Борисов, ГЕРБ: Отказ от "Лукойл" да поевтинеят горивата с 1 лев

Той пита защо не си прехвърлят фирмите още тази година в България
20 юли 2023 19:11, Йоана Цонева
73

Коалицията "Лукойл" отказа горивата да поевтинеят с един лев, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му четири проруски партии продължават да искат милиарди долари, които да изтичат през "Газпром" и неговите дъщерни фирми, съобщи Bulgaria ON AIR.

Борисов попита защо "Лукойл", които са "изсмукали над 2 милиарда от българския народ", не си прехвърлят фирмите още тази година в България, a щели да го направят догодина.

Заедно с Христо Иванов коментираха и поредния рунд от схватката с президента Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Боце, нека да се разберем, вие с Ристо Ив., Киро Петков, Карадайъ, Йорданова и т.н. сте депутати в НС, а не премиер и министри от кабинета Денков.Тези неща да си ги решава Денков и министрите,а не вие,бившите премиери,намерили имунитет в парламента, пък се и смятате за съдници, понеже БГ била парламентарна държава! Всяка власт да си знае каква й е работата и докъде да се разпростира! Това,че ви махнаха от изп.власт,не означава,че пак ще командвате,вече от НС! Та ББ въобще не се отчиташе пред НС!
61
1
 
2
 
! Отговори
ЦвъкоМолитвата преди 9 месеца
По времето,когато Асфалт паша все още не беше станал спец по асфалта и не получаваше пари за асфалтиране по европейски програми,тогава захлебваше чрез Клюна Правчавски за охрана на нефтената рафинерия в Бургас и от охраната на бензиностанциите на "Лукойл" в цяла България.След като евреете изритаха Клюна от директорското място,на асфалтовия бос му секнаха кинтите и обърна палачинката.Вече е срещу"Лукойл".Бил руски.
60
3
 
6
 
! Отговори
Дядката преди 9 месеца
Бойко бил казал да намалят цената с 1 лв, а те отказали и сега ще им отмъщава! Типично мафиотско поведение на тая дребна душица Бойко Борисов!
59
2
 
16
 
! Отговори
Евгений Узунов преди 9 месеца
Един от най - големите демагози!!Б.Б.
58
10
 
6
 
! Отговори
Радев е пътник преди 9 месеца
Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.
57
7
 
4
 
! Отговори
Радев-матрьошка преди 9 месеца
Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Откъде ги взе тези 2 млрд. щом никой не казва колко са изсмукали от българския народ,те тия милиарди сигурно са били до и по времето на Ваньо Танов,защото И.Костов и Ст.Софиянски подготвиха и дадоха на приватизация Нефтохима под марката Лукойл,що е било около 1998 г,а ГЕРБ-а застана от 2009 г,значи до или след туй време може да са били изсмукани тези пари от народа и по времето на ГЕРБА,но кой 1,2,3, а Танов се опита да не заобикалят митническия склад като смучат,но уви не успя да ги вкара в ред
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 57 - Не само, *** се обрича, ами два месеца по-късно ще ги отворят пак, следващите.
54
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя андрешко разчита, че хората нищо не помнят. Прави се на луд, но цял народ не можеш да излъжеш. И дълго време не можеш да го лъжеш. Идва момент, когато и тай- тъпият прогрежда и вижда, че няма как Биби да е построил 500 хил километра магистрали, както се изцепи.
53
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами да отидем при Шел и да питаме, дало ше ни смъкнат с един лев? Но сериозно - Юахнете акциза и готово :)
52
1
 
4
 
! Отговори
В. преди 9 месеца
Държавата винаги е била финансирана царски от Лукойл чрез акциз и ДДС от завишени цени на горивото. Сигурно е имало договор, те пък да могат да си изнасят печалбата. Фактически Държавата е деляла с Лукойл свръхпечалби. Ако затвори рафинерията, правителството се обрича!
51
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Докато В.Златев беше шеф на Лукойл и заедно играехте карти,а после чрез него закупи на любовницата си в Барселона палат и бутик,държавата не видя и лев данъци от тази фирма и беше ощетена със стотици милиони.Да не говорим пък за по-евтин бензин.А сега се правиш на голям демократ и родолюбец,щото така ти изнася.
50
1
 
12
 
! Отговори
Рамбо преди 9 месеца
Ти не си зайко байко а един дърт лисугер.
49
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 50 Това е международна конюнктура, не зависи нито от Бойко, нито от Радев. А ББ нанесе такива материални и морални щети на България, че се превърнахме в най- бедната и корумпирана държава в Европа. И вече няма оправия
48
1
 
9
 
! Отговори
Мен преди 9 месеца
Важно е да не спира пералнята.
47
2
 
13
 
! Отговори
Бочко преди 9 месеца
Няма такъв гьон сурат,този когато и да го утрепеш все си закъснял.
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този дбл ли е? Този защо не си раздаде поне половината чекмедже?
45
13
 
2
 
! Отговори
радевщина в действие преди 9 месеца
При лошият Бойко при цена от 120 долара за барел цената на бензин и дизел бяха под 2 лв !!! Днес е 79.11 Долара за барел, а цените на бензина и дизела след проруските служебни правителства на Фигуранта - всички я виждаме .
44
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няма в българската политика по крадлива,по продажна,по нагла и по страхлива твар от тая мазна и покварена мутра .
43
1
 
6
 
! Отговори
В. преди 9 месеца
Защо Държавният ТЕЦ2, Рудниците не направят сами Фотоволтаичен парк? Защо трябва да се разграбят терените и инфраструктурата от частни лица и фирми?