Николай Василев: В бюджета няма никакви реформи

Не съм съгласен, че който прави реформи, губи избори, смята бившият министър
13 юли 2023 20:50, Росен Стойчев
13
Николай Василев: В бюджета няма никакви реформи
Снимка: БГНЕС

"Наскоро нарекох този бюджет, бюджет на мързелив отказ от реформи. Никакви реформи в нито една сфера. Нищо интересно, инерция, доста харчене, слаби резултати и пак недоволни", каза в ефира на bTV Николай Василев.

"Не съм съгласен, че който прави реформи, губи избори.

Още по темата
Смятам, че няма такова нещо. Смятам, че хора, които не правят никакви реформи, са абсолютно безполезни в исторически смисъл за своята нация“, категоричен е той.

Според него "няма смисъл от правителства, които имат милиони вдишвания и издишвания, но нямат моменти, които спират дъха".

"Изобщо не смятам целта от само 3% дефицит за някакво положително постижение и някакъв успех. За мен това е лошо постижение, лош резултат. Извънредни обстоятелства в живота се случват постоянно. Ние управляваме бюджетите последните две три години сякаш никога нищо няма да ни се случи. Като нищо лошо не ни се случва ние сме на ръба да не кажа фалита, ами ако се случи нещо извънредно", добави Василев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Отломки от мадритската групировка,станали ненужни на никого,се показват от време на време от бърлогите си. Б.Цеков,защо по *** начин нападаш един млад,умен,успял българин като Терзиев,кандитатирал се за кмет на София.Защо и от къде идва тази злоба аланкоолу?Завист,злоба,мерска ненавист,това върлува в кратуната ти,което е вредно за здравето човешко.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мики Маус Василев: Реформа на реформата на реформата.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Заради извратените желания на един лудд либертарианец, да прави спиращи дъха реформи за сметка на народа, на когото ще вземе последната глътка въздух, ще направи въздухът платен и ще сложи въздухомер на всеки българин, трябва да се жертваме с либертариански извратени реформи, каквито няма в Първия и Втория свят. Такива реформи и такава икономическа политика има в Третия свят - Африка, Индия, Южна Америка. Извратеното малко човече иска да бъде като Путин, но да убива българския народ.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Неговите реформи са за превръщането на България в Африканска държава.Иска концесии на магистралите, построени с европейски и държавни пари.Да продаде АЕЦ Козлодуй, НДК, Балкански поток,пристанищата,летищата. Африканските му либертариански реформи ще ни превърнат в още по-голяма Африканска държава.Ники Василев ще е полезен само като икономически съветник в Централна и Сахарска Африка.Там няма бюджет, няма данъци,училищата са частни и платени, болниците са частни и платени.Пестят много пари.
7
1
 
2
 
! Отговори
От твоето спиране преди 9 месеца
На дъха още не можем да си поемем въздух. Айде няма нужда
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какви реформи за 5 месеца,бе,злобно малко човече.
5
1
 
7
 
! Отговори
мхм преди 9 месеца
Малкият Мук е приказно богат благодарение на реформите за собствения си джоб. Машалаа, Малък Мук :)))
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Любимата "професия" на българина - да намира маска..Всички от всичко разбират и са спец по всичко - и ей за тва сме на туй дередже и гроздето все кисело..
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Обещаха ни ПРОМЯНА, мостове и тунели! Питам, къде е ПРОМЯНАТА, мостовете и тунелите!?
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
стига рева бе, славчо те сготви
1
6
 
0
 
! Отговори
Кви реформи ве преди 9 месеца
Всичко отива за Украйна.