Премиерът ще участва в Стратегическия форум в Словения

Щ стане дума за солидарността при гарантиране на сигурност
25 авг 2023 21:20, Стела Стоянова
34
Премиерът ще участва в Стратегическия форум в Словения
Снимка БГНЕС

Премиерът акад. Николай Денков ще участва в лидерския панел на Стратегическия форум в Блед, Словения, на 28 август, съобщиха от правителствената информационна служба. Това е 18-ото издание на международната конференция. Тази година тя се провежда под надслов „Солидарност за глобална сигурност“ и ще повдигне въпроса за ролята на солидарността в гарантирането на сигурността, посочиха от Министерския съвет.

Конференцията дава възможност да се срещнат участници от различни области, насърчавайки ги да обменят мнения и да генерират идеи за справяне с настоящите и бъдещи предизвикателства. Освен това предлага и уникална възможност за специално организирани срещи и общуване на регионални и глобални заинтересовани страни, се посочва на сайта на Стратегическия форум в Блед. Събитието всяка година привлича високопоставени лица - от държавни и правителствени ръководители до ръководители на международни организации, дипломати, учени.

В рамките на еднодневната си визита в Словения премиерът акад. Николай Денков ще проведе и двустранни срещи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
Кабинетът Борисов I организираше, по поръчка на натовските ни партньори, подобни срещи на лидерите на Ислямска държава, в Правец.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На премиера ще му отвъртиш шамар, а той ще стои да те фледа като на снимката.
8
2
 
12
 
! Отговори
Даскала преди 7 месеца
Че какво може да каже на форума нашия регенерат? Как да душат *** на Байдън? Байдън докара САЩ до най- мразената държава в света, заминава си с нищожен рейтинг и никой не го иска!
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
България Словения братья навеки! Денков, пропъдете фашисткия гълъб на Словения...
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най важно за сигурността в ЕС е да бъдат изпирани евроатлантическите мафии като герб . Прането е важно зада има усвояване без конкурси от обрачите . Да е сигурно че няма да се лежи .
5
0
 
8
 
! Отговори
Нали всички преди 7 месеца
управленци,от САЩ и Запада,ЕС, се борят срещу глобалното затопляне и използването на фосилни горива.Е тогава защо обикалят света като луди с държавни самолети само за тях,а не си правят срещите онлайн? А-а,друго си е държавната издръжка,уважение, салтанати,специални програми.Пък ти и плащат прескъпо,командировъчни,дневни, че си си уронил здравето.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Г-н Денков,до кога скъпите джипове и коли на украинци няма да плащат винетка ,гражданска и данък
3
0
 
11
 
! Отговори
Стоян Стелий : преди 7 месеца
Боже,пази България!
2
3
 
16
 
! Отговори
Нане преди 7 месеца
Честно, тоя на що ви прилича... ===)))Парламент с 10 процента рейтинг и правителство с 20 процента управляват България с посолството...
1
1
 
7
 
! Отговори
Кръстю преди 7 месеца
Гъзси голем искам да кажа. Шефе.