Денков потвърди: Зеленски пътува към България

Очаква се президентът на Украйна да кацне в 10 часа
Обновена: 6 юли 2023 09:14 | 6 юли 2023 09:13, Нели Христова
479
Денков потвърди: Зеленски пътува към България
Снимка: БГНЕС

Володимир Зеленски идва на посещение в България. Това потвърди премиерът Николай Денков по време на отчета на правителството във Facebook

Очаква се да кацне в 10 часа с български правителствен самолет.

"Това, което е предвидено в програмата, е да има среща между двамата президенти", каза той в отговор на въпроса дали се очаква среща между Румен Радев и Володимир Зеленски и добави:

"Никога не съм подклаждал конфликта с президента, аз се опитвах да успокоя отношенията, за да имаме нормален диалог. Аз се обадих на Радев и му казах - ще идва президентът Зеленски, затова намерете начин да се видите с него."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


479
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
11
 
3
 
! Отговори
Пуритан преди 11 месеца
Турците изпращат на укрите турски самоходни гаубици родно производство. Явно искат да ги тестват върху дебелите рушки глави. И въопще путин организира тестов полигон за световните производители на оръжия осигурявайки предостатъчно пушечно месо от нещастни чмобове отишли да заработат малко денги в свото.
184
3
 
10
 
! Отговори
До Космонафт преди 11 месеца
Ти и баба си ще продадеш ако Украйна плаща, ***!
183
8
 
4
 
! Отговори
Космонавт преди 11 месеца
До 191 Вземи да попрочетеш това-онова преди да спамиш бездарно. За пръв път в историята си Швейцария не е неутрална.
182
2
 
8
 
! Отговори
канибал преди 11 месеца
е как може такова нещо. още повече да опънем отношенията с русия. тоя наркоман само неприятности ще ни докара. продажници ***.
181
6
 
3
 
! Отговори
Космонавт преди 11 месеца
До 188 За Сирия изнасяхме, ако Украйна плаща и на тях ще продадем.
180
5
 
10
 
! Отговори
Братя клошари. преди 11 месеца
Нали щеше да отваря заводи в България какво стана? България няма никаква изгода от тия прошляци.Не знам за кво се борят с руснаците и укрите със сигурност не е нещо което засяга българските интереси.Една държава е добре когато си гледа интересът.Заради тая продажност ядем дървото от 1912-та до сега.Защо Швейцария е неутрална а ние се тупа да се правиме на големите братя с тия? Защо в Румъния кесат в палатки укро клошарите а в Бг в хотели? Защо дадоха на Турция милиарди за завод а на Бг -нищо?
179
5
 
4
 
! Отговори
Румен Радев преди 11 месеца
Чета коментарите.. Вашата е лесна. Аз сега съм в много неприятна ситуация. За да се покажа като евроатлантик трябва да се срещна със Зеления. Сега трябва да звъня на Кирил Гундяев и Кадиров да ги питам. Путин не ми вдига телефона. Казва каквото има на Кадиров и поп Кирил.
178
5
 
3
 
! Отговори
Космонавт преди 11 месеца
България вече произвежда снаряди натовски стандарт за братска Украйна. САЩ плаща и винаги са плащали, не като измамната Московия.
177
3
 
12
 
! Отговори
До Космонафт преди 11 месеца
А колко дрога ли сме изнесли за Киев? Въй въй..
176
4
 
12
 
! Отговори
Ром"с преди 11 месеца
Денков заповяда на Радев да намери време и да се види със Зеленски! Не разбирам ,как може един премиер да кани не по статуса си президент и след това да ЗАПОВЯДВА на президент да намери време да се види с Волдомир ..не разбирам това ! Има нещо гнило в това правителство (от посолството) и чий интереси защитива Денков и ко .
175
7
 
10
 
! Отговори
Идва военният преди 11 месеца
Дектатор на Украйна! Той забрани изборите докато нрае войната! То и 2019 имаше война като го избраха то Шшшшшш! Да не чуе някой :)
174
6
 
5
 
! Отговори
Да допълня... преди 11 месеца
Радев вече е постлал зеления килим пред президентството.Йотова е на фризьор.
173
5
 
10
 
! Отговори
леля чичо преди 11 месеца
наркомана е просто марионетка, главните са отвъд океана и конфликта се задълбочи там трябва да паднат първите атоми , директно в столиците на колективния запад
172
1
 
5
 
! Отговори
Медведев преди 11 месеца
Само да изпия една бутилка водка и ще видите.
171
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Баба Стойна ще го посрещне с руско знаме. Ако държавите имаха човешки лица, България щеше да има лицето на баба Стойна с руско знаме в ръка.
170
14
 
12
 
! Отговори
русский мир преди 11 месеца
Най-накрая в България идва истинския руски президент, а не кремълското джудже.
169
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"След като целият цивилизован свят подкрепя Украйна" - След като всеки вдигна ръка на партийния пелнум, че подкрепя БКП и направи минималното усилие да се разпише, не ти ли е ясно, че при пръва въможност, почти всички ще се откажат от подкрепата? Скакво подкрепиха всички? 60 годишни танкове и 50 годишни раждясали пушки? И как върви подкрепата? Чувам, че Контраофанзивата жъне ... ферма след ферма.
168
5
 
11
 
! Отговори
АТОМНО ОБОРУДВАНЕ преди 11 месеца
ЗА УКРАИНА, НЕ ПРОСТО РУСИЯ ЩЕ СИ ГО ВЗЕМЕ ПО ДРУГИЯ НАЧИН.
167
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"обадих на Радев и му казах - ще идва президентът Зеленски, затова намерете начин да се видите с него" - А на Злеенски му кажи, да намери начин, да си сложи една риза. Ще се среща с моя президент, а не с кварталния хамалин! Малко уважениекъм представителя на нацията ни, няма да е излишно! Ако си няма риза и сако, ще му намерим.
166
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дали някой ще му припомни на Зеленски за престъленията и зверствата на украинските националисти в Донбас и Одеса през 2014 г. и до сега, за изгорените живи и зверски избитите българи там? Дали са наказани виновниците за това, или пък може би са наградени?