ГЕРБ с изненадващ ход в Перник

Готвят подкрепа за Станислав Владимиров
26 юли 2023 18:57, Росен Стойчев
24
ГЕРБ с изненадващ ход в Перник
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ да не издига свой кандидат за кмет в Перник, а да подкрепи кандидатурата на настоящия управник Станислав Владимиров, е решено на заседание на общинската структура на партията. Самият Владимиров , който миналата година напусна редиците на БСП, все още не е обявил дали ще се кандидатира като независим или ще бъде издигнат от някоя партия, съобщи БНР.

Половината от присъстващите на събранието са били за подкрепа на кандидатурата на Станислав Владимиров, мотивирайки това с успешния му мандат и широката подкрепа, която има той от перничани, съобщиха източници от ГЕРБ.

Още по темата

Останалата част са изразили мнение, че ГЕРБ трябва да има свой кандидат и са гласували "против" и "въздържал се".

Направени са били две номинации - на депутата Христина Георгиева и на областния координатор на ГЕРБ Емил Костадинов, но двамата са си направили самоотвод. Предложението на общинската организация на ГЕРБ ще бъде изпратено в централата на партията, а окончателното решение ще вземе Изпълнителната комисия на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
5
 
! Отговори
СПГ преди 9 месеца
Също като Бойко комунист 4то поколение от най кралицата фамилия в града. Дядо му бе шеф на АБПФК и от него зависеха "народните пенсии" и апартаментите на много хора срещу огромни рушвети.Вуйчо му Нено Темелков,който го издигна за депутат и кмет бе близо 40 г шеф наБСП в Перник. Следствен и съден за раздавани под масата обществени поръчки.Идеален кандидат за ГЕРБ
22
7
 
8
 
! Отговори
Доктор Менгеме преди 9 месеца
Всички гербави трябва да бъдат евтаназирани! Всички! И това трябва да се случи бързо и хуманно!
21
5
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
До За какво му е? Напротив.Решението му за Миньор е много правилно.Шепата ***,които позорят града,трябваше да бъдат наказани.Перник не бива да се асоциира с няколко пропаднали алкохолици и наркомани.
20
5
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
Изключително успешен кмет.Сигурен втори мандат и без ГЕРБавата подкрепа.Станислав изобщо не е търсил подкрепа от ГЕРБ.
19
3
 
7
 
! Отговори
Ангелина преди 9 месеца
"ПРИСЛАМЧВАТ СЕ" КЪМ ПЕЧЕЛИВШИЯ КАНДИДАТ.АКО ИСКА ДА ЗАГУБИ СВЕСТНИЯТ СИ ОБРАЗ ДА "ПРИСТАНЕ" НА ГЕРБ И КОМПАНИЯ НА ПОРОЧНИТЕ КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ.
18
1
 
7
 
! Отговори
За какво му е? преди 9 месеца
Би било много глупаво от негова страна, ако се съгласи. Те може да си номинират и Чък Норис. Друг е въпросът дали сметката им не е без кръчмар. Защо я правят? Защото въпреки грешния ход на Владимиров спрямо Миньор Перник (имаше основания, но ходът беше грешен), си остава един от най-харесваните кметове от местното население в България! Това означава загуба за тях. За това пускат партенки, за да го очернят предварително. Перничани няма да се вържат, той също ;) Жалка история...
17
1
 
9
 
! Отговори
Ст. Владимиров преди 9 месеца
Станислав Владимиров като се махна от БСП (заради проблем с действията на Нинова) си обяви плановете - ще се яви на кметските избори като НЕЗАВИСИМ кандидат! Някои ще кажат "без партия, няма да има общински съветници на своя страна и ще е с вързани ръце", но ако сте от Перник, знаете, че в МОМЕНТА Е ТАКА! БСП са срещу него, защото не им раздаде постове по партийна линия и заради Нинова, а ГЕРБ и останалите са си срещу него по принцип! Няма как да са 4 години срещу него, после с него ;)
16
1
 
9
 
! Отговори
Знаем ви номерата преди 9 месеца
Идват местни избори и: 1. До тях герб и пп-дб се правят на "скарани", но играят перфектно заедно за да 2. Овладеят всички инструменти да спечелят изборите (които са ключови, защото държат реално населението) - "наше МВР" 3. Правят Конституционни промени за да може като паднат след това, да продължат да управляват служебно безсрочно вместо Радев да ги погне 4. Предават, продават и подаряват всичко Българско, а правят скандали за отвличане на внимание 5. Манипулират за злепоставяне на враговете!
15
0
 
8
 
! Отговори
И един мармот... преди 9 месеца
Няма кой да се върже на това :D Станислав встъпи в длъжност ТОЧНО, когато дойде водната криза в Перник. Тя не беше създадена от ГЕРБ (на централно ниво), но всички виновни за нея бяха от ГЕРБ. Всички в Перник знаят. Бойко знаеше какво ще стане, ако допусне голям областен град да бъде евакуиран заради мизерии на негови хора и опитваше да помогне (за разлика от министрите си). Бойко беше премиер и Владимиров работеше с премиера за да реши проблема-логично. Но не е от ГЕРБ и няма как да бъде ;)
14
3
 
6
 
! Отговори
Истината преди 9 месеца
Станислав Владимиров е един от малкото наистина кадърни хора на БСП (вече бивш член), но е и ПЕРНИЧАНИН - корав мъж! За пример - изправи се срещу мафията в града и й отне сметопочистването - чисти дъжавни пари директно в касичката им. ОБАЧЕ не си поплюва - разкара и чакащите бсп-ари за службица. Сложи кадърни хора. БСП работи срещу него от тогава. Той беше основен критик на Нинова. За това се и махна. ГЕРБ сега пускат "слух" за да злепоставят Владимиров, защото на изборите ще ги бие сам!
13
2
 
8
 
! Отговори
Перничанин преди 9 месеца
ПАРТЕНКА! Станислав Владимиров беше знаково лице на БСП и единственият човек, подкрепен от БСП, освен Румен Радев, който е побеждавал ГЕРБ в директен сблъсък (въпреки опитите за манипулации от много партии, първият нанесъл загуба на национално ниво на ГЕРБ и в последствие до сега единствената им опозиция НА ДЕЛА е Радев, а Владимиров беше единствен от малкото кметове на областни градове различен от ГЕРБ въпреки яростната медийна и всякаква помощ в Перник в полза на ГЕРБ). НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ!
12
0
 
4
 
! Отговори
отвратен преди 9 месеца
ПОДКУПИТЕ И ВЛАСТОВИТЕ МЕСТА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА !!!
11
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е нали е станал гербаджия,защо да издигат друг кандидат?.
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да работиш за ГЕРБ означава да заложиш на куц кон.
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ГЕРБ ЛЪЖЕ И КРАДЕ
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя кмет и Боко разделиха парите, които прилапаха от строежа на фалшивия водопровод между София и Перник.
7
6
 
7
 
! Отговори
Стела преди 9 месеца
Браво! Станислав Владимиров е изключителен млад човек ,много мъдър за възрастта си,който трябва да продължи да управлява Перник
6
1
 
2
 
! Отговори
хаха преди 9 месеца
е рашков ли да е :)
5
1
 
10
 
! Отговори
мда преди 9 месеца
когато кмета си върши работата защо да се маха , кво значение от коя партия е ?
4
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То се знае, че тоя отдавна играе за ГЕРБ