Атанасов съзря руска заплаха след убийството на Петров

Поиска свикване на Съвета по сигурността към МС
17 авг 2023 14:17, Александър Попов
106
Атанасов съзря руска заплаха след убийството на Петров
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов призова за незабавно свикване на Съвета по сигурността към МС.

Атанасов заяви, че след убийството на Алексей Петров се забелязва, че „руската агентура у нас е получила инструкции да се възползва от създалата се ситуация и да работи за провокиране на политическа дестабилизация в страната“.

Според него основна задача на специалните служби и на целия сектор за сигурност е да „поставят под засилен оперативен контрол криминалния контингент, свързан с руската организирана престъпност“ и да предотвратят по-нататъшна ескалация на напрежението.

„В тази връзка е наложително спешно свикване на заседание на Съвета по сигурността към МС, на което да се предложат конкретни мерки и задачи за ограничаване на рисковете и противодействие на актуалните заплахи за националната сигурност“, призова Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: службиАтанас Атанасов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Да бъде внимателен с "руската заплаха"!!!Те двамата с Христо Иванов са "стратезите" на "сглобката" ,благодарение на което се състави "редовно правителство" на напълно безпринципна основа с най- важните фактори конституционалисти ,които впоследствие се пренасочиха към правната и външната комисия ,за да я "моделират по своя "мярка" .Няма "цена" ,която да си заслужава да влезеш в съглашателство с дявола и тези ,които смяташ за престъпници.Всяко служебно правителство е по-добре ,от ББ/ДП.
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Затова ли милия *** получи охрана от НСО, както и Христо и Кирчо? Да ги пазят от народната любов което уж е руска заплаха. *** и продажници.
87
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Евроатлантическия криминален контингент ще стане главна бойна група на Подмяната. Ще гони русофилите. За глава ще се плаща, абе както от 1923 до 1944 година ще бъде.
86
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако не изритаме тези фашисти, те ще ни направят техни роби за десетилетия. Фашистка конституция и дясна диктатура, която ще оправдават с Путин. Както техните прадядовци от 1923 година до 1944 година.
85
1
 
2
 
! Отговори
КРЕМЪЛ преди 8 месеца
Е САМО ОТ КРИМИНАЛЕН КОНТИНГЕНТ....... ОТ 1917 Г. И ДО ДНЕС - КРАДЦИ И УБИЙЦИ...
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По традиция криминалния контингент от 90 те е свързан с Русия.А не с Канада.
83
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само криминалния контингент който е свързан с Русия. А ми тия дето са свързани с герб и пп те не са проблем нали папагал смешен. А А.Петров хич не е свързан с пп и с кирчовото семейство.
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По думите на Дерменджиев, а той е добър полицай, е ясно , че убийството е поръчано от много, много високо ниво в държавата ни.Тези сили, които ръководят държавата ни през всичките тези години на преход.Тези сили , които разполагат с всички институции в държавата ни.Които и самите служби нямат досег до тях.Убиеца е пряко засегнати от случващото се геополитическо и между временно положение на страната ни в конфликта в Украйна.А това е опасно високи поръчителство.
81
1
 
1
 
! Отговори
Ококорена Жаба преди 8 месеца
Имам хроничен за.пек и търся руснак да раздвижи червата
80
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Шефовете на службите работят за РРадев и кремъл.Сменетеги светкавично.
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Наско или се справяйте или щеве свършат.Власта е в вас.
78
0
 
6
 
! Отговори
Ген. Гном преди 8 месеца
ДС агента говори за агентура?!? Бухахахахахаха
77
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Руската агентура и пропаганда всячески ще тласкат страната ни в хаос.И тук проличава техният език на противопоставянето.Много тР*олове ще описват ситуацията като ,,прекалена" поклоннически политика на властите в България към Запада.Трябва да се проследят сайтовете и адресите им.Наложително е
76
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Руската агентура и пропаганда всячески ще тласкат страната ни в хаос.И тук проличава техният език на противопоставянето.Много *** ще описват ситуацията като ,,прекалена" поклоннически политика на властите в България към Запада.Трябва да се проследят сайтовете и адресите им.Наложително е.
75
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Атанасов го е съзрял това отдавна.Просто го набляга сега.Службите са едно от звената ни , и основен стожер на демокрацията ни.Каква демокрация ще строим без ясен гарант и ангажимент по опазване от чужда заплаха.Кой ни пази. От саботажи.Каквито може да са и такива.Това е притеснението на Атанасов.Няма стабилност без силни служби.
74
1
 
12
 
! Отговори
ГНОМ преди 8 месеца
На този му се предвиждат и извънземни. Чудят се как да ни набутат във войната
73
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А когато им пуснаха записа, в който се разбра какви слагачи са, как директно поставят управлението на държавата в ръцете на Посолството и си поставят главна задача на управлението да направят Тиквата недосегаем, защо тогава не поиска свикване на Съвета по сигурност към МС. Все пак, оказа се, че той и продължаваме измамата готвят национално предателство и застрашават държавата България?
72
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Атанасов съзря руска заплаха след убийството на Петров. Поиска свикване на Съвета по сигурността към МС. Ха ха ха - тоя па натегаач и американски послушко отново дава простор на изкуфелия си мозък. На снимката - от Посолството му диктуват точно какво да говори - ашладисват му мисли, защото е твърде кух за да има свои такива.
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
...между отделни престъпни групировки Отколкото със задачата по опазване националната сигурност.И като ни е известно , че по голямия дял на престъпните групировки са наследство.То е ясно и притеснението на ген. Атанасов.
70
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нека изразя мненение.Ето едно потвърждение за не функциониращи служби за сигурност.В държава кандидат за Европа това е не допустимо.И Кирил вярно отправя послание.Реформа в службите.Чистка и подбор.Смяна на ,,спящи" клетки .Като под ,,спящи клетки " се има пред вид , кадри от наследството на 90 години Винаги под риск от корупция и политически сделки.Слабо интегриращи се с тезите на ЕС.Освен това отдавна се говори за обстановката в службите.Повече ангажирани с нечия страна по борбата между отдел