Костадинов: Референдум за запазване на лева ще има и ние българите ще го спечелим

Големите "йористи" на ПП-ДБ дори не можаха да подготвят и решение като хората
7 юли 2023 22:17, Йоана Цонева
427
Костадинов: Референдум за запазване на лева ще има и ние българите ще го спечелим
Снимка: БГНЕС

След края на пленарното заседание все пак референдум за запазване на българският лев ще има. Това обяви във Facebook лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

Ето какво гласи и пълното му съобщение:

"Това, което виждате на снимката, е проектът за решение относно провеждането на референдума за запазване на българския лев. С този проект се ОТХВЪРЛЯ провеждането на референдум. Това проекторешение обаче беше ОТХВЪРЛЕНО от мнозинството на тройната коалиция ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ. Иначе казано, с отхвърлянето на решението за отхвърляне на референдума, референдум ще има.

Тъй като ние видяхме какво се случва, на свой ред тихо и кротко гласувахме "за", след което за по-сигурно поискахме и прегласуване, което още веднъж потвърди решението. С това точката свърши, след нея мина и следващата, а накрая свърши и парламентарният контрол.

Заседанието на парламента беше закрито. А тъй като бавиха взимането на решение до последно, сега и да искат нещо да измислят, нищо не могат да направят, защото крайният срок за произнасяне на Народното събрание по референдума изтича тази вечер в 24 ч.

От бързане да погазят закона и Конституцията, големите "йористи" на ПП-ДБ дори не можаха да подготвят и решение като хората - в него безпрецедентно липсваха мотиви, което само по себе си го прави нищожно. Сега вече крайното решение е в ръцете на президента, който е длъжен да се съобрази със закона и решението на НС и да насрочи референдум. Вярвам, че Радев, за разлика от управляващите, ще спази закона, както винаги досега го е правил.

Уважаеми сънародници, референдум за запазване на лева ще има и ние българите ще го спечелим!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


427
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
4
 
2
 
! Отговори
Не вярвам преди 10 месеца
Някои от лъжите ..1. не се ваксинирайте,но вие сте ваксинирани...ние имаме семейства. 2. България изпраща войници в Украйна. 3. Референдум за еврото,ЕС и НАТО ...и това при милиона българи в чужбина. Напускането на ЕС няма да има лоши последици...визи, gsm по 10 лв. минута, без евро помощи...но с помощ, евентуално ако слушаме от "богатата" Русия.
319
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 10 месеца
До 362. Ти наивен ли си или инфантилен. Именно русия иска да отдалечи българите от ЕС и интеграцията им в него, именно въз.ажсане са проводник у нас на тези проруска пропаганда.
318
4
 
6
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 10 месеца
Възраждане и Костадинов търсят необразовани бала.мур.ници, които им се вързват на манипулациите, лъжите и измамите. Костадинов търси лична изгода, не му пука ни за лева, ни за еврото. Има ли още шарани?!
317
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какви са тези опорки,които сервирате за рубли,Русия и т.н. не мога да разбера...Референдумът няма общо с Русия и с рублата,а с българския лев.Вие където по-долу сте писали имате ли някаква връзка с главния мозък въобще?!Кажете си на този където ви кара да пишете тези глynocти да ходи на лекар!
316
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво!
315
2
 
3
 
! Отговори
Амин преди 10 месеца
Тя централната ни Банка не е нито българска собственост нито е народна ... ние за лева сме се разтревожили . Армия нямаме, само няколко оядени генерала ... Хранителна промишленост нямаме , всичко е със западни собственици ... Банките ни са чужди ... Мобилните ни оператори не са български ... Енергийните ни дружества са на чужденци ... Магазини... Фирми... Дори политиците ни не служат на България а са СЛУГИ на Козяк... на Масква... на Анкара... на Сорос ... Лева е най-малкия ни проблем .
314
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Костадинов иска да краде пари за организиране на "референдум", който няма как да се състои, защото е противоконституционен. Тоя е за глоба и домашен арест, стига сте го давали по медийте.
313
8
 
5
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 10 месеца
Предлагам референдум - България да позволи на Коста да си пазарува с рубли вместо евро.
312
3
 
4
 
! Отговори
До Пффф преди 10 месеца
Точно така. Аз не ти ща гейропата. Изчезвай и не се връщай. Аз си живея тук. Да не мислиш, че съм умрял от бедност. Не бера ягоди, а ще мина и без екскурзия до там. Ще отида в Русия. Ама ти също тук няма да се връщаш. Седнал бедния човечец да заплашва.....
311
7
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 10 месеца
Който е против еврото, черен печат и забрана за работа и ходене в Европа! Ей, много Копейки за скраб ще има. ------/////----- Искаш ли да дойдеш да ми го кажеш лично това?
310
1
 
7
 
! Отговори
До ха ха ха преди 10 месеца
Те и чехите и унгарците са европейци много повече от теб, че са в Централна Европа, но не са с евро, а ако някога си посещавал прекрасните им страни ще знаеш и курса на валутата.
309
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ей сега с аверите ше трошиме на васраждани ... Рабути
308
4
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 10 месеца
Българите искат да живеят като Европейци, не като руснаци с копейки. 1 лв. = 51,21 Руска рубла.
307
10
 
10
 
! Отговори
Г557дт преди 10 месеца
Подписката на Възраждане за референдум против еврото е руски фалшификат. Имат подписи в нея на хиляди починали хора!
306
7
 
10
 
! Отговори
Пффф преди 10 месеца
Който е против еврото, черен печат и забрана за работа и ходене в Европа! Ей, много Копейки за скраб ще има.
305
5
 
9
 
! Отговори
Ядосан преди 10 месеца
Изтъкнати банкери и икономисти се изказаха в полза на еврото, само това недоразумение Костадинов продължава да я дъвче тази дъвка. Имаме ли нивото на интелигентност както е в Швейцария например или бай Колю от Горно Нанадолнище не виждал евро и не знае да смята ще ми решава бъдещето!
304
5
 
10
 
! Отговори
Фейк Копейкин преди 10 месеца
Референдум няма да има! Фейк партията Възраждане иска да ни ограби спестяванията, исща да дадем 78 милиона за безмислен Референдум! Мошеници са Възраждане!
303
3
 
8
 
! Отговори
Въпрос? преди 10 месеца
Копейка, а защо държиш в банката евраци, а?
302
5
 
7
 
! Отговори
Позор! преди 10 месеца
Костадинов, двамата с държавния глава сте за съд за национално предателство! Стига сте бутали държавата в лапите на руската мафия! Използвате невежеството и сантиментите на част от българските граждани към Русия по най- безобразен начин.
301
4
 
8
 
! Отговори
Шмекерът Копейкин преди 10 месеца
Излъга България и хората, че ще спасява българския лев. От какво ще го спасява този български лев, като той от две десетилетия е обвързан именно с еврото, защото еврото е стабилна валута и е втора в света по обръщение. За съжаление България не ползва позитивите от това. С ясното съзнание, че референдума ще бъде отхвърлен, събра гласове и излъга българските граждани. Излъга и стотиците доброволци, които събираха подписите. За да може сега да разказва как го спират и да продължава да лъже.