскета, Фуражката, Делян и Ахмед!
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
аааа..
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Иван Гешев плаче: "Бойко Борисов ме свали като главен прокурор."А Народът: "А кой изпра Бойско Борисов, така че ни лук ял,ни мирисал ? Къде са откраднатите от нас милиарди ?"
15
3
 
9
 
! Отговори
..? преди 9 месеца
Кой беше този Ченчев? И защо всякакви анонимници се набират да се направят на "мъже", покрай Борисов? Даже и Корнелия не успя! Гешев отдавна е внесъл "мотивите" за имунитета в НС! Този ако ги е чел, може ли.да каже, в.коя част могат да бъдат променени от Сарафов!
14
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Репликата "Все пак аз съм Бойко Борисов." казва всичко. Това говори за тотално чувство за недосегаемост.