Костадин Ангелов: Тагарев направо да изпраща танковете да превземат “Пирогов”

Военният министър поискал обяснение за публикуването на поста срещу Мустафа Емин
1 сеп 2023 16:00, Нели Христова
289
Костадин Ангелов: Тагарев направо да изпраща танковете да превземат “Пирогов”
Снимка: БГНЕС

Тодор Тагарев е изпратил искане до министъра на здравеопазването за да разбере кой и защо е позволил да публикува поста, свързан с Мустафа Емин, във Facebook страницата на "Пирогов".

Това става ясно от документ, публикуван от бившия министър Костадин Ангелов. Ето какво още пише той:

"Министърът на отбраната си е помислил, че е министър на информацията.

Тодор Тагарев изпратил искане до министъра на здравеопазването да се разберяло кой и защо си позволил да публикува нещо във фейсбук страницата на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" !

И пита, кой работи там, настоява за бързи резултати и да бъдел своевременно уведомен!

Представяте ли си?!

Скандално и болшевишко!

Ами, предлагам на министъра на информацията Тагарев направо да изпраща танковете да превземат “Пирогов”.

Как така някой ще си позволява да се изразява свободно и безконтролно?!

На какво прилича това?!

Няма да позволя българските медици да бъдат репресирани и тормозени, от който и да било министър!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
2
 
17
 
! Отговори
Петър младенов преди 9 месеца
Тагарев наше момче Пусна ли вече танковете
225
3
 
20
 
! Отговори
Ха ха ха преди 9 месеца
Абе нали киретата викаха долу мутрите долу - дпс , та емин нали е от - тяхната квотаПьк трактора бил семеен приятел на кирчо - бяха го привлекли по делото октопод -отвличания , рекет имаше там нещоКолко е тъжно да те гаврят така - пп а ти да им вярваш
224
4
 
27
 
! Отговори
Ужас преди 9 месеца
Като ви казах , че - пп са слугите на шиши и дпс - вие не вярвахтеЕто и баце отвори дума днес за - дпс кръгът капитал ,
223
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какъв съветник може да е Мустафата на Тагарев?! Каква квалификация има?!? Чиста ПП корупция за наши хора и родопски демократи!
222
6
 
32
 
! Отговори
България е вечна! преди 9 месеца
Още ражда и ще продължава да ражда герои! Лекарите и сестрите изправили се срещи наглостта и корупцията на украинския башибозук, трябва да се изучават в училище след време, да се знае, че и в най-тъмните времена има хора!
221
3
 
37
 
! Отговори
Докога?!? преди 9 месеца
Оставка и съд за предателя пратен от Украйна да сее хаос и у нас Тагарев и останалите му антибългарски подчинени! Адмирации към персонала на болницата, че вместо от страх пред властта да извадят чуждо дете от шокова зала, са направили моралното и правилно нещо! Ако тези бяха поне малко хора, щеха да са хвърлили оставки отдавна, вместо с бандеровски методи да плашат и да правят още черни списъци, този път с лекари, позволили си да лекуват болно дете!
220
3
 
22
 
! Отговори
Дддд преди 9 месеца
Киро е съвременен пашибозук с Асан ага .
219
3
 
10
 
! Отговори
Дддд преди 9 месеца
Въпреки това според кореспондента отплатата ще дойде с идването на руските войски. Точно това многократно казва и при напускането на родопските селища на местни жители: След по-малко от година войските на царя ще бъдат тук. Точно това се случва и година по-късно с обявяването на Руско-турската война,
218
3
 
13
 
! Отговори
СЛАВА на РУСИЯ преди 9 месеца
Юджийн Скайлер, който е американски дипломат, се заема да направи комисия, която да следи за евентуални нови престъпления от страна на османците и да защитава българското население, да построи наново опустошените селища, да възмезди оцелелите за техните загуби за сметка на Високата порта и да екзекутира виновниците за всички престъпни деяния. В края на своята последна дописка Макгахан изразява своето мнение, че доста от нещата няма да бъдат реално направени, защото старите оядени господа, които държат Европа в ръцете си, не се интересуват от закланите мъже, жени и деца и тяхната съдба.Въпр
217
4
 
35
 
! Отговори
На преди 9 месеца
Помака бих му нацепил кривата кирлива глава...ти знаеш ли кой съм аз е един много опасен въпрос в днешно време, браво на докторите от Пирогов, че не му цепят басма на това перекенде
216
4
 
25
 
! Отговори
Тъппомак преди 9 месеца
Магареф щурмфюрер си пази ибрикдьонмето с феса;) айде ДАНС идвайте чакам ви
215
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тия не са били здравно-социално осигурени,защото принципала/работодателят ги отделил и обособил как висша група от институции на държавните структури на властови позиции ползващи се с превилегии да не са здравно-социално обезпечени за времето на назначение с изпълняване на задълженията по правни договорни отношения с принципала им,защото размера на заплащането им е в неколкократно пъти от размера на минималната и средна заплата на здравно-социалните осигурени поети от работодателя и тях самите.
214
5
 
42
 
! Отговори
Иванов преди 9 месеца
Ще гласувам за всеки, който каже, че ако спечели изборите ще изправи тагарев пред правосъдието за национално предателство!
213
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Народът продължава да спи, и затова нашите евроатлантици с укронацистки уклон са се разпищолили.
212
5
 
18
 
! Отговори
Нане преди 9 месеца
Дж. А. Макгахан... Като прочетете, кво е писал за България... Пак мразете Русия... Долнопробни османиско краваристански слуги... ===)))
211
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Усещате ли облаците над сглобката. Онези тарикати върнаха Божков, за да свидетелства срещу Буци и съоръжението леко започна да скърца. Първо Бойко каза, че нещо не е съгласен и иска да говорят с партньорите, а сега и този се включи с лек хейт. А че тъъпия *** яко се издъни си е факт. Баси нищожната политическа калинка, която си е въобразила, че е хванала Тагарев за клона.
210
3
 
14
 
! Отговори
Напомняне преди 9 месеца
До АнонименКабинетът не е експертен, а политически!
209
4
 
21
 
! Отговори
Нане преди 9 месеца
Прочетете, кво е писал американският журналист Магхаган за ужасиите, които е описал за след Априлското възстание... Просто го прочетете, той не е руснак... От ваще, краварски днешни господари е... ===)))
208
3
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 9 месеца
нали вие подкрепяте това правителство какво пискате сега всички стееднакви затова оставка и нови избори този съветник има ли турско гражданство
207
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този Тагарев откъде го изкопаха. Това ли е експертния им кабинет на тези смешници от ПП