Калин Стоянов: Версиите за убийството на Алексей Петров са две

Отмъщение или финансов дълг в основата
Обновена: 18 авг 2023 11:24 | 18 авг 2023 11:24, Нели Христова
110
Калин Стоянов: Версиите за убийството на Алексей Петров са две
Снимка: БГНЕС

В цялата страна се работи с тежък криминален контингент във връзка с убийството на Алексей Петров и се търси евентуална тяхна съпричастност. Версиите, които сме извели, са за отмъщение или финансов дълг.

Това каза в интервю за "24 часа" вътрешният министър Калин Стоянов.

Днес той ще е на съвещание в Министерския съвет, заедно с шефовете на структури в МВР и други служби за сигурност. То бе свикано от премиера акад. Николай Денков след няколко убийства, сред които и на Алексей Петров.

На заседанието МВР ще информира премиера за хода на разследването и ще го запознае с набелязани конкретни мерки, изготвени от ведомството, съобщи още министър Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
Трета версия: преди 8 месеца
той е платил за събирането на компроматна информация за видни наши политици и олигарси.Възползвайки се от тази инфрмация се е опитвал на въздейства върху някои от тях,затова се говори за ролята му в съставянето на "сглобката" и за това, че му е предлаган пост или на вътрешен минстър,или на шеф на ДАНС.Вероятно работата се е разсъхнала и за да не използва компроматите е бил ликвидиран,може би в колаборация с предишните му врагове.Истината няма да види бял свят.
101
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
трета версия...: цру .....!!!
100
0
 
1
 
! Отговори
Продьлж пеша преди 8 месеца
Този ли сложи посолството
99
0
 
2
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 8 месеца
И как точно ги направиха тези версии като нямат никаква информация, а пък може министъра да е питал Баце или на Киро баща му.
98
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Има още една версия - вече ТРЕТА година всички милиционери си правят маникюра, докато рУндьовските "служби" си разиграват коня и си тъпчат тумбаците с "изчегъртаната" от тях корупция.
97
0
 
7
 
! Отговори
Адолфо преди 8 месеца
убийства на подобен тип хора не се случват без знанието/благоволението на държавата. Кюлев, Петров, Илия Павлов - това са (гео)политически убийства, с цел политически дивиденти и преструктуриране на големи потоци (държавен) капитал.Няма как, Петров, който очевидно е дъвката в сглобката, да бъде разстрелян като пуйка и сега всички да се правят на ни чули ни видели...
96
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 8 месеца
А Петьо Еврото се споминал в Дубай. По една случайност точно сега, от инфаркт. Всяка прилика...
95
4
 
6
 
! Отговори
истина преди 8 месеца
Защо толкова дълго ни занимават с този милиционер, убиец, рекетьор и изверг Алексей Петров?????????????????????
94
1
 
12
 
! Отговори
Mногознайко преди 8 месеца
"Вцялата страна се работи с тежък криминален контингент" а зощо този контингент е на свобода? Това е съществения въпрос.
93
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз не знам какво толкова ни занимавате, *** измислени, с този случай, един мафиот утрепал друг мафиот, какво ни дреме на нас обикновените хора? Нещо ще се промени ли за нас? Само отклонявате вниманието ни с тъпни.
92
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Очакване Таки, Маджо и компания да организират протест под наслов Нито един повече.
91
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ДПС министъра много загрижен за мутрата.
90
2
 
3
 
! Отговори
Диана преди 8 месеца
До Анонимен89 Едва ли жената с него е била цел на убийството - за да убиеш една жена днес у нас трябва или да ревнуваш или да има разни крими истории около нея...Аз не знам за убита българка по крими причини - дори тези от международен калибър са си живи и здрави и се подвизават някъде по света напълно необезпокоявани..А тази е видяла убиеца и го е описала, явно, но не го е разпознала...Само този БСПарски милионер /от прехода на БСП/ се е развихрил някъде и си го е получил най-после...
89
0
 
2
 
! Отговори
80-90 си преди 8 месеца
плащаха, който иска дава пари и го пускат . крадене, убийства, клубове, рекети, глоби . Босовете бяха много . 2002г. най-много убити . Тогава охраната го е спасила . Все по двама нападаха . Стрелят и бягат . По вестниците пишеха за наркомани, а студените досиета набъбнаха . 23г. сме убиец ходи на свобода и си лъска чифтето . Гузен от свършеното или с 200 000 по-богат - ще плати на някой мазенприятел и ще си оправи бакиите . Да го съдят . 7 години за убийство и 20 000 лв сигурно .
88
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Та, къде е "трупът" ?
87
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Според мен трябва да си много голям да скочиш срещу човек като Петров, както и да накараш милиярдер да избяга в Дубай. Със сигурност зат този акт има сериозна групировка, каквато няма в БГ.
86
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Е как без охрана!Да, де, ама като как?
85
5
 
16
 
! Отговори
БГ преди 8 месеца
Боко Банкята е възможно най-тежкия криминален елемент в БГ. Той ако не е привикан още, значи всичко е кьорфишек !
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Щом е нямал данни за покушение и е бил относително спокоен да ходи на тази еко пътека всяка седмица, значи спокойно може да се каже, че е възможно целта да е била жената с него, а да е гръмнат при опит да застреля извършителя. Ако е стреляно първо по жената, Ал.Петеов може да е изкарал оръжие и да е убит чак тогава при самоотбрана на извършителя. Не е нормално след толкова опити за покушение да ходи всяка сряда в храстите с тази жена без охрана.Преди това някой е претърсвал района. Не е глупав.
83
2
 
4
 
! Отговори
Диана преди 8 месеца
Всичко е ясно - да влезне убития!...БСП отново се разсмърдя - където е БСП, там започват убийства, мародерства и какви ли не социални извращения...Работели с криминалния контингент, значи...Как го тълкувате това? Какъв е този криминален контингент с който работели? Значи, набедили са си някои хора и си ги дърпат за всичко...Трагедия! БСП и СИЕ вън от политиката!