Добрев: Абсурдно е пред закона да си член, а на Позитано 20 – изключен

БСП е подала документи за регистрация с имената на изключени членове
Обновена: 12 сеп 2023 16:10 | 12 сеп 2023 16:10, Нели Христова
16
Добрев: Абсурдно е пред закона да си член, а на Позитано 20 – изключен
Снимка: БГНЕС

БСП се е регистрирала за изборите с имената на изключените от партията членове. Това написа във фейсбук профила си Кирил Добрев.

"Знаете ли какво е абсурд? Абсурд е да регистрираш партията си за участие в изборите, благодарение на изключените от теб членове. Вчера ръководството на БСП подаде в ЦИК документи за регистрация на коалицията за местните избори и задължителното за целта актуално състояние на БСП, в което фигурират имената на всички изключени на конгреса в началото на годината. На практика с това се признава, че изключените с фалшиво гласуване по време на пленума през февруари тази година, всъщност са равноправни членове на партията", пише Добрев.

"Нямам проблем да се ползва името ми за регистрация на партията, не бих обжалвал. Просто е абсурдно пред закона да си член, а на Позитано 20 да си изключен. Въпросът е колко още може да се копае дъното", написа още той.

Добрев и Корнелия Нинова влязоха във вътрешнопартийна битка през миналата година. Той бе изключен от Националния съвет на БСП на 30 декември 2021 г., а след това възстановен с решение на Върховния касационен съд от 27 юли 2022 г.

През февруари тази година имаше и напрежение на конгреса на БСП. Кирил Добрев не бе допуснат до заседанието на конгреса на БСП. Той бе спрян от охраната още преди зала 3, върна се до входа на НДК, за да търси регистратурата. При втория опит Добрев успя да премине първата охрана, но бе спрян на входа на залата.

На 11 февруари Добрев бе изключен от БСП с 498 гласа "за", 15 "против" и 24 "въздържали се".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Абе Добрев, преди 7 месеца
че то откога БСП-то се ръководи от законите в страната?Май допирът на тази партия със законите е кога кого да наклепат,да искат той да се съобразява с това,което за тях е врата в полето.И това и на персонално,и на колективно,общо ниво.Благодарение на това,че отдавна не са във властта(на бодлива крава,Бог рога не дава),аферите им са позабравени,но Бог забавя,но не забравя,рано или късно ще дойде Видов ден и за Ниновата камарила.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Киро в БСП-то за член ли го имат
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мошеник от класа.
11
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 7 месеца
МНого си *** Сашеееее....нищо ли баща ти не ти казал за демокрацията.....тя в БСП си е по програма,нямаш думата в в.Дума !!!
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
в БСП няма нищо абсурдно, те са над закона!!!
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кирчо , намали пиенето бе! Виж се на кво мязаш
8
4
 
3
 
! Отговори
Връщат си на сина преди 7 месеца
Вече няма как да навредят на баща му. Някои още не могат да простят на покойния Николай Добрев затова, че ги лиши от възможността да фалират още няколко банки. Тъкмо си бяха набелязали и онази банка, в която бяха валутните спестявания на мнозина, работили по линия на различни външнотърговски обединения (ВТО-та) по времето на соца. От тази банка идваха и парите за заплати на членовете на правителството. Прощава ли се да ти измъкнат от алчната паст такава голяма и апетитна хапка?
7
5
 
3
 
! Отговори
Заради баща му преди 7 месеца
Затова са се наточили и на сина. БеСеПарите още не могат да простят на бащата на Кирил Добрев за това, че преди 26 години върна на президента мандата за съставяне на правителство. Всъщност, би трябвало ръка да му целуват и до днес да се кланят пред портрета му, защото в онези дни България бе на ръба на гражданска война и покрай виновните членове на БКП/БСП щяха да си изпатят и мнозина невинни, както обикновено се случва при големите социални катаклизми.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хитруване по крушовишки.
5
1
 
8
 
! Отговори
Жан Гечев преди 7 месеца
Корнелия нинова е измислен герой, но и погребален агент, който опя БСП
4
1
 
0
 
! Отговори
кирил имаше преди 7 месеца
двойно гражданство и манипулирал изборите . Срещу него отива народонаселение от реги и дерегистрирани цоциалисти . да не влиза в морето - днес само мъже се одавили .
3
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Важно е да няма пренебрегвани членове , че ще се спихнат !!!
2
2
 
7
 
! Отговори
БСП е в кома преди 7 месеца
ненужна, безполезна партия, която само забавя развитието на България. Чакат Русия и Путин да ги нахрани
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като нема членска маса ,всички които са членували у БСП/БКП ще ги вписват белким запълнат нужната бройка.