Атанасова не знае дали депутати ще предпочетат кметския стол

Вероятно парламента ще излезе в почивка преди изборите
Обновена: 8 сеп 2023 15:54 | 8 сеп 2023 15:53, Нели Христова
13
Атанасова не знае дали депутати ще предпочетат кметския стол
Снимка: БГНЕС

“Днес се проведе среща между подкрепящите правителството партии, в които уточнихме важните приоритети - законите по ПВУ, тези които ще направят възможно влизането на България в Еврозоната. Имаме воля да убедим европейските ни партньори, че отговаряме на всички изисквания за Шенген”, това заяви Десислава Атанасова, председателят на ПГ на ГЕРБ- СДС, предаде репортер на БГНЕС.

Атанасова поясни, че се е говорило и какви промени ще внесе МС, за да се заложи много повече на превенцията след наводненията.

“На срещата присъстваха и колеги от ДПС, които подкрепят Конституционните промени”, каза още Атанасова.

Тя коментира, че последната седмица преди местния вот би трябвало да има ваканция. “Ако има съгласие между нас последната седмица парламентът да не заседава, а да провежда заседанията извънредно във вторниците, за да наваксаме със законодателната програма. Това е добър вариант”, подчерта депутатът от ГЕРБ. “Аз не знам кой от колегите ще предпочете кметския стол пред депутатската банка, сигурно ще има и такива, които ще опитат кметската надпревара. Не сме говорили за определен срок за почивка обаче, това ще стане след решение на НС”, подчерта председателят на ПГ на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тьрсим чистачка да не е много висока за да може да влиза под масите на нашата фирма,откъде беше джуджето северна част...
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ами да!Там лапачката е по-голяма.
7
0
 
1
 
! Отговори
нафърфорий преди 7 месеца
Алоооуууу......., ***, къв е тази софтуеър дето цензурира думите, бе??? Както сте я подкарали, скоро ще цензурирате половината български речник???? Е, кво му е нецензурното на - д!у/п:е????????
6
0
 
1
 
! Отговори
нафърфорий преди 7 месеца
Е, па зависи, да го е..., ако е у село Нагорну Нанадолнище..., едва ли!, Виж, за Варна или Бургас и д.у.*** дават! -)))))
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Чудя се кой ми е по антипатичен- просто или деска
4
2
 
2
 
! Отговори
Чингис Хан преди 7 месеца
След като с пръчки напоени в горещо олио, вожда на този *** бъде пребит докато не спре да шава , тази ще бъде брутално ***-силена на мегдана пред цялото си семейство заради кражбите и измамите, но не тя няма да бъде ***-силена до с м ъ р т ще бъде до състояние където ще живее, и процедурата ще се прави всеки ден докато не и излезнат червата пре устата!!!! *** крадливи.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Жалко за Деса. Таман взе да става за еване и почнаха простотиите със сглобката. Сега най-много някой бой да отнесе. Жалко...
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
О, Десито се разхубавява напоследък. Така е то, добре се чувстват като са изпрани от некоалиционните си непартньори. Сега са хубавки, чистички и готови за нови подвизи.
1
0
 
6
 
! Отговори
сега урежда преди 7 месеца
изборите бата на Асан и който посочи ще е кмет на Посолствата .